Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

60.159 keer bekeken

De beste standjes voor mannen met een kleine penis

25 juni 2020,

geschreven door

In erectie is de gemiddelde penis van een volwassen man tussen de 13 en 14 centimeter lang. Veel mannen kunnen zich echter onzeker voelen over de lengte van hun geslacht. Nergens voor nodig heren. Ook wanneer je iets onder het gemiddelde zit, kunnen jij en je partner nog steeds geweldige seks hebben!

Bekijk de video:

kleine penis standjes

Standjes met een kleine penis

De meeste vrouwen geven dan ook aan het formaat helemaal niet zo belangrijk te vinden. Het gaat per slot van rekening niet om de lengte van je piemel, maar om wat je ermee kunt! De volgende seksstandjes helpen je om elke centimeter te benutten! 😉

De Krab

krabBij het seksstandje de Krab gaat de man op zijn kont zitten en houdt hij zijn benen uit elkaar. De vrouw neemt plaats op zijn schoot, met haar gezicht naar haar partner gericht. Ze leunt met haar lichaam naar achteren en houdt haar armen achter haar rug. Dit standje laat hem diep penetreren. De hoek is daarnaast perfect voor stimulatie van de G-spot. Beweeg samen langzaam heen en weer tot jullie een prettig ritme hebben gevonden.

Combineren met een sextoy?

Een penisring of een duo vibrator zijn uitstekende seksspeeltjes om met dit standje te combineren. Een duo vibrator wordt door de vrouw gedragen en stimuleert de clitoris als de G-spot tegelijkertijd. Het platte uiteinde wat bij de vrouw wordt ingebracht, laat genoeg ruimte over voor de man om te penetreren. Ook de mannelijke partner kan zo van de vibraties van het speeltje genieten! Een penisring kan daarnaast bij het in stand houden van een stevige erectie en het uitstellen van het orgasme.

Spread Eagle

spread eagle_bewerkt
Bij dit standje ligt de man niet bovenop zijn partner, maar hangt hij boven zijn partner door zijn armen gestrekt te houden. Doordat de vrouw haar benen omhoog houdt – deze kan ze overigens ook om het lichaam van haar partner klemmen – wordt de vagina nauwer. Zijn penis kan daardoor groter aanvoelen. Ook wrijft zijn schaambeen tijdens het vrijen tegen de clitoris voor extra stimulatie. Daarnaast kan de man in deze positie erg diep penetreren. Maak jij je zorgen over de grootte van je penis of ben je bang dat je partner te weinig voelt? Dan is dit standje perfect!

“Zijn penis voelt tijdens dit standje groter aan. Ook wrijft zijn schaambeen tijdens het vrijen tegen de clitoris voor extra stimulatie.”

The Up-And-Over

Bij The Up-And-Over wordt elke centimeter van jouw gereedschap benut! De man kan in deze sekspositie stevig stoten en haar vagina voelt nauwer doordat ze haar benen op zijn schouder laat rusten. De man neemt bovenop haar plaats en bepaalt het het ritme en de diepte van de penetratie. Ook tijdens The Up-And-Over wordt de vrouw haar clitoris gestimuleerd. Met behulp van een vibrerende cockring kan haar clitoris daarnaast van extra stimulatie worden voorzien. De vibrerende bullet komt tijdens het standje goed in contact met de clitoris, waardoor de kans op een orgasme bij de vrouw wordt vergroot.

Flat doggy

flatdoggy

Een variant op een klassieker. De vrouw ligt er tijdens dit standje ontspannen bij en kan zich volledig focussen op de penetratie. De man leunt over het lichaam van zijn partner heen en gebruikt zijn armen en knieën als steunpunt. De vrouw kan haar bekken wat naar achteren kantelen om hem nog makkelijker naar binnen te laten treden.

Tip! Dit standje kan ook goed anaal!

Dit standje is ook erg lekker om anaal te doen! Bij anale seks is het overigens helemaal niet erg om een iets kleinere penis te hebben. De anus is een stuk nauwer dan de vagina, waardoor de voorbereiding bij anale seks echt goed moet zijn. Je hebt voldoende glijmiddel nodig, het kost wat tijd om de anus goed te laten ontspannen en ook goede communicatie is een vereiste. Een kleine penis kan voor vrouwen die voor het eerst met anale seks willen experimenteren, juist heel aantrekkelijk zijn!

“Bij anale seks is het overigens helemaal niet erg om een iets kleinere penis te hebben.”

Leaning Cowgirl


Het standje Leaning Cowgirl is een variant op het cowgirl standje. De vrouw plaatst de vrouw haar handen achter haar lichaam als steunpunt. Hierdoor voelt de vagina net iets strakker aan, waardoor beide partners meer stimulatie ervaren. De hoek van penetratie zorgt daarnaast voor een heerlijke stimulatie van haar G-spot. Voor de vrouw kan het aangenaam zijn om tijdens dit standje een mini vibrator of wand massager te gebruiken. Op die manier wordt ook haar clitoris van stimulatie voorzien en wordt het makkelijker om een hoogtepunt te bereiken.

Loveseat

kleine penis standjeBij dit seksstandje zit de vrouw op de rand van een bed, bank of tafel. De vrouw spreidt haar benen ver uit elkaar en geeft de man alle ruimte om diep te penetreren. Hij heeft in dit standje een geweldig uitzicht en kan zijn hand of een seksspeeltje langs haar tepels of clitoris bewegen.

Tip! Wil je dit standje combineren met een sexy voorspel? Deze positie leent zicht ook uitstekend voor orale seks!

Wat is jouw favoriete seksstandje? Deel het met ons in een reactie

1 reactie

  1. Mijn favoriete standje is de Spreat Eagle .
    Dit standje is ook heel goed als je een mollige vrouw hebt , je hebt een prachtig uitzicht over de
    wiebelende heuvels , wat voor mij heel opwindend is !
    Mijn tweede favoriet is de Pregnant Doggy , super opwindend met een mollige vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.814 keer bekeken

Geschreven door

Meestal kies je een sextoy uit vanwege het soort stimulatie, de verschillende mogelijkheden of omdat het gewoon een praktische optie is. Maar soms komen er speeltjes voorbij die zo mooi zijn dat je ze eigenlijk wel moet hebben. Gewoon omdat ze zo moo…
1.814 keer bekeken