door JustJay

8 éxtra kinky sextoys voor Medical Play!

28 oktober 2022 door JustJay

Halloween is in aantocht! Zitten jullie al te bibberen? Geen beter excuus om elkaar op te warmen met een kinky rollenspel. Gebruik deze uitdagende toys en speel voor sexy dokter. Gegarandeerd dat je partner/patiënt in een mum van tijd “aah” zal zeggen 😉

Wat is Medical Play?

Medical Play is een BDSM rollenspel, waarbij een dokter-patiëntscenario wordt uitgespeeld. Dit gaat vaak hand in hand met kinky sextoys die verdacht veel weg hebben van medische instrumenten! Bij een medisch rollenspel wordt de sub vaak vastgemaakt aan een bed of “onderzoekstafel”, zodat de Dom stoute dingen met hem/haar kan doen.

“Oh dokter, wat doet u nu?”

Met de juiste ingrediënten kan jullie rollenspel net echt lijken. Daarom is het bepalen van elkaars wensen en grenzen natuurlijk ook van groot belang. Ga nooit over je eigen grenzen of die van je partner heen en spreek altijd een stopwoord en/of -signaal met elkaar af! Let er ook op dat deze “medische” toys niet voor medische doeleinden bedoeld of geschikt zijn.

8 medische sextoys voor een kinky rollenspel

1. Speculums voor anaal/vaginaal gebruik

Speculums kunnen worden gebruikt om de anus of de vagina te spreiden, zodat je deze beter van dichtbij kunt bekijken. Ze zijn volledig verstelbaar, dus kun je zelf bepalen hoe ver de speculum openstaat. Da’s wel zo handig!

2. Schaamlippenspreider

Misschien wel net zo spannend zijn de Spread Labia Spreader Straps van Master Series – topper in speeltjes met een kinky twist. Dit zijn (verstelbare) klemmen waarmee de schaamlippen worden gespreid, met banden die je om de bovenbenen vastmaakt.

3. Verpleegster kostuums

Geen rollenspel is compleet zonder sexy kostuum! Zou jij wel stoute verpleegster willen spelen, dan hebben wij de outfit voor jou. Het ene kostuum komt met een schortje en een hoedje, het ander met een gedetailleerd shirt én bijpassende string.

4. Pinwheel

De pinwheel komt oorspronkelijk echt uit de medische wereld. Door het wiel over de huid te rollen, worden de zenuwen geprikkeld. Zijn jullie al ervaren BDSM-liefhebbers, dan mag deze toy ook zeker niet in jullie arsenaal ontbreken!

5. Anaal/vaginaal douche

Goede hygiëne is belangrijk voor intieme doktersafspraken. Je kunt zelf van tevoren de anaal- of vaginaal douche gebruiken, maar de dokter of verpleegster weet er ook wel raad mee! Als je ervoor kiest om zowel vaginaal als anaal de intieme douche te gebruiken, zorg er dan voor dat je ze tussendoor goed schoonmaakt.

6. Dilator sets en holle penisplugs

Een dilator is een langwerpige pin gemaakt van chirurgisch staal die bij de urinebuis naar binnen wordt gebracht, terwijl een holle penisplug vooral wordt gebruikt voor extra stimulatie. Het grootste verschil is dat de dilator langer is en de urinebuis stimuleert, en de penisplug ervoor zorgt dat de penis gevoeliger wordt en de erectie langer blijft.

7. Mondspreiders

Voor de tandartsliefhebbers onder ons hebben we natuurlijk ook een manier om de mond van je partner te inspecteren. Mondhygiëne is tenslotte erg belangrijk! Met mondspreiders wordt het onmogelijk om de mond te sluiten. Simpel, maar doeltreffend!

8. Njoy Pure Wand

De Njoy Pure Wand is een metalen G-spot en prostaat dildo om ál jouw gevoelige plekjes te ontdekken. Beiden uiteinden kunnen worden gebruikt. Hij is geschikt voor gebruik met alle soorten glijmiddelen én hij is ook nog eens snel en grondig te reinigen. Onmisbaar voor een hele intieme operatie 😉


Wat is jouw ervaring met Medical Play? Deel het in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid