Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Doggystyle

24 maart 2019,

geschreven door

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Vandaag is het seksstandje Doggystyle aan de beurt. Een bekend en vertrouwd standje voor de meesten. Je hebt de hele week om van dit standje te genieten. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje. 

Seksstandje: Doggystyle

Doggystyle

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Het standje doggystyle is zowel geliefd bij mannen als vrouwen. Bij hem omdat tijdens doggystyle zijn eikel sterk gestimuleerd wordt en zijn penis diep naar binnen kan. Onder vrouwen is dit standje populair omdat haar G-spot geraakt kan worden wat kan leiden tot letterlijk; een spetterend orgasme.

Doggystyle is een makkelijk standje wat voor veel plezier zorgt. Bij het seksstandje gaat zij op haar knieën en handen zitten. Hij knielt achter haar en penetreert haar terwijl hij haar heupen vastpakt. Hierbij kan hij ervoor kiezen om zijn benen tussen of naast haar dijen te plaatsen.

Sextoys combineren met standje Doggystyle 

Dit standje is perfect om een duo vibrator bij te gebruiken. Ook hebben zowel de man als vrouw de handen vrij om de clitoris te stimuleren met behulp van een clitoris vibrator.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Helaas krijg ik altijd pijn bij deze standje
    Ik vind deze strandje altijd fijn alleen de laatste tijd is het best vervelen Meg de pijn

    1. Geachte …ik heb deze al vaak gedaan …en het probleem is het net alsof ik weinig voel als men me anaal binnendringt …en er zitten penissen tussen die echt groot zijn ..,ik voel wel iets als ze beginnen te rammen ..niet in mijn anus ..maar wel op mijn kont door de stoten ..
      Heb het ook al eens rechtstaand geprobeerd maar idem ..
      Dus de penis is zeker groot genoeg denk ik …gebruik ik teveel glijmiddel of is er een standje dat ik echt wel iets voel ? Grtjs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is weer zondag dus wij delen weer een nieuw seksstandje met je! Deze keer is het een solo-seks standje voor alle independent man and women out there. Voor dit standje heb je een dildo met een zuignap en een spiegel nodig. Nu ben je vast nieuwsgie…
5.961 keer bekeken