Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

320.992 keer bekeken

Je G-spot vinden én verwennen: dit zijn de beste toys

9 juni 2022,

geschreven door

De G-spot. Er is al veel over gesproken en geschreven. Sommige vrouwen kunnen hem niet vinden, anderen beweren dat hij niet bestaat. Maar als jij je G-spot weet te ontdekken, kan dit plekje voor heftige orgasmes zorgen. Wij leggen je uit hoe je de G-spot kunt vinden en nog belangrijker: hoe je hem kunt stimuleren en welke toys jou het allerbeste G-spot orgasme geven!

Inhoudsopgave

Bekijk ook:

Wat is de G-spot?

Een theorie over de G-spot is dat het eigenlijk de wortel van de clitoris is. Je kan de G-spot vinden op ongeveer 5 cm diep in de vagina. Ironisch genoeg is dit gevoelige plekje vernoemd naar een man: Ernst Gräfenberg. Voluit heet de G-spot de Gräfenbergplek, maar dat bekt niet zo lekker. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit plekje, maar hier zijn weinig conclusies uit te trekken. Daarom lijkt het ons beter om zelf aan de slag te gaan: je komt er maar op één manier achter of jij je G-spot kan vinden

Je G-spot vinden

Je kunt je G-spot het beste vinden wanneer je net naar de wc bent geweest en je zit of hurkt, maar je kunt ook op je buik of je rug liggen, wat je wilt. Leg je handpalm op je vulva en breng een vinger naar binnen, die je richting je schaambeen krult. Je bent op zoek naar een zwelling net achter je schaambeen, zo’n 3 tot 5 centimeter in je vagina – dichter bij de ingang dan je misschien wel zou denken. Het is een sponsachtige zwelling, zo groot als een boon ongeveer. Hij zit aan de kant van je buik en voelt wat ribbeliger dan de huid eromheen. Verwar het niet met de baarmoedermond die verder naar binnen zit en gladder aanvoelt.

g-spot vinden

Je weet dat je goed zit wanneer het voelt alsof je moet plassen – dit komt doordat de G-spot een zenuwbaan deelt met de blaas. Het is een normaal gevoel dat snel weg zal trekken. Als je de juiste plek niet meteen kunt vinden, kan je eventueel je partner erbij roepen. Vraag hem of haar twee vingers te gebruiken en een ‘kom hier’ handgebaar te maken richting je buik. Zo kun jij je focussen op het gevoel en niet op de techniek.

Je G-spot stimuleren met toys

Heb je jouw G-spot weten te vinden? Lucky you! Nu is het tijd om aan de slag te gaan met dit fijne plekje. Dit kan je op verschillende manieren aanpakken. Wist je trouwens dat het mogelijk is om te squirten door je G-spot te stimuleren? Jep! Vrouwelijke ejaculatie is minstens net zo mysterieus als de G-spot. Maar ook hier geldt: je komt er alleen achter of je het kunt door er mee te experimenteren. Hoe? Met je vingers, seksstandjes en seksspeeltjes! We beginnen met toys die jou helpen bij een spetterend G-spot orgasme:

Gebruik een G-spot vibrator

Ook solo kan je jouw G-spot flink verwennen. Dit kan met je vingers, óf met een vibrator. Er zijn veel vibrators speciaal ontwikkeld om jouw G-spot te stimuleren. Een G-spot vibrator is te herkennen aan zijn duidelijk kromming aan de bovenkant. Door deze kromming is het mogelijk de G-spot goed en krachtig te stimuleren. Dat is nodig wil je er wat van voelen, laat staan er van klaarkomen. Ben je van plan om voor het eerst een G-spot vibrator aan te schaffen? Dan heb je misschien wel wat aan onze suggesties.

Tijdloze, klassieke designs om jouw G-spot te verwennen

#1 OhMyG

De OhMyG G-spot massager is anders dan de meeste vibrators. Zie je dat erwtje bovenaan de toy? Dat kleine dingetje beweegt op en neer om zo héél gericht jouw G-spot te stimuleren. Dus weet jij al waar je jouw G-spot kan vinden en heb jij zin om iets anders te proberen? Dan is deze toy het proberen absoluut waard!

#2 Roze G-spot vibrator

De G-spot Vibrator van EasyToys is perfect voor beginners. Door het lange ontwerp en de grote gebogen kop is het haast onmogelijk om jouw G-spot te missen met deze toy!

Kleurrijk genieten met deze toys voor jouw G-spot

#3 MPV 20 -Tone

De Tone van PMV20 is een echte eyecatcher! De felle, vrolijke kleuren brengen jou hoe dan ook in een goede mood. Met de 13 vibratiestanden en geribbelde schacht kan het haast niet anders, of jij bereikt je (eerste) G-spot orgasme!

#4 Womanizer Duo – Raspberry

Denk jij, of weet jij, dat alleen G-spot stimulatie het klusje niet kan klaren voor jou? Dan zijn er gelukkig ook heel veel toys die clitorale stimulatie combineren met G-spot stimulatie! Zoals de Womanizer Duo in deze frisse raspberry kleur. Je clitoris wordt verwend door middel van luchtdrukgolven en het inwendige deel zorgt er met vibraties voor dat jouw G-spot niet vergeten wordt! En ook handig: de toy schakelt automatisch uit als hij niet in aanraking komt met je huid.

Seksstandjes voor G-spot stimulatie

Ook tijdens de seks heb je waarschijnlijk al gemerkt dat elke positie jou weer op een andere manier stimuleert. Op zoek naar G-spot stimulatie tijdens de seks met een partner? Probeer dan zeker deze standjes!

Seksstandje ‘de Up and Over’


Door je benen in de nek van je partner te leggen, kan jouw partner beter jouw sweet spot raken. Je maakt het jezelf nét wat makkelijker door een kussen onder je billen te leggen.

Seksstandje Doggystyle


Er zijn talloze variaties op Doggystyle, dit is er één van. Ga op je buik liggen en steek je billen iets omhoog. In deze positie kan jouw partner tegen jouw G-spot stoten én kun je zelf je clitoris stimuleren door licht tegen het bed (of waar je ook maar ligt) te wrijven.

Seksstandje Lapdance


Ook hier geldt dat er veel verschillende opties zijn! We kennen natuurlijk de Cowgirl en de Reverse Cowgirl, maar dat zijn echt niet de enige standjes waarbij de vrouw bovenop zit. Voor bijna alle standjes waarbij de vrouw on top is, geldt dat deze de G-spot stimuleren. Wat ook helpt, is dat je door bovenop te zitten meer controle hebt over de bewegingen en de plekjes die geraakt worden.

Is G-spot stimulatie voor iedereen?

Hoe opgewonden ze ook zijn, sommige vrouwen merken niets wanneer ze hun g-spot stimuleren en zullen misschien twijfelen aan het bestaan ervan. Andere vrouwen vinden het gevoel zo intens dat ze snel en heftig klaarkomen wanneer dit plekje wordt gestimuleerd. En sommige vrouwen ejaculeren dus wanneer ze op deze manier klaarkomen. De enige manier om erachter te komen of G-spot stimulatie wat voor je is, is door het uit te proberen!

Is het gelukt om de G-spot te vinden na het lezen van bovenstaande tips? Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

6 reacties

 1. Hetis heel goed verwoord maar je moet erbij vermelden dat de vrouw eerst wel er klaar voor is Dus opgewonden moet zijn, de clitoris heeft duizenden zenuwen die verbinding hebben met de g spot
  En als zij op stoom is dan bespeel je haar ook heel makkelijk.
  Dan kan het zijn dat zij gaat spuiten,squirten!

 2. Ik heb sinds een jaar en half een nieuwe partner voor het eerst in mijn leven kwam ik vaginaal klaar. Ik vond het hemels soms kwam ik zelf 3x in 10 min penetratie met zijn penis. Ik begon stressvolle periode te hebben door scheiden van mijn ex en het lukte niet meer om klaar te komen. Is nu al enkele maanden dat alles achter de rug is en dat ik gelukkig ben toch kom ik niet meer klaar. Vanzelfsprekend mis ik dat hemelse gevoel enorm en weet dus niet wat de oorzaak is dat het niet meer lukt.

  1. Hoi mann,

   Hoe het komt dat jouw vriendin meerdere orgasmes heeft mogen ervaren, is lastig te zeggen. Voor de ene vrouw werkt g-spot stimulatie, de ander heeft baat bij clitoris stimulatie of een combinatie daarvan. Daarnaast heeft jouw vriendin zich duidelijk opengesteld om tot een orgasme te komen. Hoe dan ook, keep up the good work!

   1. Dus je vriendin kan lekker spuiten ik ga het vanavond proberen om mijn vriendin te laten spuiten lijkt me erg geil hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

48.861 keer bekeken

Geschreven door

Het bleken van de anus is een trend die is komen overwaaien vanuit de porno-industrie. Na het scheren van het schaamhaar, werd ook dit modeverschijnsel snel overgenomen. Steeds meer mensen laten tegenwoordig hun anus bleken bij één van de vele scho…
48.861 keer bekeken