Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.051 keer bekeken

5 tips voor hetere vluggertjes

24 maart 2019,

geschreven door

Een vluggertje. Seks die snel en vol passie is. Het is ideaal voor stelletjes die de vlam in hun relatie willen aanwakkeren, maar geen tijd voor elkaar kunnen lijken te maken. En als je single bent is het natuurlijk ontzettend spannend. Met een beetje inzettingsvermogen kun je voor een vluggertje overal wel terecht. De lift, de bioscoop, de keuken, noem maar op. Heb jij ideeën nodig om jouw vluggertje nóg heter te maken? Wij hebben de 5 beste tips voor je uitgezocht!

1. Bouw de spanning op

Men denkt dat een vluggertje altijd haastig en snel moet gaan. Maar de truc is juist om de spanning op te bouwen. Ga met elkaar sexten, probeer elkaar op te winden met suggestieve foto’s en dirty talk. En als je elkaar dan eindelijk ontmoet spring dan niet direct naar de seks maar kus elkaar. Geef elkaar een voorproefje van wat er komen gaat.

2. Kom voorbereid

Of je het nou doet met een partner of een vreemdeling, kom altijd voorbereid. Denk hierbij echter niet alleen aan een condoom en glijmiddel. Denk na over wat je aandoet, en wat je niet aandoet. Tijdens een vluggertje is er geen tijd voor lange striptease. Dus een goede voorbereiding is het halve werk.

3. Kies een spannende locatie

Als jij en je partner altijd op dezelfde plek seks hebben, dan wordt het allemaal een beetje monotoon. Een vluggertje is ideaal voor het verkennen van een nieuwe omgeving. Een openbare omgeving zoals een parkeerplaats of een pashokje zijn spannende opties want wat nou als betrapt wordt? Maar daar zijn natuurlijk ook risico’s aan verbonden. Voor mensen die iets minder sensatie willen is daarom de bank in de woonkamer ook gewoon een prima optie.

4. Geniet van elkaar

Het belangrijkste advies is natuurlijk toch om plezier te hebben. Geniet van iedere seconde want voor je het weet is het alweer voorbij. Gebruik je fantasie en laat je meesleuren in het moment. Een vluggertje heeft niet het beste imago, en dit is niet altijd terecht. Want ook een vluggertje kan een romantische en vurige gelegenheid zijn. Zolang beide partijen er maar voor openstaan.

5. Kies het juiste standje

Het juiste standje kan een vluggertje maken of breken. Doe waar jij je comfortabel bij voelt en stick with it. Goede standjes voor vluggertjes zijn onder andere doggy style, staand en de cowgirl. Heb je moeite met snel klaar komen? Onderschat dan de kracht van oraal niet. Niet alleen is oraal bij een vluggertje heel handig, maar de kans op een orgasme is ook nog eens groter.

Wat zijn jouw ervaringen? Vertel ons je spannendste verhaal in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.996 keer bekeken

Geschreven door

Strandseks hebben staat bij veel mensen nog op de seksuele bucketlist. Wij snappen dat het heel sexy klinkt; een warme zomerbries, het geluid van hoge golven en het bruisende leven op de boulevard als achtergrondmuziek. Door die gedachten denk je nie…
2.996 keer bekeken