Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

internationale vrouwendag
764 keer bekeken

Het is Internationale Vrouwendag, dus ladies: verwen jezelf!

8 maart 2024,

geschreven door

Het thema van Internationale Vrouwendag dit jaar is 1 wereld, 1000 vrouwen. Zo vieren we de verschillen die ons allemaal uniek maken en ontdekken we juist de dingen die we allemaal gemeen hebben. Een thema dat mooi aansluit bij EasyToys, want wij vieren ook juist de eigenheid en uniekheid van elk individu!

Wat is Internationale Vrouwendag?

International Women’s Day bestaat al sinds begin 1900. Toen startten 15.000 vrouwen in New York hun demonstratie voor stemrecht, kortere werkdagen en beter loon. Sindsdien groeide de movement van NYC naar heel Amerika, tot het een wereldwijde dag werd!

Op de officiële site van IWD zegt de organisatie: “Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten, vrijheid en een gelijkwaardige behandeling. Maar alleen de strijd aangaan met vrouwen blijkt een utopie.”

“Wij hebben mannen nodig die opstaan en zich hard maken voor emancipatie in de brede zin van het woord. Mannen die, net als wij, gelijkwaardigheid nastreven en dit als uiteindelijk doel hebben.” 

Dus… mannen, dit artikel is ook voor jullie! Laat je vrouw, vriendin of scharrel weten dat jij haar steunt.

1 wereld, 1000 vrouwen

Het is behoorlijk vrouw-eigen om jezelf te vergelijken met andere vrouwen. Zij heeft een betere baan, zij kleedt zich altijd zo goed, zij lijkt alles op orde te hebben… maar guess what? Niemand is perfect en je weet nooit wat er werkelijk in iemands leven speelt. De vrouw naar wie jij zo opkijkt, heeft ook haar struggles en moeilijke momenten.

Daarom willen we deze dag stil staan bij jouw eigen unieke kracht! Je kan jezelf niet vergelijken met een andere vrouw, want je bent uniek. En zolang je dat accepteert en zelfs viert, komt alles echt goed.

Manieren om jezelf (of je partner) te verwennen op Internationale Vrouwendag (en elke andere dag)

#1 Verwen jezelf met een massage

Ga naar een salon of kijk je partner lief aan. Een professionele massage is natuurlijk vakkundig en heel goed om te ontspannen, maar een massage van je partner heeft eigenlijk onze voorkeur. Waarom? Omdat er bij zo’n massage ook veel liefde komt kijken. Je kan je vaak wat beter ontspannen in de handen van je partner.

Heb je geen partner en heb je geen zin of behoefte aan een professionele massage? No problemo, want jij bent een sterke, onafhankelijke vrouw. Je kan het ook zelf! Ja, het gevoel is wel anders, maar het is heel fijn om jezelf wat tender love and care te geven. 

Gebruik een lekkere massageolie en geniet van je eigen aanrakingen. Neem je hele lichaam onder handen en geef extra aandacht aan de plekken die voor jou fijn voelen.

#2 Ontdek nieuwe hoogtepunten met seks toys

Als jij onze artikelen leest ben jij hoogstwaarschijnlijk wel bekend met seks toys. Seks toys zijn een verrijking voor je seksleven, maar ze zijn ook gewoon heel chill als jij met zo min mogelijk moeite, zoveel mogelijk wil genieten. 

Een toy zorgt ervoor dat jij lekker ontspannen kan genieten. Zelfliefde gaat over elke vorm van liefde voor jezelf. Dus een romantische of hete solo sekssessie is heerlijk én goed voor de relatie met jezelf!

#3 Doe waar jíj blij van wordt

Doe iets wat je altijd al hebt willen doen. Of dat nou bungeejumpen, pottenbakken, een boek schrijven of een trio is. Doe wat jij wil. Langgekoesterde dromen of wilde fantasieën: niks is te gek. 

Trouwens niet alleen op deze dag, maar wanneer jij wilt. Sommige vrouwen voelen zich ongemakkelijk als ze zichzelf op de eerste plek zetten, maar dat is helemaal niet nodig. Sterker nog, het is zelfs ontzettend aan te raden om jezelf (af en toe) prioriteit te geven

Want alleen als jij helemaal van jezelf houdt en uitgerust, gelukkig en tevreden bent, kan jij er 100% voor anderen zijn.

#4 Dans, beweeg, geniet!

Bewegen heeft altijd een positieve invloed op hoe je je voelt. En luisteren naar je favoriete muziek zorgt er ook voor dat jij je vrolijk voelt. Combineer die twee en je hebt gegarandeerd succes! Zet je favoriete playlist op en houd een dansparty met jezelf. Of nodig je vriendinnen of partner uit… Hoe je het ook doet, doe het op jouw manier!

#5 Steun andere vrouwen

Het is zo jammer dat vrouwen elkaar niet altijd steunen. We zijn zo makkelijk in het uitdragen van jaloezie. Als een vrouw in onze omgeving iets tofs bereikt heeft, zoeken we vaak naar het negatieve

“Oké, ze heeft een miljoenenbedrijf, maar ze heeft geen partner.” “Oh, ze is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland? Maar ze heeft geen hoge opleiding.” “Wauw, slimste mens van Nederland, cool hoor, maar ze is niet bepaald modebewust.”

Waarom doen we dit? Misschien zien we alles te veel als een competitie, als een strijd. Wij willen óók dat succes, die schoonheid, die kennis. We zijn bang dat wanneer andere vrouwen zo succesvol zijn, wij daardoor minder succesvol lijken. Maar dat is gewoonweg onzin. We moeten elke vrouw steunen, want haar succes is jouw succes. Ons succes!

“A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms.”

Zo bestaat er een mooie quote: “a flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms”. En zo moeten wij vrouwen het ook zien.

 Het is geen wedstrijd en het succes of de schoonheid van een andere vrouw zegt niks over je eigen succes en schoonheid. Laten we samen bloeien en groeien. En laten we elkaar nooit, maar dan ook echt nooit meer omlaag halen.

Wat ga jij doen deze Internationale Vrouwendag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.759 keer bekeken

Geschreven door

Ziet het er tussen je benen uit als een te vaak hergebruikte staalspons? Dan is het hoog tijd om je schaamhaar bij te trimmen. Je schaamhaar trimmen of scheren heeft overigens een aantal aanvullende voordelen. Velen vinden het prettiger aanvoelen. He…
2.759 keer bekeken
1.010 keer bekeken

Geschreven door

Wist jij dat wij bij EasyToys maar liefst drie merken vegan condooms verkopen? En ook op het gebied van dierenleed vrij en vegan glijmiddel ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel laten wij je graag kennis maken met onze vegan seks topper…
1.010 keer bekeken