Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Olympus

3 november 2019,

geschreven door

Alle fitboys- en girls opgelet! Wil jij jouw kracht gebruiken in de slaapkamer, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor nieuwe seksstandjes? Dan hebben wij deze zondag het perfectie Standje van de Week voor jou: de Olympus.

Seksstandje: Olympus

olympus

Hoe

Klim letterlijk naar de zevende hemel met de Olympus, een heftig seksstandje waarbij de vrouw wordt getild door haar mannelijke partner. Om dit standje zo comfortabel mogelijk uit te voeren, klemt zij haar benen om zijn middel en ondersteunt hij haar met zijn handen onder haar billen. In deze positie komen jullie lichamen dicht tegen elkaar aan, waardoor het een moeilijk, maar intiem standje wordt. Doordat haar handen vrij zijn, kan zij ervoor kiezen om deze op zijn schouders te rusten, of ermee gepassioneerd door zijn haren te gaan.

Om het gewicht voor hem wat te verlichten, kan zij haar benen wat krachtiger om zijn middel klemmen.

Tip! De Olympus is een ideaal standje voor seks onder de douche!

Sextoys combineren met standje Olympus 

Bij ieder seksstandje kan je gebruik maken van seksspeeltjes, om het standje nóg intenser te ervaren. Een vibrerende cockring met anale stimulatie kan zowel voor hem als haar een spetterende toevoeging zijn. Ben je niet zo sterk maar lijkt jou de Olympus ook geweldig om te doen? Experimenteer dan met een seksschommel, zodat de man haar niet hoeft te dragen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij een standje dat geïnspireerd is op het klussen. Dit standje heet namelijk; de Allesvuller. Hét standje voor de vrouw die houdt van dubbele penetratie en een woman…
5.239 keer bekeken