Je G-spot vinden én verwennen: zo doe je dat

11 maart 2018 door AmazingAnn   77.216

De G-spot. Er is al veel over gesproken en geschreven. Sommige vrouwen kunnen hem niet vinden, anderen beweren dat hij niet bestaat. Maar als jij je G-spot weet te ontdekken, kan dit plekje voor heftige orgasmes zorgen. Ik leg je uit hoe je de G-spot kunt vinden en nog belangrijker: hoe je hem kunt stimuleren!

Wat is de G-spot

Een theorie over de g-spot is dat het eigenlijk de wortel van de clitoris is. Je kan de G-spot vinden in de vagina. Ironisch genoeg is dit gevoelige plekje vernoemd naar een man: Ernst Gräfenberg. Voluit heet de G-spot de gräfenbergplek, maar dat bekt niet zo lekker. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit plekje, maar hier zijn weinig conclusies uit te trekken. Daarom lijkt het ons beter om zelf aan de slag te gaan: je komt er maar op één manier achter of jij een G-spot hebt.

Je G-spot vinden

Je kunt je G-spot het beste vinden wanneer je net naar de wc bent geweest en je zit of hurkt, maar je kunt ook op je buik of je rug liggen, wat je wilt. Leg je handpalm op je vulva en breng een vinger naar binnen, die je richting je schaambeen krult. Je bent op zoek naar een zwelling net achter je schaambeen, zo’n 3 tot 5 centimeter in je vagina – dichter bij de ingang dan je misschien wel zou denken. Het is een sponsachtige zwelling, zo groot als een boon ongeveer. Hij zit aan de kant van je buik en voelt wat ribbeliger dan de huid eromheen. Verwar het niet met de baarmoedermond die verder naar binnen zit en gladder aanvoelt.

g-spot vinden

Je weet dat je goed zit wanneer het voelt alsof je moet plassen – dit komt doordat de g-spot een zenuwbaan deelt met de blaas. Het is een normaal gevoel, dat snel weg zal trekken. Als je de juiste plek niet meteen kunt vinden, kun je eventueel je partner erbij roepen. Vraag hem (of haar) twee vingers te gebruiken en een ‘kom hier’ handgebaar te maken richting je buik. Zo kun jij je focussen op het gevoel.

Je G-spot stimuleren

Heb je jouw G-spot weten te vinden? Lucky you! Nu is het tijd om aan de slag te gaan met dit fijne plekje. Dit kan je op verschillende manieren aanpakken. Wist je trouwens dat het mogelijk is om te squirten, door je G-spot te stimuleren? Jep! Vrouwelijke ejaculatie is minstens net zo mysterieus als de G-spot. Maar ook hier geldt: je komt er alleen achter of je het kunt door er mee te experimenteren.

Missionaris, maar dan anders

orgasme standje
Door je benen in de nek van je partner te leggen, kan jouw partner beter jouw sweet spot raken. Je maakt het jezelf nét wat makkelijker door een kussen onder je billen te leggen.

Doggystyle

orgasme seksstandje
Er zijn talloze variaties op Doggystyle, dit is er één van. Ga op je buik liggen en steek je billen iets omhoog. In deze positie kan jouw partner tegen jouw G-spot stoten én kun je zelf je clitoris stimuleren door licht tegen het bed (of waar je ook maar ligt) te wrijven.

Ladies on top!

vrouw bovenop
Ook hier geldt dat er veel verschillende opties zijn! We kennen natuurlijk de cowgirl en de reverse cowgirl, maar dat zijn echt niet de enige standjes waarin de vrouw bovenop zit. Voor bijna alle standjes waarbij de vrouw op top is geldt dat deze de G-spot stimuleren. Wat ook helpt, is dat je door bovenop te zitten meer controle hebt over de bewegingen en de plekjes die geraakt worden.

Gebruik een G-spot vibrator

Ook solo kan je jouw G-spot flink verwennen. Dit kan met je vingers, óf met een vibrator. Een G-spot vibrator is te herkennen aan zijn duidelijk kromming aan de bovenkant. Door deze kromming is het mogelijk de G-spot goed en krachtig te stimuleren. Dat is nodig wil je er wat van voelen, laat staan er van klaarkomen. Ben je van plan om voor het eerst een G-spot Vibrator aan te schaffen? Dan heb je misschien wel wat aan onze suggesties.

De favorieten van de EasyToys Magazine Redactie

Is G-spot stimulatie voor iedereen?

Hoe opgewonden ze ook zijn, sommige vrouwen merken niets wanneer ze hun g-spot stimuleren en zullen misschien twijfelen aan het bestaan ervan. Andere vrouwen vinden het gevoel zo intens dat ze snel en heftig klaarkomen wanneer dit plekje wordt gestimuleerd. En sommige vrouwen ejaculeren dus wanneer ze op deze manier klaarkomen. De enige manier om erachter te komen of G-spot stimulatie wat voor je is, is door het uit te proberen!

Is het gelukt om de G-spot te vinden na het lezen van bovenstaande tips? Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid