door SassySue

Prikkel je zintuigen met onze adventskalender! 🎆

13 september 2022 door SassySue

Kerst duurt echt nog wel even, maar tóch zijn we in de periode van het jaar gekomen dat aftellen echt al wel geoorloofd is! Tijd om weer uit te kijken naar een periode van samenzijn, liefdevolle herinneringen maken en veel cadeautjes geven en ontvangen. Dat laatste wordt natuurlijk éxtra leuk met onze Adventskalender. Ook dit jaar hebben wij weer uitgepakt met een waanzinnige box vol spannende cadeautjes die al jouw zintuigen verwennen.

Verwen ál je zintuigen met de nieuwste adventskalender

Het is alweer tijd voor de vijfde editie van onze adventskalender, dus richten wij ons dit jaar op het ontdekken van de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen! De EasyToys Adventskalender helpt jou al deze zintuigen te prikkelen en nieuwe sensaties te beleven. Durf te voelen met een spannende paddle of proef een smakelijk glijmiddel

“De EasyToys Adventskalender helpt jou al deze zintuigen te prikkelen en nieuwe sensaties te beleven.”

Reserveer hem nu: het leukste cadeau om te geven én te krijgen

Bij Kerst denk je al snel aan veel eten, gezellige lichtjes, samenzijn met geliefden en cadeautjes. Maar geef nou toe, wachten tot kerstavond met het openen van cadeaus is best wel ouderwets. En waarom zou je wachten tot kerst, als je ook gewoon de dagen voorafgaand al verwend kan worden met verschillende, kleine cadeautjes? De EasyToys Adventskalender is dan ook de perfecte manier om jezelf of een geliefde extra te verwennen!

Zien, horen, proeven, ruiken en voelen… In de Naughty & Nice – Five Senses Advent Calendar vind jij maar liefst 24 spannende producten die minstens één zintuig prikkelen en die ook nog eens super toegankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel, massageproducten, soft-bondage attributen en natuurlijk sextoys. Jouw koude dagen worden nu zeker gevolgd door hete nachten!

Klaar voor een prikkelende kerst? Haal dan snel de Naughty & Nice senses adventskalender in huis!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid