It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.852 keer bekeken

TEST: Hoe ziet jouw date night eruit?

24 april 2020,

geschreven door

Een belangrijk ingrediënt voor een goede relatie is dat jullie regelmatig tijd voor elkaar maken. Daarvoor hoef je echt niet gelijk op vakantie te gaan of een duur restaurant te reserveren. Je kunt elkaar thuis ook de volledige aandacht geven. Leg de telefoons een avondje aan de kant en ga op date night! Door onderstaande vragen te beantwoorden, ontdek je wat jij en je date vanavond kunnen doen!

Hoe lang zijn jullie al samen?

Wat had jij als uitkomst? Deel het in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, al enige tijd heb ik een leuke vriendin. Ik ben echt dol op haar, maar toch ben ik niet helemaal tevreden over ons seksleven. Mijn vriendin is namelijk best egoïstisch in bed. Ik heb het idee dat ik alleen maar bezig ben met haar verw…
4.881 keer bekeken