Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

46.584 keer bekeken

6 populaire BDSM fantasieën uitgelegd!

30 augustus 2023,

geschreven door

Het hebben van seksuele fantasieën is een normaal onderdeel van seks. In gedachten maak je bepaalde voorstellingen van hoe iets zou kunnen zijn, waardoor je het soms bijna als een soort film voor je kunt zien. Wanneer je merkt dat bepaalde verbeeldingen jou aanspreken, kan dit je doen besluiten het eens uit te proberen.

Binnen BDSM worden de fantasieën vaak door middel van een rollenspel tot werkelijkheid gebracht. Een rollenspel kan behoorlijk spannend zijn doordat jij en je partner je in een rol te verplaatsen die waarschijnlijk minder gebruikelijk voor jullie is. Het kan een manier zijn om even aan de dagelijkse werkelijkheid te ontsnappen. We hebben de 6 populairste seks fantasieën van BDSM’ers voor jou op een rijtje gezet.

Vastgebonden worden

Bij bondage wordt één van de partners door de ander vastgebonden en zo in haar of zijn bewegingsvrijheid beperkt. Het gevoel om de controle af te dragen aan iemand anders en het gevoel van machteloosheid wat daarbij komt kijken, is een populaire fantasie van veel BDSM’ers. Voor een submissive kan de beperking in beweging een bevrijding zijn van verantwoordelijkheden uit het dagelijks leven. Daarnaast stelt het de onderdanige in staat zich volledig te focussen op haar of zijn eigen genot. De vastbindende partner heeft bij bondage de volledige controle en zo alle vrijheid om zijn fantasie de vrije loop te laten.

Om iemand in zijn of haar bewegingsvrijheid te beperken zijn er verschillende bondage speeltjes verkrijgbaar zoals bondage touwen, boeien of spreidstangen die bepaalde lichaamsdelen uit elkaar houdt.

De verkrachters fantasie

Geloof het of niet, veel vrouwen fantaseren wel eens over een verkrachting. Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert. Seksueel misbruik is natuurlijk een afschuwelijke overtreding, maar waarom wordt er dan zoveel over gefantaseerd? Uit het onderzoek komt naar voren dat een verkrachtingsfantasieën vooral populair zijn bij avontuurlijke vrouwen die erg open zijn over seksualiteit. Zij zijn eerder geneigd om te fantaseren over situaties die verder gaan dan wat ze ooit zouden willen ervaren.

“Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert.”

Het idee van een extreem dominante persoon die geen tegenspraak duldt, wordt door veel vrouwen als het meest opwindende aspect van deze fantasie gezien. Met behulp van een rollenspel kan deze fantasie op een meer ‘onschuldige’ wijze worden uitgevoerd.

Seks met een vreemde

De liefde te bedrijven zonder verplichtingen over en weer, is een fantasie die veel mannen en vrouwen aanspreekt. Voor een man is er niets bevredigender dan het versieren van een vrouw en haar mee te nemen naar huis of bijvoorbeeld het hotel. Voor vrouwen kan een man die zijn best doet en haar probeert de verleiden ook een erg opwindend spel zijn.

Seks met een onbekende die je net hebt ontmoet is daarom een populair rollenspel onder koppels. Je kunt ook een iets andere rol aannemen dan gebruikelijk. De man kan bijvoorbeeld de rol van rijke zakenman op zich nemen of de schoonmaker van restaurant waar zijn partner net even in haar eentje een hapje komt doen.

Pegging

Heteroseksuele met een voorliefde voor anale stimulatie fantaseren regelmatig over hoe het zou zijn om anaal gepenetreerd te worden door hun partner. Deze fantasie kan tot werkelijkheid gebracht worden door middel van pegging; een seksuele handeling waarbij de anus van de man gepenetreerd door middel van een voorbinddildo. Met behulp van een strap-on harnas kan de vrouw een voorbinddildo om haar heupen of taille bevestigen en zo de wens van haar partner in vervulling laten gaan. Voor vrouwen kan het daarnaast ook erg opwindend zijn om de rollen een keer om te draaien en zo te ervaren hoe het voelt om iemand te penetreren.

“Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert.”

Age play

Bij age play is een rollenspel – en voor sommige mensen zelfs een lifestyle – waarbij één van de partners de rol aan van een veel jonger persoon op zich neemt. Het kan zijn dat de onderdanige de rol van baby, een kleuter of een opstandige tiener op zich neemt. De andere persoon neemt bijvoorbeeld de rol van vader, oom, leraar of begeleider aan. In het geval van een baby of kleuter is het bijvoorbeeld nodig dat de Dominant een luier verschoont, de submissive in bad stopt of voorleest. Voor de onderdanige ageplayer is het spel een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen en bepaalde verantwoordelijkheden los te laten. De Dominant geniet daarnaast van de controle over het kind en het gevoel van verantwoordelijkheid wat bij dit type rollenspel komt kijken.

“Voor de onderdanige ageplayer is het spel een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen en bepaalde verantwoordelijkheden los te laten.”

Het rollenspel kan daarnaast seksueel of niet seksueel van aard zijn. De meeste niet-seksuele ageplayers hebben een voorkeur voor dit rollenspel omdat zij bepaalde gebeurtenissen hebben gemist in hun jeugd. Het rollenspel wordt in dat geval gebruikt om ‘verloren tijd’ in te halen.

Nursing

Er zijn maar weinig mensen die voor hun plezier naar de dokter gaan. De witte jassen, het uitgestalde medische gereedschap en een relatief vreemde die aan je zit, zijn hier onder andere de oorzaak van. Je weet van te voren nooit goed wat je precies kunt verwachten een doktersbezoek. Deze spanning heeft er onder andere voor gezorgd dat een rollenspel tussen patiënt en dokter steeds vaker voorkomt binnen de BDSM-scene. Een rollenspel tussen dokter en patiënt wordt Nursing of Medical Play genoemd. De Dominant is in dit geval de dokter of verpleegkundige, waar de submissive de rol van patiënt aanneemt. Hoe uitgebreid het spel wordt gespeeld is afhankelijk van beide personen.

Om het rollenspel meer diepgang te geven zijn er bijvoorbeeld zijn verschillende benodigdheden verkrijgbaar zoals een doktersoutfit, maar ook diverse speeltjes zoals een klysma, eendenbek of dilator.

Bekijk ook: Marith Iedema duikt in de wereld van BDSM

Welke BDSM-fantasie spreekt jou het meeste aan? Of heb jij een ander BDSM-gerelateerde fantasie die je graag met ons wil delen? Laat het weten in een reactie hieronder!

11 reacties

 1. Rollenspel is super smerig geil om te doen samen met mijn vrouw amber van 59 blond haar de laatste keer was zij de werkster op kantoor en ik was nog aan het werk toen ze begon schoon te maken Ik keek afentoe naar haar lekkere reet in haar korte zwarte rok en wit blousje aan en zij had het door en ze zij staat het je aan wat je allemaal ziet eeeeh nou zeg als ik eerlijk ben tegen je ja zeker hoor vind je een super lekkere mooie rijpe vrouw en ze ging op mijn bureau zitten en deed haar benen wijd open en schoof haar rokje omhoog en deed haar slipje opzij en begon haar kale rijpe spleet te vingeren terwijl ik naar haar keek o wat was ze lekker zeg na een tijdje ging ze op de grond zitten en deed mijn broek uit en haalde mijn harde paal tevoorschijn en begon me te pijpen

 2. Het lijkt mij echt heerlijk om gedomineerd te worden door een vrouw (of vrouwen). Ik zie het al helemaal voor me zij staat daar met haar voorbinddildo en commandeert mij naar haar toe te komen en als ik voor haar sta dat zij een ballgag in mijn mond plaatst en mijn handen vastbind met boeien achter op mijn rug en vervolgens verteld dat ik bij het bed met mijn buik op het bed moet gaan liggen en m’n knieën op de grond en dat ze zij mij dan vervolgens van achter neemt met haar voorbinddildo.

 3. Vastgebonden worden op je rug en dan benen en armen wijdt uiteen. Door een of meerdere vrouwen gedwongen worden haar of hem te beffen terwijl je penis op allerlei manieren wordt gelikt gestreeld en je absoluut niet mag klaarkomen.

 4. Zelf ben ik reeds 23jaar SM -er in parenclubs of bij Meesteressen . een mooi voorbeeldje : 24 aug 2016 om 21 uur ’s avonds nog 30 ° outdoors in tuin en parking mistressbelgium Waregem . Naakt , d m v mijn handen putje gegraven in de grond . De meesteres goot er een paar emmers koud kraantjeswater in . Ik woelde er in tot het modder werd . Ik wentelde gans mijn lichaam er in . Zandkorreltjes op de eikel . Daarna vastgebonden/ opgehangen aan een boomtak en met emmers koud kraantjes water afgespoeld . Eenmaal terug binnen : her -op- gewarmd dm v de verslavende b ull whipp

  1. Nou Jeroen, er zullen zeker mensen zijn die er niet voor openstaan. Toch wordt pegging wel steeds populairder en meer bespreekbaar hoor 🙂

    1. Ricardo vraagt om in Nederlands Meesteres dokter (die spreekt en handelt in het Nederlands) Maar Kristen die begint met een buitenlandse taal.
     Het is moeilijk tot heel erg moeilijk om iets goeds te vinden. En is er wat gevonden dan is het nog eens erg duur, is het niet bij je in de buurt. en is zij vaak jonger dan 25 j.
     Het is erg jammer dat de BDSM alleen maar geweld kent.
     ik heb ook al divers SAIDS gezien. Of veel te jong (in de kinderschoenen. Of veel te ver van je woonplaats). En dan wordt het voor een W A O er weer veel te duur. Noem mij maar Ricardo de 2e

    2. wil jij nog eens reageren op die mail van mij? Jij hebt het over https//fetile.com
     Maar daar staat niets onder in het Nederlands.
     Wat bedoel jij dan daar wel mee.
     Jou naam KinkyKirsten. Mijn email is op vraag baar
     Alvast bedankt Zet je naam bij in de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.195 keer bekeken

Geschreven door

Herfst is hier! Maar die nieuwe liefde, die is nog nergens te bekennen… Geen zorgen! Speciaal voor jou hebben we tien superleuke date ideeën verzameld, perfect voor de herfst of gewoon bij slecht weer. Je hoeft deze frisse dagen écht niet alleen …
4.195 keer bekeken