Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

46.293 keer bekeken

6 feestelijke standjes voor een knallend nieuwjaar!

2 januari 2024,

geschreven door

Natuurlijk zijn de feestdagen altijd genieten, maar er komt toch ook wel wat stress bij kijken! Van het inslaan van cadeautjes en uitzoeken van de perfecte outfit voor het familiediner, tot natuurlijk het plannen van het Oud & Nieuw-feestje. Met zoveel aan je hoofd is het niet gek dat je even goed wil ontspannen met een lekkere vrijpartij! Daarom delen wij de 6 leukste kerst-standjes om het jaar mee uit te gaan.

1. Reindeer-style

Dit standje is vergelijkbaar met doggystyle, waarbij de man achter zijn partner zit. Bij de rendiervariant beeldt hij jou echter in als een schattig rendiertje die de kerstman helpt met het rondbrengen van cadeautjes. Bij dit standje houdt hij jouw haar vast alsof hij de teugels van de slee in zijn handen heeft. Mocht je nog een leuke rendierhaarband in huis hebben, dan maakt die dit standje zeker compleet!

reindeer style

Tip voor de kinksters: Je kunt ook een ball-gag gebruiken bij dit standje!

2. Santa’s lapdance

Kerstman, wat doet u nu? Wil je jouw partner echt op een toepasselijke manier verrassen, dan is een lapdance in een sexy santa kostuum of met een mooie rode strik natuurlijk the way to go! Fluister hem alle vieze dingen in die jij voor kerst wil hebben, terwijl jij je ding doet op zijn schoot. Met een beetje geluk krijg je het misschien wel meteen!

Santa's lapdance

3. Party Popper

Bij de Party Popper gaat het om het poppen van zijn “fles”. De ontvangende partij zit bovenop in de reverse cowgirl positie, en reikt met zijn/haar hand tussen de benen zo naar de ballen van de gevende partij, om deze te voorzien van heerlijke ballenstimulatie. Jingle balls, jingle balls, jingle all the way… Gebruik hierbij een stimulerend glijmiddel of massageolie.

Party popper

4. Het cadeautje

Maak van je partner een levend cadeau door hem of haar vast te binden met een bondagestrik! Bind je partner vast met een mooi satijnen lint en neem de controle in handen. Zachte bondage boeien zijn ideaal wanneer jullie beide nog niet veel ervaring hebben met BDSM, maar hier toch eens voorzichtig mee willen experimenteren.

5. Scrooge McDick

De meest gepassioneerde seks komt vaak na een frustrerend bezoekje aan je schoonouders. Probeer elkaar zoveel mogelijk op te geilen tijdens de rit terug, en bij thuiskomst spring je er gelijk op als een wild rendier! En onthoud: “The weather outside is frightful”, dus laat je kleren gewoon lekker aan!

scrooge mcdick

6. Knallend Uiteinde


Dit is de positie voor dames die houden van wat extra’s. Omdat jullie bij lepeltje lepeltje de handen vrij hebben, kunnen jullie hier van alles mee doen. Bijvoorbeeld spelen met een vibrator om haar clitoris of tepels te stimuleren. Of get the party going en pop alvast een fles champagne voor extra pret! Wat een knallend uiteinde!
lepeltje lepeltje

Welke kerst standjes lijken jullie leuk om uit te proberen? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.498 keer bekeken

Geschreven door

Zin in een ondeugend weekend om je verlangens de vrije loop te laten en te genieten van het gezelschap van een minnaar (of drie)? Een ondeugend weekend hoeft je geen kapitalen te kosten, en we willen je zeker niet bekorten op je speeltijd door te zeg…
4.498 keer bekeken