Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

23.477 keer bekeken

De beste standjes voor tijdens een trio!

14 oktober 2018,

geschreven door

Hoewel het hebben van een trio hoogstwaarschijnlijk een ervaring is die je waarschijnlijk niet snel zult vergeten, kan het best lastig zijn om erachter te komen welke posities wel en niet goed werken. Gelukkig voor jou hebben wij de leukste standjes voor een trio verzameld, zodat jij het maximale uit deze ervaring gaat halen!

* Bij de meeste standjes wordt over hem of haar gesproken. Dit komt omdat elk standje is uit te voeren in verschillende samenstellingen. Hierbij is het wel een vereiste dat je over een voorbinddildo beschikt.

1. De Chain Gang

chaingang
Een persoon neemt plaats op de rand van het bed. Door zijn of haar benen te spreiden is er ruimte voor iemand anders om hier tussen te kruipen en hem of haar oraal te bevredigen. Dit is de middelste persoon. Het handigste is om op de knieën en handen te leunen. Door deze positie aan te nemen, kan de derde persoon dit standje compleet maken door de persoon in het midden ‘doggystyle’ te penetreren. Mannen kunnen tijdens dit trio standje diep penetreren en het tempo bepalen.

2. Naar appels zoeken

trio standje appelszoeken
Een iemand gaat op zijn rug op de grond of op het bed liggen. Hij of zij kan vervolgens oraal gestimuleerd worden, terwijl een derde persoon boven de liggende partner hurkt. Een oraal feestje en perfect om met zijn drietjes in de stemming te komen!

3. G-spot rumble

g spot rumble standje
Bij dit trio standje is er één iemand die penetreert, terwijl een derde partner op zijn of haar rug ligt. Hij of zij kan beide partners vanuit deze positie oraal bevredigen.

4. Dubbele penetratie

dubbele penetratie standje
Dubbele penetratie is ongetwijfeld een fantasie waar veel vrouwen mee rondlopen. Je hebt deze handeling vast weleens voorbij zien komen op je favoriete pornosite Bij dubbele penetratie wordt iemand gelijktijdig door twee andere personen gepenetreerd. Het meest gebruikelijke is één vrouw en twee mannen, maar met een strap-on zijn bijvoorbeeld ook andere samenstellingen mogelijk.

Wist je dat…Veel vrouwen vinden anale penetratie erg plezierig, vooral in combinatie met vaginale penetratie en mogelijk verdrievoudigd met stimulatie van haar clitoris stimuleert met hun hand of seksspeeltje

5. Magisch orgasme

magisch trio standje
Als twee partners het voorspel nog willen continueren is dit het perfecte trio standje. Ontdek het perfecte trio standje bij EasyToys! Eén persoon wordt vanachter gepenetreerd terwijl de anderen vrij spel hebben. Wil je de spanning verder laten stijgen? Verhoog het plezier met een vinger vibrator voor extra stimulatie tijdens jullie speel-sessie!

Heb jij weleens een trio gedaan of denk je erover om eraan te beginnen? Deel je ervaring met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

  1. Ik ben ooit bed beland met twee vriendinnen, diensten wat ze wilden. Een bereed en de tweede kwam boven men gezicht zitten, zodat ik haar kon likken. Ze waren ook elkaar aan het zoenen. Ik raakte er door in de war. Ik ben een ‘gever’, maar op wie van de twee moest ik me richten. Ik kwam klaar door de vrouw die me bereed. Of de vrouw die ik likte er ook wat aan heeft gehad, weet ik niet. Ze kwam niet klaar, maar ze hebben nog wel gezellig samen met mij liggen knuffelen. Ik had het niet gezocht en ik kreeg de indruk dat ze me gewoon wilden ‘verwennen’. Volgens mij is het iets waarover te veel gefantaseerd wordt. Ik vind het fijner als ik mijn aandacht aan mijn partner kan schenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.029 keer bekeken

Geschreven door

De gehele maand mei staat in het teken van masturberen! Speciaal voor jou hebben we daarom 31 masturbatie challenges bedacht. Voor elke opdracht die jij afvinkt, kan je één punt verdienen. Daarnaast zijn er ook een aantal bonuspunten te verdienen! …
28.029 keer bekeken