door SassySue

10 dingen die je nooit moet doen als je een blowjob krijgt

11 september 2017 door SassySue

Sommige vrouwen lusten er wel pap van, anderen haten het: pijpen. Maar zelfs de vrouwen die het graag doen, zullen toegeven dat er ook mannen rondlopen die het geven van een blowjob aardig weten te verpesten. Mannen deze is voor jullie, laat de onderstaande streken liever achterwege.

1. Komen zonder te waarschuwen

Het is onmogelijk dat je klaarkomt zonder het aan te komen voelen. Zelfs als je maar een seconde van tevoren beseft dat je orgasme krijgt, is dat voor vrouwen nog genoeg tijd om je penis uit de mond te halen en een verrassingsaanval af te weren.

2. Eisen dat ze op haar knieën gaat

Jij mag het misschien prettig vinden om op die manier oraal bevredigd te worden, maar niet elke vrouw gaat graag met de knietjes op een harde vloer. Maar hee, gelukkig zijn er genoeg andere posities die voor jullie allebei comfortabel zijn.

3. Je penis diep in haar strot duwen

Het zal vast een zalig gevoel zijn, maar bekijk het eens van de andere kant. Je bent lekker aan het sabbelen als je ineens een hand op je achterhoofd voelt die je hoofd met grof geweld naar voren duwt, waardoor de penis zo diep in je mond komt dat je begint te kokhalzen en je ogen beginnen te tranen. Probeer het eens met een banaan, dan gaat het verleidelijke er gauw vanaf. Haar hoofd is geen sextoy, heren! Daar heb je masturbators voor.

4. Een vieze penis tevoorschijn halen

Jezelf even opfrissen voor je een orale beurt krijgt is voor iedereen wel even zo fris. Wanneer je op een hete zomerdag uren loopt te zweten daaronder is het helemaal geen verkeerd idee om het zaakje even te wassen met een beetje water.

5. Stil zijn tijdens de pijpbeurt

Er zijn genoeg opties hier: kreunen, dirty talk of sexy suggesties. Elk geluidje is hoe dan ook beter dan helemaal niks van je laten horen. Ga bij jezelf na: vind jij het opwindend als je alles doet wat in je mars ligt om een vrouw te bevredigen en het blijft akelig stil?

6. Het eeuwig laten duren

Sommige mannen hebben nou eenmaal wat meer tijd nodig om klaar te komen, en dat is niet erg, maar het vraagt behoorlijk wat van haar uithoudingsvermogen. Zie je haar over haar kaak wrijven, of telkens verzitten? Stel dan voor om wat anders te doen en maak het klusje af met een spannend standje bijvoorbeeld!

7. Zeggen: “Zuig mijn pik”

Tenzij ze het lekker vindt om rond gecommandeerd te worden, is een opmerking als deze vaak niet heel respectvol. Het klinkt agressief en beledigend. Vraag het netjes en de kans is groot dat je die blowjob daarna ook nog daadwerkelijk krijgt.

8. Verwachten dat ze slikt

Over de smaak van sperma valt te twisten – maar hee – het is nou eenmaal geen vanille milkshake. Verwacht dus ook niet altijd dat ze je kwakje doorslikt. En zeg nou zelf: wat maakt het eigenlijk uit?

9. Doen alsof je een blowjob verdient

Je moet er niet vanuit gaan dat een vrouw je altijd een blowjob geeft wanneer jij er één wilt. Is ze wel in ‘the mood’? Geniet van het moment. Slaat ze liever een keer over? Laat het gaan en maak er geen probleem van. Het is een ruzie niet waard.

10. Weigeren haar een befbeurt te geven

Tuurlijk, als het altijd van één kant komt, mag je best een keer voorstellen dat ze jou ook een dienst bewijst. Maar je hoeft echt geen streeplijst bij te houden met het aantal ‘oral pleasures’ dat jullie elkaar geven. En wees vooral niet de man die altijd blowjobs verwacht, maar nog nooit een vagina van dichtbij heeft gezien.

Ik ben vooral benieuwd of er vrouwen zijn die de punten van dit lijstje herkennen. Komen deze situaties jou bekend voor? Deel je blowjobverhaal in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

10 reacties op 10 dingen die je nooit moet doen als je een blowjob krijgt

 • Dat met dat hoofd naar voren drukken ken ik wel, maar heb ik hem snel afgeleerd! Van de andere punten gelukkig niet al te vaak last gehad.

  • Het is super lekker als je heerlijk leeggezogen wordt. En dat is toch het doel van een pijpbeurt? Er komt bij een vrouw zeker geen vocht uit tijdens het beffen en klaarkomen….

 • Tja mijn lieverd werkt hem heerlijk naar binnen en vind het juist spannend als ik haar naar voren druk en tegenhoud, maar goed ieder zijn ding 🙂

 • Ik heb laatst mijn vriend gepijpt, maar hij haalde hem er al gauw uit. Maar hij wilde op dat moment eigenlijk nog een man erbij die me dan kon neuken.Is dat de reden misschien dat hij met pijpen stopte?

  • Vervelend Elsa! Heb je het er al met hem over gehad waarom hij niet wou dat je verder ging? Vond hij het misschien niet lekker, of wou hij liever over tot penetratie? Goede communicatie zal de meeste onzekerheden wel wegnemen.

 • Ja,toen ik nog jong was kwam ie in m’n mond zonder me te waarschuwen en ik was zo’n geit die nog nooit sex had gehad en wist niet eens dat er sperma uit zou komen. Sindsdien heb ik moeite met pijpen dus bedankt he!

  • Wat een nare situatie Anna. Ik kan me voorstellen dat die ervaring best heftig is geweest. Durf je dit ook aan te geven bij je huidige partner?

 • eerste keer pijpen bij vriend , amai nog nooit iemand zo gedaan bij mij, doe het ook graag en geniet ervan , en je slikt ook nog eens , niet evident maar vind het wel ongelooflijk geil , dat ik dat nu nog mag meemaken op mijn 65 , beter laat dan nooit , kijk hem ook aan dat hij ziet dat ik die lik over hele lengte en dan tong draaien op zijn freempje , stapelzot krijg ik die, we communiceren ook veel eerste keer broek af , heb ne kleine wacht maar af tot ik er klaar mee ben, onlangs zelfs prostaatmassage gegeven , de Pspot van de man je zit erin met je vinger je hebt werkelijk geen taboe zeg nog ja hoe doe je dat vinger van handschoen en dan ben je da kwijt da plastikske , sex send me to the ER , en hoe is da gebeurd ewel, humor ook belangrijk hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid