It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Exposed Eagle

13 oktober 2019,

geschreven door

Ben jij toe aan next level seksposities? Dan zit je deze week goed met het standje van de week. Wij introduceren de exposed eagle. Een ingewikkeld standje voor de fitboys en -girls onder ons. Veel plezier met oefenen, wij zijn volgende week bij je terug met gloednieuwe inspiratie. 

Seksstandje: Exposed Eagle

  • Categorie: Woman on top
  • Stimulatie: Clitoris, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Deze variatie verschilt niet veel van de originele cowgirl, maar onderschat dit standje niet. Bij de exposed eagle gaat de vrouw zo plat mogelijk op haar rug liggen, terwijl ze nog op haar knieën steunt. Dit standje vraagt voor de vrouwen nogal wat lenigheid in dijen en rug, dus wees daar op voorbereid.

De partner heeft bij de exposed eagle onderop vrij spel over haar borsten én clitoris! Benut die kans dan ook om haar even flink te verwennen.

Sextoys combineren met Exposed Eagle

Gezien het feit dat de man vrij spel heeft met zijn handen kan hij erEr ovoor kiezen om haar clitoris extra te stimuleren met behulp van een luchtdruk vibrator. Een vibrerende cockring kan daarentegen plezier voor beide bieden, omdat hij zowel de man als vrouw stimulatie geeft.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Alle fitboys- en girls opgelet! Wil jij jouw kracht gebruiken in de slaapkamer, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor nieuwe seksstandjes? Dan hebben wij deze zondag het perfectie Standje van de Week voor jou: de Olympus. Seksstandje: Olympus …
2.938 keer bekeken