Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.834 keer bekeken

Schokkend: 10 gevonden voorwerpen in de anus

7 augustus 2017,

geschreven door

Eens in zoveel tijd komt er iemand bij de huisarts met een ‘onverklaarbare’ buikpijn. Wanneer de doktoren op onderzoek gaan komen ze soms de vreemde dingen tegen. Vaak zijn de verklaringen van de patiënten nog vreemder dan het object in het lichaam. Hoe pijnlijk en beschamend het moet zijn voor deze mensen, stiekem is het wel erg vermakelijk om naar te kijken. Dit is een verzameling van de gekste voorwerpen die radiologen ooit in het menselijk lichaam hebben gevonden!

1. Een zuurstok

candy cane
Zuurstokken zijn lekker, maar niet ideaal voor de anus. Door de kromming was het een pittig karwei om de zuurstok er weer uit te krijgen. Arme radiologen…

2. Een fles

een fles
Een Chinese man vertelde artsen dat hij geen idee had hoe een fles in zijn anus terecht kwam, nadat hij bij het ziekenhuis had geklaagd over maagpijn. Na het zien van foto’s gaf hij toe dat hij de fles thuis had ingebracht. Nadat de fles vast was komen te zitten had hij met een stalen draad vervolgens geprobeerd de fles te verwijderen. Deze kwam ook vast te zitten.

3. Een werkende telefoon

telefoon
Een trillend object tegen je anus kan best lekker zijn, heel wat mensen doen het. Maar om nou je telefoon in te brengen, gaat dan wel weer heel ver.

4. Een lamp

lamp
“Aan het eind van de tunnel schijnt het licht”, moet deze persoon gedacht hebben. De anus is geen stopcontact mensen!

5. Een stamper

stamper
Deze röntgenfoto van een 40-jarige man onthult een stamper, die ‘per ongeluk’ in zijn rectum is gekomen toen hij Maleisisch eten aan het bereiden was. Juist…

6. Een sleutel

sleutel
“Owja, daar had ik mijn sleutels gelaten”. De volgende keer dat je de sleutels van je auto kwijt bent kijk je dus eerst in je kont! 😉

7. Een dildo

dildo
Dit kan er dus gebeuren wanneer je een speeltje anaal gebruikt, zonder brede achterkant. Volgende keer gewoon anaal toys gebruiken dus!

8. Een spuitbus

spraypaint
Kan je anus wel een nieuw kleurtje gebruiken? In plaats van het bleken van de anus, kan je natuurlijk ook een spraycan gebruiken!

9. Een pistool

pistool
Soms moet je snel handelen wanneer je verboden voorwerpen op zak hebt en je wordt aangehouden door de politie. Dat je dan een pistool verbergt in je anus is niet zo vreemd, toch?

10. Een speelgoed figuur

buzz lightyear
“Op naar de bruine sterren en daar voorbij!” Buzz Lightyear, bekend van de tekenfilm Toy Story, is zeker niet bang voor het onbekende. Er werd tijdens het inbrengen van dit speelgoed per ongeluk op een knop geduwd, waardoor de vleugels werden uitgeklapt… Ouch!
Heb jij wel eens ander voorwerp dan een seksspeeltje naar binnen gebracht wat wél goed ging? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 reacties

  1. Die stamper snap ik eigenlijk nog wel.. Maar whyyyyyy een sleutel? een lamp!!!?? werkende telefoon? Mensen zijn gek geworden

    1. Wij hebben ons ook flink achter de oren gekrabd bij het zien van deze plaatjes. Iedereen zo zijn ding 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nieuwe maand, nieuw standje, darling! Vandaag hebben we een lekker kinky standje  De Sterrenkijker is een standje voor orale stimulatie van de de anus, vulva of ballen. Meer lezen? Let’s go!…
237 keer bekeken