Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Spread Eagle

9 juni 2019,

geschreven door

Het Standje van de week is er weer! Dit keer lichten wij graag de Spread Eagle toe. De Spread Eagle is een gepassioneerde, intieme positie, waarbij de vrouw haar benen zo wijd mogelijk spreidt. Dit resulteert in genoeg stimulatie voor zowel hem als haar! 

Seksstandje: Spread Eagle

spread eagle

  • Categorie: Man on top, face to face
  • Stimulatie: Clitoris, g-spot, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Missionaris next level! Bij de Spread Eagle ligt de vrouw op haar rug, met haar handen gekruist op haar buik en haar benen gestrekt omhoog en zo wijd mogelijk gespreid. De partner ligt bovenop, tussen haar benen, met zijn armen gestrekt, zodat hij daar op kan steunen. Vergis je niet, want dit kan zwaar voor de man zijn! Zijn benen liggen lichtelijk gebogen op de knieën. Hierdoor wordt het gewicht dat hij draagt goed verspreid.

Tip! Wil je meer stabiliteit en nóg meer rek? Dan kan de vrouw proberen haar enkels vast te houden.

Sextoys combineren met Spread Eagle

Er zijn verschillende seksspeeltjes die je prima tijdens dit standje kan gebruiken. Denk maar eens aan een spannende koppelvibrator, een buttplug of een vibrerende cockring!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zondag is onze favoriete dag, want dan is het weer tijd voor een heel nieuw standje! Deze week hoef jij niet jouw partner of tindermatch op te trommelen, want bij deze positie heb je alleen jezelf, een spiegel, je hand én eventueel een toy nodig. Ga…
5.197 keer bekeken