De meest kinky BDSM rollenspellen uitgelicht!

7 oktober 2018 door BettyBoop   3.842

BDSM is hot! En zelfs mensen die niets van BDSM moeten hebben, vinden een kinky rollenspel in de slaapkamer nog niet eens zo’n gek idee. Rollenspellen waarbij een zuster, politieagent of huismeid in voorkomen, zijn alom bekend. Ben je benieuwd naar de meer kinky BDSM rollenspellen? Lees dan gauw verder!

6 kinky BDSM rollenspellen op een rijtje

Crossdressing

Bij Crossdressing worden de rollen omgedraaid! Hierbij draag je kleding dat typerend is voor iemand van het andere geslacht. Hierbij kan je denken aan een mannelijke partner die als huisvrouw verkleed het BDSM rollenspel aangaat. Ook als man het dragen van vrouwenlingerie, panty’s of kousen, is een veelvoorkomend element in BDSM rollenspellen.

Tip! Om dit rollenspel helemaal af te maken, kan een vrouw ook een voorbindpenis omdoen en haar mannelijke partner anaal penetreren (pegging)

Animal Play

Een van de bekende BDSM rollenspellen is Animal Play (of Pet Play). De naam zegt het al: hierbij speelt één (of beide) partners een dier. In de meeste gevallen zal het rollenspel gaan om een (huis)dier en zijn/haar baasje. Voor de ‘onderdanige’ partner is Animal Play is perfecte manier om de macht uit handen te geven aan zijn of haar partner. Ook het spelen van een dier kan een manier zijn om het dagelijkse leven als ‘mens’ tijdelijk te ontvluchten. Voor de dominante partner is dit rollenspel bij uitstek een manier om macht uit te oefenen en straffen of beloningen uit te delen.

Primal play

Houd jij van dierlijke, wilde seks? Dan is Primal Play hét BDSM rollenspel voor jou! Hierbij draait het namelijk om jagen en prooien. De jager houdt ervan om moeite te doen om zijn of haar partner ‘te pakken te krijgen’. Je kan hierbij echt denken aan het jagen, overmeesteren, bijten, vastpakken en grommen. Kortom: ruwe, dierlijke seks. Voor de jager is het veroveren van zijn of haar prooi het ultieme erotische element van het spel. Ook speelt machtsverhouding hierbij een belangrijke rol.

Medical Play

Medical Play wordt ook wel nursing genoemd. Hierbij komen de kinky zusterpakjes aan te pas! Bij dit rollenspel draait het allemaal om het spel tussen dokter en patiënt, een spannend rollenspel waarbij de patiënt onderzocht zal worden door de dokter. Met andere woorden: de onderdanige partner geeft zich volledig over aan de dominante dokter!

Infantilisme

Mensen met een luier fetisj: eat your heart out! Bij infantilisme, ook wel ageplay genoemd, draait het allemaal om vertroeteld, verzorgd en gepamperd worden. Volwassenen vinden het hierbij dus opwindend om tijdens het rollenspel zich te gedragen als baby of peuter, terwijl de partner de verzorger speelt. Vaak heeft dit BDSM rollenspel een vernederend karakter en speelt controle en macht een belangrijke rol.

Bij infantilisme wordt ook wel gesproken van Adult Babies of Diaper Lovers. Een Diaper Lover is de volwassene die de rol van verzorger opneemt. Ook het uitdelen van opdrachten, bestraffen of vernederen is de rol van de Diaper Lover. De Adult Baby is juist de partner die zich zal gedragen als baby of peuter. Voor hij of zij werkt het juist opwindend om vertroeteld te worden.

Wist je dat… Diaper Lovers ook een luier kunnen dragen? Deze luier fetisjisten vinden enkel het dragen van de luier opwindend, zonder het idee te hebben dat ze een baby of peuter zijn.

Kidnapping

Binnen de BDSM wordt met Kidnapping bedoeld: een rollenspel waarbij één van de partners wordt ontvoerd, en zo een unieke machtsverhouding ontstaat tussen de kidnapper en de ontvoerde partner. Degene die ontvoerd wordt staat namelijk onder ‘dwang’ van zijn of haar kidnappende partner. Tijdens dit spel kan gebruik worden gemaakt van allerlei vormen van bondage, waarbij de ontvoerde vastgebonden wordt.

Welke van deze kinky BDSM rollenspellen zou jij wel eens willen proberen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op De meest kinky BDSM rollenspellen uitgelicht!

  • Ik zou ze allemaal willen uitproberen, het lijkt me geweldig!
    Maar ja je partner moet het ook willen, als dat niet zo is heb je een probleem! Je kan niet zomaar iemand zoeken en het daarmee gaan uitproberen. Lijkt me toch wel een oplossing, maar dan moet je allebei voor een open relatie zijn.
    Maar ik denk dat dat wel in de toekomst normaal gaat zijn.
    Want er kan zoveel meer mogelijk worden. Het is toch ook al bijna gewoon dat mannen en vrouwen het met iemand van het zelfde geslacht het samen doen, of 1 vrouw met 2 mannen of anders om! Of gewoon een geweldige party, waar iedereen het met elkaar doet , een soort zwaan Kleef aan party. Of een vrouw die zich beschikbaar geeft voor genomen te worden , door wie dat wilt!, ik geloof dat dat gewoon, gewoon moet kunnen. Zolang het op vrijwillig basis gebeurd, zou ik me daar voor inzetten.!, Het moet gewoon, normaal worden, als je daar van geniet op welke manier dan ook, kan het niet verkeerd zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bronnen

   

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid