Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.720 keer bekeken

De spannendste kerstcadeaus voor hem en haar

6 december 2020,

geschreven door

Kerst staat voor de deur en dat betekent maar één ding: inkopen doen! Ontzettend leuk, maar voor velen knap lastig om originele kerstcadeaus op de kop te tikken. Wij versimpelen die zoektocht door de spannendste kerstcadeaus voor hem en haar op te sommen. Gooi kerstmis over een andere boeg en geniet samen van de fijnste sextoys. Steek de kaarsjes maar vast aan, ontvlam de openhaard en schenk een wijntje in.

Inhoudsopgave

Alles voor een sexy kerstfeest

Degelijke familiediners tijdens kerst zijn gezellig, maar niet spannend genoeg! Maak van kerst een sexy spektakel door verschillende seksspeeltjes aan je partner te schenken. Om jou tijd en moeite te besparen, introduceren we in dit artikel de leukste erotische kerstcadeaus voor mannen en vrouwen. Kerst zal nooit meer saai zijn met behulp van de volgende cadeautips.

Verrijk je voorspel

Een erotische massage

Bij de zwoele kerstsfeer past een uitgebreide erotische massage. Een massagekaars mag daarbij niet ontbreken. Ook drinkbare massageolie is een toevoeging van jewelste voor intens massageplezier. Pak elkaar eerst als een kerstgeschenk uit en warm elkaar daarna flink op.

Spannende spelletjes

Een andere manier om je voorspel te verrijken tijdens kerst is het spelen van een erotisch spel. Een spannend spel is de perfecte basis voor een heerlijke vrijpartij. De spelletjes bevatten sexy opdrachten en vragen die jullie helpen om achter elkaars rijkste fantasieën en diepste wensen te komen.

“Een erotisch spel is de perfecte basis voor een heerlijke vrijpartij!”

Sexy kerstoutfit

Verras en verleid je partner tijdens kerstmis met een sexy kerstoutfit. De nauwsluitende pasvorm zorgt voor het extra opvallen van de vrouwelijke vormen. Door het showen van dit outfit wordt het ongetwijfeld de heetste kerst ooit!

Kerstcadeaus voor hem

Er zijn duizenden seksspeeltjes voor mannen waarmee jij partner aangenaam verrast onder de kerstboom. Neem bijvoorbeeld de prostaatvibrator waarmee hij op zoek gaat naar zijn eigen g-spot: de prostaat. Staat je vriend niet open voor anale stimulatie? Dan maak je hem geheid blij met een masturbator, cockring, of penispomp. Dat zijn nog eens originele kerstcadeaus voor mannen!


Kerstcadeaus voor haar

Wil jij je vriendin verassen met een sexy kerstcadeau? Dan doe je haar een groot plezier doen met de multifunctionele wand vibrator of luchtdrukvibrator. Met een luchtdruk vibrator wordt de clitoris gestimuleerd door pulserende luchtdrukgolven. Aangezien de clitoris hierbij niet wordt aangeraakt, voorkom je overstimulatie.

Een wand vibrator is in eerste instantie bedoeld voor massages. De speeltjes hebben een stevige, ronde kop waarmee vastzittende spieren kunnen worden losgetrild. De krachtige vibraties kunnen echter ook voor een intens hoogtepunt zorgen. Ook zijn er verschillende opzetstukken voor deze speeltjes verkrijgbaar.


Kerstcadeaus voor koppels

Wat dacht je van een vibrerend eitje tijdens het kerstdiner? Dit staat op veel seks-bucketlisten, dus waarom niet? Vinken jullie dat vakje deze kerst af? 😉 De speeltjes zijn veelal voorzien van een afstandsbediening. Wanneer jij je partner geen afstandsbediening toevertrouwt, kan een vibrerende slip net zo spannend zijn!

Koppel vibrators

Een koppelvibrator is een een must-have voor koppels. Deze sextoys stimuleert jullie namelijk beide. De speeltjes bestaan uit een gedeelte wat bij haar wordt ingebracht en een dikker gedeelte dat de clitoris stimuleert. Het gedeelte wat wordt ingebracht is redelijk smal, waardoor de partner nog steeds de mogelijkheid heeft om te penetreren. De vibraties van het speeltje zijn dan ook door hem te voelen.

Cockring met clitorisstimulatie

Met een vibrerende penisring geniet je als man van een langdurige en stevige erectie. Dankzij de vibrerende bullet wordt de clitoris van de vrouw gelijktijdig gestimuleerd. Een vibrerende cockring is dus een uitstekend kerstcadeau voor koppels. Ook niet onbelangrijk: cockringen zijn goed betaalbaar.

Erotische cadeaupakketten

Geen zin om allerlei losse kerstcadeautjes uit te zoeken? Probeer dan een van onze sexy cadeaupakketten. De populaire EasyToys adventskalender was binnen de kortste keren uitverkocht, maar niet getreurd! We verkopen nog een aantal minstens zo speciale love boxes. Geniet van meerdere speeltjes voor een aantrekkelijkere prijs!

Welke spannende kerstcadeaus liggen er binnenkort bij jullie onder de kerstboom? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.320 keer bekeken

Geschreven door

De Fun Factory NŌS is ontworpen met beide partners in gedachten. De vibrerende penisring is voorzien van twee vibrerende extensions, die lang genoeg zijn om de clitoris goed te bereiken en flexibel genoeg om ook tijdens jullie solo-momentjes te gebr…
1.320 keer bekeken