NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

kamasutra standjes
213.646 keer bekeken

8 beestachtige Kamasutra standjes die je moet proberen!

30 augustus 2020,

geschreven door

Met onderstaande ‘beestachtige’ standjes uit de Kamasutra kunnen jullie seksen als pro’s en werk je tegelijkertijd aan je lenigheid en uithoudingsvermogen! Welke kamasutra standjes vinken jullie straks af?

1. Reverse Cowgirl

reverse cowgirl

We beginnen met het reverse cowgirl-standje. Bij dit beestachtige standje ligt de man plat op de ondergrond en gaat de vrouw omgekeerd op de man zijn jongeheer zitten. Door als vrouw verschillende cirkelbewegingen te maken, wordt zowel de man als vrouw optimaal gestimuleerd. Zeer geschikt dus om de lente heerlijk mee te beginnen!

Voordeel:

Zeer comfortabel voor zowel de man als de vrouw. De penis komt diep en de vrouw heeft controle over het ritme.

2. Doggystyle

Het ‘doggy style’ standje is één van de bekendste kamasutra standjes en ontzettend Kamasutra waardig! Hij wordt ook wel een klassieker genoemd. Dit standje wordt als volgt uitgevoerd: de vrouw gaat op haar handen en knieën zitten. Vervolgens gaat de man op zijn knieën achter haar zitten waarbij hij zich vasthoudt aan haar heupen.

De man penetreert de vrouw vervolgens door via de achterkant de vagina te betreden. Dit kamasutra standje is zowel fijn voor de man als de vrouw. De eikel van de man kan namelijk ver in de vagina treden, terwijl de vrouw comfortabel kan genieten van deze penetratie.

Voordeel:

De clitoris wordt niet direct gestimuleerd, maar kan gemakkelijk met de handen bevredigd worden. Bewegen gaat makkelijk, zodat het tempo eenvoudig opgevoerd of afgewisseld kan worden.

3. De Vlinder

vlinderBij het ‘vlinder’ standje draait het allemaal om de hoek waarin de vrouw ligt. De vrouw gaat tijdens dit standje namelijk liggen op een hoge willekeurige ondergrond. Een tafel of het aanrecht zijn hier goede voorbeelden van. Vervolgens legt de vrouw haar benen rond zijn nek, waarna de man zijn handen onder haar kont houdt. De vrouw legt haar handen voor extra ondersteuning naast zich en beweegt de heupen naar boven, zodat er een perfecte hoek voor penetratie ontstaat.

Voordeel:

Met dit kamasutra standje kun je eindeloos variëren en is ook nog eens op iedere hoge ondergrond uitvoerbaar. Daarnaast wordt de G-spot perfect gestimuleerd.

4. De Olympus

Bij het olympus-standje wordt er geen gebruik gemaakt van een bijzonder voorwerp of andere ondergrond. Dit standje wordt namelijk uitgevoerd door te blijven staan. Zo gaat de man in een stevige houding staan en tilt hij de vrouw op. De vrouw slaat vervolgens haar benen om de man heen en houdt zich vast door de armen rondom de nek van haar partner te plaatsen. Nu is het de taak om stevig te blijven staan en om samen met de heupen en bekken te bewegen.

Voordeel:

Dit standje zorgt voor intense en diepe penetratie bij beide partners. Bovendien kan hij vrijwel overal uitgevoerd worden.

5. De oester

oesterDe ontvangende partner ligt bij het oester-standje op de rug met de benen omhoog. De andere partner trekt de benen naar zich toe, waardoor het voor hem of haar (ja, je kunt natuurlijk ook een strap-on gebruiken bij dit standje). Om de gevende partner nog dieper te laten penetreren, mogen de benen van de ontvangende partner ook in de nek worden gelegd.

Voordeel:

Dit standje is perfect voor diepe penetratie en daardoor ook geschikt voor mannen met een kleinere penis.

6. Italiaanse kroonluchter

italiaanse kroonluchterDe Italiaanse kroonluchter is wederom een zittend standje. De man zit of ligt op een vlakke ondergrond en steunt hierbij eventueel met zijn handen op de ondergrond voor extra ondersteuning. Vervolgens gaat de vrouw op de penis van de man zitten met de voeten en handen plat op de ondergrond. De knieën van de vrouw zijn dus volledig gebogen, waardoor de vrouw de snelheid en de diepte van de penetratie zelf kan bepalen.

Voordeel:

De positie van dit standje zorgt ervoor dat de penis diep komt en ook de G-spot wordt optimaal gestimuleerd.

7. De Aquarius

aquarius seksstandjeDe Aquarius lijkt erg veel op het ‘vlinder’ standje. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen deze twee standjes. Waar de vrouw bij het butterfly standje op een hogere ondergrond ligt, is dit bij dit standje bijvoorbeeld niet nodig. De vrouw ligt namelijk op dezelfde ondergrond als de man om vervolgens een bruggetje te maken met haar rug. Hierbij leunt de vrouw op haar eigen schouderbladen en ellebogen.

Vervolgens pakt de man haar onderrug vast, waarna de vrouw haar benen om de middel van de man slaat. Doordat de man op zijn knieën zit, liggen jullie in de perfecte houding voor een heerlijke penetratie.

Voordeel:

Dit creatieve standje maakt het mogelijk om elkaar aan te kijken tijdens de seks. De man heeft mooi uitzicht en wederom wordt de G-spot goed gemasseerd met zijn penis. Daarnaast kunnen bij dit standje ook uitstekend seksspeeltjes worden gebruikt, zoals een kleine wand vibrator of mini vibrator.

8. The Monkey

monkeyBij dit standje ligt de man op zijn rug met zijn benen naar zich toegetrokken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de vrouw om plaats te nemen op de achterkant van zijn bovenbenen. De man plaatst vervolgens zijn voeten op de rug van de vrouw, waar zijn partner steun aan beleeft. De snelheid van de penetratie kan bij dit Kamasutra standje zowel door de vrouw als de man bepaald worden.

Voordeel:

Bij dit standje houden de beide partners elkaars handen vast, wat zorgt voor nog meer intimiteit. Bovendien is de kans groot dat jullie zoiets nog niet eerder geprobeerd hebben, wat deze positie extra leuk maakt.

Konden jullie uit de voeten met bovenstaande Kamasutra seksstandjes? Welke ‘beesten’ waren jullie? We horen het graag in een reactie!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.619 keer bekeken

Geschreven door

Vaak wordt er gedacht dat je grenzen aangeven vooral nodig is om zo anderen te laten weten hoe jij graag behandeld wilt worden. Uiteraard zit daar een kern van waarheid in, maar wist je dat je grenzen aangeven ook enorm belangrijk is als het aan komt…
1.619 keer bekeken