NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

“Mijn vriendin klaagt over de smaak van mijn sperma. Wat nu?”

20 maart 2021,

geschreven door

Beste Talitha, mijn vriendin klaagt de laatste tijd over mijn spermasmaak. Ze zegt dat het vies smaakt. Daardoor wil ze me niet meer pijpen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de smaak van mijn sperma beter wordt waardoor ze mij weer orale seks wil geven?

– Bas, 23 jaar

Beste Bas,

Vervelend dat je vriendin je niet meer wilt pijpen omwille van je spermasmaak. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen zodat orale seks voor jullie allebei weer prettig kan worden.

De natuurlijke smaak van sperma

De smaak van sperma kan sterk variëren. Zo kan het zout proeven, maar sommigen beweren dat de geur en smaak ook wat van bleek kan weghebben. Weer anderen omschrijven het als een zoet geheel. De smaak van sperma heeft veel te maken met welke voeding jij binnen krijgt.

Voedsel heeft invloed op sperma smaak

De smaak van je sperma kan beïnvloed worden door wat je eet en drinkt. Een van de belangrijkste dingen die je kan doen is voldoende water drinken. Veel water drinken zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam worden afgevoerd. Je zuivert daarmee je lichaam, alsook je sperma.

Dit verbetert de smaak van sperma

 • Mint, kaneel
 • Fruit: ananas, pruimen, nectarines en citrusvruchten zoals citroen en sinaasappelen.
 • Selderij bevat veel vitamine C dat de smaak van sperma minder zout maakt.
 • Bladgroenten, zoals andijvie en spinazie

Wat heeft een slechte invloed op spermasmaak?

 • Koffie zorgt voor een bittere smaak.
 • Vet voedsel of junkfood
 • Uien en knoflook
 • Roken, alcohol en drugsgebruik
 • Groenten zoals broccoli, spruiten en asperges.
 • Rood vlees zorgt voor een zoute smaak.
 • Zuivel

Wist je dat… weinig lichaamsbeweging ook niet bevorderend is voor de sperma smaak?

Condooms of glijmiddel met smaak

Wanneer het veranderen van je eetpatroon niet helpt of je wilt je voedselinname niet veranderen, dan kunnen jullie eventueel gaan voor orale seks met een condoom. Met ultra dunne condooms voel je bijna evenveel als dat je geen condoom om hebt. Wist je dat er ook condooms met een smaakje zijn?

Houd je niet zo van condoomgebruik, dan kan een glijmiddel met smaak ook uitkomst bieden. Tegenwoordig zijn glijmiddelen in allerlei verschillende smaakjes verkrijgbaar.

Niet klaarkomen in haar mond

Ten slotte heb je nog de optie om gewoon niet klaar te komen in haar mond. Je kan bijvoorbeeld je penis uit haar mond halen vlak voor de ejaculatie. Je vriendin kan het dan eventueel afmaken met haar handen. Zorg er wel voor dat als jullie dit vooraf afspreken en het op tijd aangeeft dat je gaat klaarkomen. Zo voorkom je dat pijpen voor haar een negatieve ervaring wordt.

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

10 Responses

 1. Hallo Talitha ik heb eigenlijk 2 problemen , ten eerste hou ikijn erectie niet land vast , het wordt slap en na een paar min. weer stijf. Ten tweede. ik ben geopereerd aan mijn prostaat ( verkleining) en sindsdien kom ik wel klaar maar er komt geen sperma uit mijn penis , is daar nog iets aan te doen?

  1. Hoi Marcel

   Alleen als je er zeker van bent dat de ander geen SOA heeft, is het veilig om je partner zonder condoom oraal te bevredigen. Overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia, gonorroe en syfilis kunnen zich zowel op de geslachtsdelen als keel vestigen.

 2. welke smaak heeft dat vraagt hij wel kastanjes , niet echt slecht of vies, laatst was zelfs heel rekbaar , wa heb jij gegeten gisteren gelatine, we kunnen er om lachen ook , communicatie en zekere humor ook belangrijk hoor

 3. Vitamine D is voor zover ik weet (altijd) goed net als bewegen.

  Ik weet ook dat medicatie een zeer belangrijke (hoofd)rol speelt. Dit uit mijn eigen ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, ik merk dat ik soms wel eens zomaar een spontaan orgasme heb. Zonder dat ik eigenlijk iets doe. Zo kan het zelfs gebeuren dat ik een orgasme heb als ik aan het fietsen ben, of bijvoorbeeld als ik wakker word. Ik ben dan voor mijn gevoe…
6.653 keer bekeken