Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Gouden Poort

20 oktober 2019,

geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie voor in de slaapkamer? Wij lichten elke zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner even flink kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje De Gouden Poort in the picture. Dit standje is perfect voor de lenige koppels onder ons.

Seksstandje: De Gouden Poort

Hoe

Voor de flexibele mensen is dit standje echt perfect! De Gouden Poort is een variatie op Standje 69 en het is niet per se iets wat je gewend bent om te doen in de slaapkamer. Als man lig je onderop, want jouw penis is flexibel en dan is het gemakkelijker om onderop te liggen. Als vrouw neem je plaats op zijn gezicht en buig rustig naar achteren. Hij kan eventueel wat stootbewegingen maken om net wat meer sjeu te geven aan deze positie!

Sextoys combineren met standje De Gouden Poort

Je kunt dit standje naar een hoger niveau tillen door bijvoorbeeld wat seksspeeltjes toe te voegen. Zo kun je gebruik maken van een cockring, of een clitoris vibrator, maar ook een buttplug zal het goed doen!


Ben jij zo lenig dat je fan bent van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Lotus. De Lotus is een erg intiem standje waarbij je elkaar diep in de ogen kunt aankijken. Hoewel dit standje een beetje flexibiliteit en kracht van beide vereist, is het redelijk eenvoudig om uit te voeren. …
11.487 keer bekeken