Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

5.318 keer bekeken

Seks tijdens het kerstdiner – zo doe je dat!

17 december 2018,

geschreven door

Heb jij tussen de gangen door zin om er met je partner er tussenuit te glippen? Seks op de momenten wanneer het eigenlijk niet kan is natuurlijk extra spannend maar hoe heb jij seks tijdens het kerstdiner zonder dat de hele familie kan meegenieten. 

Het juiste moment

Ziet je partner er tijdens het kerstdiner onweerstaanbaar uit en kan jij je maar moeilijk inhouden? Dan is het de hoogste tijd om gezamenlijk even van de tafel te verdwijnen. Hierbij is het natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen jullie afwezigheid opmerkt.

Kies daarom voor een geschikt moment, bijvoorbeeld tussen de gangen door of vlak na het eten wanneer iedereen al een flinke borrel op heeft. Een minder geschikt moment is tijdens het hoofdgerecht, dan zal iedereen zich afvragen waar jullie opeens zijn gebleven en in het ergste geval naar jullie op zoek gaan.

Voorspel aan tafel

Geen mogelijkheid om van tafel te gaan gedurende het kerstdiner? Of willen jullie aan tafel alvast opwarmen om in de christmas mood te komen? Er zijn een aantal sekstoys waar jullie tijdens het kerstdiner onopvallend veel plezier aan kunnen beleven.

Vibrerende eitjes

Tijdens het kerstdiner adviseren wij een vibratie eitje met draadloze afstandsbediening. De vrouw kan het eitje van te voren vaginaal inbrengen of tijdens een bezoekje aan het toilet.  De afstandsbediening zal in het beheer van de partner zijn. Plaag haar langdurig met verschillende vibraties of breng haar tot een knallend hoogtepunt tijdens het hoofdgerecht.

Vibrator slip

Een vibrator slip is een slip met een vibrator. De slip vibreert door middel van een kleine bullet vibrator, die soms uitneembaar is. Ook hierbij raden wij een model aan die beschikt over een afstandsbediening zodat de partner deze tijdens het kerstdiner kan bedienen.  Lukt het jou om in stilte te genieten terwijl je een verplicht praatje maakt met één van je familieleden?

Vibrerende Buttplug

Een vibrerende buttplug kan anaal worden ingebracht waarbij je partner in controle kan zijn door deze te bedienen. Met een simpele plus en min wordt bepaalt hoe snel je je hoogtepunt bereikt. De spanning van niet weten wat er wanneer gebeurt is heerlijk
Tip! Draag beide één van deze toys dragen en beheer vervolgens elkaars afstandsbediening dit zal zorgen een onvergetelijke kerst. </blockquote class=”pinkxl”>

De perfecte locatie

Even tussen de gangen door onopvallend naar je slaapkamer sneaken is natuurlijk een optie. Kraakbed? Iedereen zal die ritmische geluiden gelijk herkennen, zelfs wanneer jouw slaapkamer zich op zolder bevindt. Verplaats in dat geval het matras naar de grond of doe het doggy-style met een kussen onder je knieën terwijl je met je handen op de bedrand steunt.

Wanneer jouw slaapkamer zich vlak naast de eettafel bevindt is het misschien verstandig om andere locaties in overweging te nemen. Betrapt worden door je tante of nieuwsgierige nichtje staat natuurlijk niet op je verlanglijstje voor kerst. Een klein ritje met de auto naar een afgelegen plekje? Of misschien even een opfrissertje in de badkamer?

Wees stil

Dat klinkt natuurlijk logisch, vooral als de gehele familie zich in de nabije omgeving voorbereidt op de volgende gang. Maar stil hoeft niet altijd saai te zijn, het kan jullie vrijpartij namelijk ook een stuk spannender maken.

Je zult namelijk beter moeten letten op wat de ander lekker vindt in plaats van afgaan op hoe hard je partner kreunt. Fluister zachtjes in je partners oor, pak zijn hand en leid hem naar de plekken waar hij jou het beste kan verwennen.

Het geschikte standje

Wanneer jij je kamerdeur niet op slot kan doen, wees er dan op bedacht er elk moment iemand onverwachts binnen kan komen lopen. Kies in dat geval voor een veilig standje zoals lepeltje-lepeltje. Bij dit standje liggen beide partners op hun zij, met het gezicht in dezelfde richting.

Mocht je oma per ongeluk je kamer binnenlopen omdat ze is vergeten waar het toilet ook alweer zat, dan ziet zij jullie alleen knus tegen elkaar aan liggen onder de dekens. Niks aan de hand toch? Gewoon even aan het bijkomen van het vele eten en de lekkere wijntjes.

Heb jij nog tips om er tijdens het kerstdiner onopgemerkt tussen uit te glippen voor wat quality time met je partner? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, mijn man heeft onlangs aangegeven dat hij het opwindend vindt als ik tijdens de seks verschillende dingen draag, zoals lak en latex. Ik sta hier best voor open, maar worstel toch met wat onzekere en vernederende gevoelens. Ergens voelt…
3.750 keer bekeken