Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.332 keer bekeken

Ontdek de wondere wereld van de fantasy dildo

7 juni 2023,

geschreven door

Aliens come in peace wordt wel heel letterlijk na het lezen van dit artikel. Ben jij al bekend met fantasy dildo’s? De naam zegt eigenlijk al een beetje wat over het product, maar het zijn dus toys met een bovennatuurlijk uiterlijk. Fantasy dildo’s zijn out of this world! Heb jij je ooit afgevraagd hoe de penis van een Alien of sexy zeewezen eruit ziet? Lees snel verder en ontdek het!

De aliens komen…

Vooral liefhebbers van cosplay en hentai (pornografische anime) zullen geïnteresseerd zijn in dit soort toys. In eerste instantie is een draken dildo misschien gek, maar is het wel echt zo gek? Op seksueel gebied houden mensen vaak wel van dingen die een beetje anders zijn. Met seks kan je aan de realiteit ontsnappen. We bedoelen maar; een paarse penis van 35 cm lang kom je in het echte leven ook niet (vaak) tegen, toch? Het is juist leuk om op seksueel gebied te experimenteren met dingen die je van een partner niet kan krijgen. Nou, een fantasy dildo? Hoe bijzonder wil je het krijgen?

Van dildo’s en penissleeves tot masturbators. Je kan het zo gek niet bedenken, of het bestaat. En sinds kort ook in onze eigen webshop van het merk Creature Cocks! Wij laten jullie een paar van deze (te) gekke toys zien. Maar bekijk vooral alle fantasy dildo’s van dit fantasierijke merk.

Fantastische fantasy toys voor de cosplay liefhebbers

Lava Demon dikke noppen Dildo

Deze is voor iedereen die wel eens horny wordt van het idee van seks met de duivel Met de Lava Demon Dildo krijg je wat je verwacht bij zo’n naam. Deze fantasy dildo ziet er duivels uit, op de goede manier! Hij is gemaakt van premium siliconen, is flink van formaat maar loopt taps toe. Daarnaast heeft hij een zuignapbasis waardoor je hem handsfree of met een strap-on harnas kan gebruiken.

Mystique Eenhoorn Dildo

Fantaseer jij graag over mytische wezens die wat vriendelijker en vrolijker zijn? Dan prikkelt de Mystique Eenhoorn Dildo vast jouw fantasie! Met de geweldige pastelkleuren en de unieke vorm is deze fantasy dildo een echte eyecatcher! De zuignapbasis zorgt dat je de toy handsfree kan gebruiken en kan bevestigen aan een strap-on harnas. Omdat de toy van siliconen is, kan je hem alleen gebruiken met een glijmiddel op waterbasis.

Zeeslang geschubde Dildo

Begin jij te glibberen en glijden bij het idee van mystische waterwezens? Dan loopt het water jou vast in de mond bij het zien van 21 cm lange blauwe geschubde dildo. Deze fantasy dildo heeft een S-vorm en schubben! Als jij op zoek bent naar een unieke dildo, hoef je niet verder te zoeken. Ook deze fantasy dildo is gemaakt van siliconen en heeft een zuignapbasis.

Wel spanning, maar iets minder spannend dan een fantasy dildo

Vind jij de fantasy wereld wel aantrekkelijk, maar is een fantasy dildo niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! We hebben op EasyToys.nl ontzettend veel andere toys die jouw fantasie zullen prikkelen. Wij laten je graag een paar van onze meest sprookjesachtige toys zien!

Hueman neemt je mee naar outer space

De producten van Hueman nemen je mee naar het sterrenstelsel. De toys voor mannen zien er niet alleen intergalactisch uit, zo klinken ze ook met namen als: Black Hole, Space Invader, Asteroid, Outer Space, en Interstellar. Er zit gegarandeerd een toy bij die jou een explosief orgasme kan bezorgen.

Rainbow Unicorn Anaal Plug

Waan je in een ware fantasy wereld met deze rainbow unicorn staart. Dit is een buttplug met een geweldige staart in alle kleuren van de regenboog. Zin in een sprookjesachtig rollenspel? Dan kunnen jullie met deze toy wel uit de voeten, denken wij zo!

Rocks-Off – Rainbow Bullet Vibrator

Nog zo’n kleurrijk spektakel dat jouw orgasme naar een andere wereld tilt. Een compacte vibrator in de kleuren van de regenboog, daar moet je toch blij van worden? Met 10 vibratiestanden zit er sowieso eentje bij die een glimlach op jouw gezicht tovert.

ZALO – Confidence Verwarmende Wand Vibrator – Fantasy Violet

De ZALO Confidence is een bijzondere wand vibrator met een verwarmende functie. Deze toy staat garant voor een heerlijke massage van alle plekjes van jouw lichaam. Maar kunnen we het even over het geweldige, sprookjesachtige design hebben?! De toy heeft 7 vibratiestanden en een heuse “magic button”. Met een druk op deze speciale knop zal je verrast worden door een scala aan vibraties!

Van welk van deze toys slaat jouw fantasie op hol?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.424 keer bekeken

Geschreven door

Wandelen, uit eten, naar de bios… kom zeg, is het niet eens tijd voor wat spanning? Het mag allemaal wel wat prikkelender en sexyer. Daarom delen we in dit artikel 5 avontuurlijke, extra spicy date ideeën om de date routine mee te doorbreken! 5 av…
3.424 keer bekeken