NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Gouden Poort

20 oktober 2019,

geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie voor in de slaapkamer? Wij lichten elke zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner even flink kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje De Gouden Poort in the picture. Dit standje is perfect voor de lenige koppels onder ons.

Seksstandje: De Gouden Poort

Hoe

Voor de flexibele mensen is dit standje echt perfect! De Gouden Poort is een variatie op Standje 69 en het is niet per se iets wat je gewend bent om te doen in de slaapkamer. Als man lig je onderop, want jouw penis is flexibel en dan is het gemakkelijker om onderop te liggen. Als vrouw neem je plaats op zijn gezicht en buig rustig naar achteren. Hij kan eventueel wat stootbewegingen maken om net wat meer sjeu te geven aan deze positie!

Sextoys combineren met standje De Gouden Poort

Je kunt dit standje naar een hoger niveau tillen door bijvoorbeeld wat seksspeeltjes toe te voegen. Zo kun je gebruik maken van een cockring, of een clitoris vibrator, maar ook een buttplug zal het goed doen!


Ben jij zo lenig dat je fan bent van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 Response

  1. Ik ben opgegroeid in een seksueel vrij gezin als enige zoon met 2 oudere zussen. Toen ik 15 was heeft mijn oudste zus, toen 20, mij “ingewijd”. Ze heeft mij zelfbevrediging geleerd en voorgedaan hoe het moest bij meisjes. Het 2de standje dat we geoefend hebben was een variatie op de gouden poort. Nu jaren later ben ik nog steeds blij dat ze mij dit, en nog veel meer heeft geleerd. Een paar keer per jaar boeken we een hotelkamer. Zij is en blijft voor mij de grootste liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Iedere zondag lichten we een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner iets hebben om mee te experimenteren. Deze week staat het seksstandje Hot Seat op het programma. Een fijn standje waarbij de vrouw de…
8.297 keer bekeken