Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Zijwaartse 69

21 juli 2019,

geschreven door

Zoals je van ons gewend bent komen wij elke zondag met een nieuw standje ter inspiratie. Vandaag is dat een variatie op de oude klassieker: standje 69. Wij wensen je alvast veel plezier en genot tijdens het uitvoeren van dit standje. Volgende week zijn wij bij je terug met nieuwe inspiratie. 

Seksstandje: Zijwaartse 69

Zijwaartse 69

Hoe

De zijwaartse 69 is de lazy-variant van de originele 69. Super handig uiteraard voor wanneer jullie allebei in de mood zijn voor slow, lazy sex.  Zijwaarts hebben jullie namelijk niet te maken met de zwaartekracht, zeker als jullie je buitenste been over elkaar heen leggen. Zo kunnen jullie elkaar eindeloos oraal bevredigen zonder uitgeput te raken.

Sextoys combineren met het standje Zijwaartse 69

Is deze lazy-variant nog steeds teveel werk voor jullie? Onderstaande sextoys kunnen het werk grotendeels van jullie overnemen!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het Standje van de Week is er weer! Dit keer lichten wij graag de Staande Doggy toe! De Staande Doggy is een variant van de Doggystyle, maar dan staand! Dit standje staat garant voor een diepe penetratie en genoeg mogelijkheden om uit te breiden met …
9.894 keer bekeken