Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

14.681 keer bekeken

Sperma slikken? 5 tips om het makkelijker te maken!

25 september 2019,

geschreven door

De één vindt het geen enkel probleem, de andere walgt ervan: het slikken van sperma. Hoewel mannen het enorm kunnen waarderen als je het met plezier doet, is het voor veel vrouwen toch nog een behoorlijke uitdaging. In deze blog vind je tips waarmee slikken voortaan een stuk makkelijker wordt. 

1. Praat met hem

Goede communicatie is belangrijk binnen elke relatie. In de meest ideale situatie zou je vrijwel alles met elkaar moeten kunnen bespreken, zonder angst of schaamte voor afwijzing. Dus voordat we overgaan op de orde van de dag: “hoe leer je sperma slikken” is het belangrijk dat jullie er eerst allebei over praten.

Wilt hij graag zien dat jij zijn zaad doorslikt? Of je wil het voor hem doen, zonder dat hij erom vraagt? Of is het een combinatie van beide? Is het onderdeel van een dominantie-spel waarbij jij de onderdanige bent? Of heb je het gezien bij het kijken van porno en ben je nieuwsgierig geworden? Wat de reden ook is, bespreek het samen zodat je beiden weet hoe de ander erin staat.

2. Rustig aan beginnen

Wanneer je wil beginnen met het slikken van sperma, is het verstandig om eerst een kleine hoeveelheid te slikken. Dus de volgende keer dat je je man een blow- of handjob geeft wacht je tot hij klaar komt en neem je vervolgens een klein beetje sperma om het te proeven.

Je zult zien dat het niet zo vies is als je in eerste instantie dacht. Als je het vond mee vallen, probeer dan elke keer als je een blow- of handjob geeft grotere hoeveelheden. Uiteindelijk zul je kunnen opbouwen en zien dat het slikken steeds gemakkelijker wordt.

3. De smaak beïnvloeden

De smaak is toch zeker wel de voornaamste reden dat vrouwen moeite hebben met sperma slikken. De meesten ervaren namelijk dat de smaak van sperma niet erg lekker is. Gelukkig is er eenvoudige manier om de smaak te veranderen. De smaak van sperma wordt namelijk sterk beïnvloedt door wat hij tot 12 uur voordat hij klaarkomt gedronken of gegeten heeft.

Bloemkool, junkfood, asperges of rood vlees gegeten? De kans is groot dat zijn sperma vreselijk zal smaken. Maar wat moet hij dan wel eten om zijn sperma lekkerder te laten smaken? Wanneer hij 2 tot 10 uur voorafgaand aan de blowjob veel fruit zoals ananas, citroen, kiwi en pruimen consumeert zal dat de beste resultaten opleveren.

“Bloemkool, junkfood, asperges of rood vlees gegeten? De kans is groot dat zijn sperma vreselijk zal smaken.”

Natuurlijk is het lastig om controle te hebben over wat je partner eet 10 uur voordat je hem een blowjob geeft. De beste manier is dan ook om hem een lichte maaltijd of veel vruchtensap te geven voordat jullie naar bed gaan. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt kan je vervolgens proberen hem een blowjob te geven,

4. Houd de controle

Sperma slikken wordt een stuk een makkelijker wanneer je zelf de controle houdt. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat je als domina fungeert en je man domineert, maar dat je zorg dat je in  situatie bent waar jij je volledig op je gemak voelt. Is dat in de slaapkamer met het licht uit? Of misschien op de bank wanneer je een beetje aangeschoten bent? Kijk wat voor jou het beste werkt.

Wanneer je zelf de controle houdt zul je merken dat het slikken van sperma de eerste keer een stuk soepeler verloopt. Als je gespannen of gestrest bent, zal het een stuk moeilijker zijn om over deze drempel heen te stappen.

5. Maskeer de smaak

Het probleem dat de meeste vrouwen ervaren bij het slikken van sperma blijft toch wel de smaak. Naast dat je de smaak kan beïnvloeden door voedsel, zoals wij eerder aangaven. Kun je de smaak ook maskeren met iets sterkers.

“Het liefst mondwater met munt of citrus, zodat de frisheid lekker in je mond blijft hangen als hij klaarkomt.”

Veruit de gemakkelijkste methode om de smaak van zijn sperma te beïnvloeden is het spoelen van de mond met mondspoelmiddel vlak voor de blowjob. Het liefst met munt of citrus, zodat de frisheid lekker in je mond blijft hangen als hij klaarkomt. Het heeft daarbij een koelend effect, die hem een extra sensatie zal geven. Win, win!

Vind jij het erg om sperma te slikken?

4 reacties

  1. Mijn ervaring is dat de smaak vaak bijna neutraal is, soms beetje ziltig , soms zoet. Best wel ok.
    Gewoon in je mond verzamelen, even wachten en slikken. Geeft het meest een voldaan gevoel…

  2. Je gaat vast niet geloven wat ik nu ga schrijven:

    Omdat ik zeer geïnteresseerd was in mijn eigen sperma ben ik gaan proberen met kleine beetjes sperma in mijn mond te doen om dit dan door te slikken en tot mijn verbazing smaakte dit zoet dus zeker niet vies zoals bij sommige mannen maar juist heel erg lekker.

    Maar nu komt het, ik had een keer last van brandend maagzuur hetgeen waar ik zelden of nooit last van heb, maar ik had niets in huis om dit te verhelpen en vergat even te googelen. Ik kwam op het geile idee, je raad het al, even lekker rukken aan je pik je sperma op een lepel opvangen en dit ga je echt niet geloven, terwijl ik die sperma doorslikte stopte direct het brandend maagzuur waar ik last had. Ik vond dit heel bijzonder en heb dit nog niet eerder gedeeld met iemand omdat je al gauw de opmerking krijgt van dat zal best wel geile rukker. Of dit nu lekker is of niet ik ben van mijn maagzuur af,LOL. toch.

  3. Ik (man) slik ook mijn eigen sperma, je denkt toch zeker niet dat die meid alles voor der eigen mag houden, en het is ook goed als ik brandend maagzuur heb, ik had geen rennies in huis en dacht baat het niet dan schaad het niet en slikken en per direct dat ik mij zoet smakende sperma had doorgeslikt was dat maagzuur weg heerlijk, ik slik het ook van goede vrienden, ik vind het onwijs lekker en het mooiste van het slikken is daarbij je partner aan blijven kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.767 keer bekeken

Geschreven door

Goede voornemens – elke december ontkom je er niet aan. Zo aan het eind van het jaar voelen we allemaal de behoefte om ons leven te beteren. We willen slechte gewoontes achter ons laten en het nieuwe jaar fris, gezond en vol goede moed beginnen. Maar…
5.767 keer bekeken