Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

hoe moet je vingeren
56.358 keer bekeken

Prikkel je zintuigen met onze adventskalender!

13 september 2022,

geschreven door

Kerst duurt echt nog wel even, maar tóch zijn we in de periode van het jaar gekomen dat aftellen echt al wel geoorloofd is! Tijd om weer uit te kijken naar een periode van samenzijn, liefdevolle herinneringen maken en veel cadeautjes geven en ontvangen. Dat laatste wordt natuurlijk éxtra leuk met onze Adventskalender. Ook dit jaar hebben wij weer uitgepakt met een waanzinnige box vol spannende cadeautjes die al jouw zintuigen verwennen.

Verwen ál je zintuigen met de nieuwste adventskalender

Het is alweer tijd voor de vijfde editie van onze adventskalender, dus richten wij ons dit jaar op het ontdekken van de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen! De EasyToys Adventskalender helpt jou al deze zintuigen te prikkelen en nieuwe sensaties te beleven. Durf te voelen met een spannende paddle of proef een smakelijk glijmiddel

“De EasyToys Adventskalender helpt jou al deze zintuigen te prikkelen en nieuwe sensaties te beleven.”

Reserveer hem nu: het leukste cadeau om te geven én te krijgen

Bij Kerst denk je al snel aan veel eten, gezellige lichtjes, samenzijn met geliefden en cadeautjes. Maar geef nou toe, wachten tot kerstavond met het openen van cadeaus is best wel ouderwets. En waarom zou je wachten tot kerst, als je ook gewoon de dagen voorafgaand al verwend kan worden met verschillende, kleine cadeautjes? De EasyToys Adventskalender is dan ook de perfecte manier om jezelf of een geliefde extra te verwennen!

  • Geen producten gevonden

Zien, horen, proeven, ruiken en voelen… In de Naughty & Nice – Five Senses Advent Calendar vind jij maar liefst 24 spannende producten die minstens één zintuig prikkelen en die ook nog eens super toegankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel, massageproducten, soft-bondage attributen en natuurlijk sextoys. Jouw koude dagen worden nu zeker gevolgd door hete nachten!

Klaar voor een prikkelende kerst? Haal dan snel de Naughty & Nice senses adventskalender in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.301 keer bekeken

Geschreven door

Heb je iets meer nodig om je fantasie te prikkelen dan de standaard rabbit vibrator of masturbator sleeve? Of heb je de meestvoorkomende speeltjes allemaal wel een keer gezien en ben je benieuwd of er ook wat uniekers te vinden is? Dan is deze blog v…
2.301 keer bekeken