door CheekyCharly

Netflix and Chill? Zo maak je het een succes!

4 november 2018 door CheekyCharly

Nog nooit van Netflix and Chill gehoord? Dit is de term voor een date-avond waarbij je niet de deur uitgaat – en daadwerkelijk iets onderneemt – maar skipt naar het gedeelte waarbij je midden in een aflevering van Orange is the New Black je slag probeert te slaan. Hoe kun je er nou voor zorgen dat zo’n avondje een succes wordt? Wij helpen je een handje op weg met een aantal Netflix and Chill tips. 

#1 Netflix and watch

Kies een sexy film uit op Netflix, deze kan uitstekend dienen als voorspel. Wanneer jij en je filmbuddy op een aantal hete seksscènes worden getrakteerd, zal het immers steeds moeilijker worden om tijdens de film jezelf in te houden.

#2 Netflix and snack

Er zijn veel etenswaren die libido-verhogend werken zoals bijvoorbeeld avocado, chocolade of artisjok (om maar een paar op te noemen). Een goede snack serveren tijdens een Netflix and Chill-avondje kan je date in de stemming te brengen.

Wist je dat… als je een groot fan bent van Sherlock, The Big Bang Theory of Games of Thrones je door de ander als aantrekkelijker wordt gezien.

#3 Netflix and chill

Wanneer de avond verloopt zoals je had gehoopt en jij je slag hebt weten te slaan, hoef je met onderstaande standjes de bank niet te verlaten.

The Lazy Guy

Het idee is simpel: hij blijft lekker op de bank zitten terwijl zij bovenop zit. De vrouw zal wel al het werk moeten doen, maar jullie hoeven in ieder geval niet van de bank af.

Luitje-Lepeltje

Bij dit standje lig je hetzelfde als bij lepeltje lepeltje, maar de vrouw nét wat hoger. Op deze manier kan hij veel dieper in je komen én is het gegarandeerd genieten geblazen.

De Zapper

De vrouw buigt over de leuning van de bank heen met de handen op de grond. Om goed in balans te blijven kun je wat kussens op de grond leggen. Hij kan vervolgens op zijn hondjes te werk gaan.

De Picknick

Ga voor dit standje tegenover elkaar zitten: zij aan de ene kant van de bank, hij aan de andere kant. Vanaf daar is het simpel. Speel wat met elkaar, trek eventueel wat speeltjes uit de kast en kijk naar elkaar.

#4 Netflix and relax

Er is geen “juist moment” om je slag te slaan tijdens een Netflix and Chill-sessie. Probeer aan te voelen wat de ander wil. Wees geduldig, lees tussen de regels door, wanneer het tijd is zul je het weten. Wordt ze knuffelig en ligt ze comfortabel in je armen? Dan is het misschien tijd om de stap te zetten. Wat er ook gebeurt tijdens de Netflix and Chill-date, het belangrijkste is uiteindelijk dat je tijd kunt doorbrengen met de persoon die je leuk vindt. Als Netflix and Chill voor jou niet werkt, zijn er talloze andere manieren om een gezellige avond met elkaar te hebben.

Wat zou jij opzetten tijdens jouw Netflix and Chill date?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid