NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.050 keer bekeken

De beste locaties voor een vluggertje

13 februari 2020,

geschreven door

Wanneer je net in een relatie zit, kan het behoorlijk lastig zijn om niet de hele tijd aan elkaar te zitten en klef te doen. Soms ben je zo ontzettend opgewonden dat je echt niet kunt wachten tot je thuis bent. Je zal en moet nu seks hebben! Een vluggertje is dan de enige remedie. Hieronder hebben we de 6 beste plekken voor een vluggertje uiteengezet. Doe er je voordeel mee!

Een vluggertje in het bos

Zolang het weer het toelaat, is er niks zo lekker als seks in de buitenlucht!

  • Ga een beetje dieper het bos in, zodat je geen verdwaalde wandelaars tegenkomt.
  • Neem een dekentje mee om je te beschermen tegen dennennaalden en mierenhopen.
  • Controleer elkaar na de seks op eventuele teken – niemand neemt graag souvenirs mee naar huis.
  • Vermeid het vogelspothuisje. Je wilt toch ook niet dat vreemde mensen het op jouw werkplek zouden doen?

Tip! Een veld met hoog gras werkt natuurlijk ook uitstekend! Niemand ziet jullie in het gras liggen en wandelaars zullen het hoge gras ook vermeiden.

Een vluggertje onder de douche

Heb je het huis vol kinderen? Dan weet je dat je moet wachten tot de kinderen op bed zijn! De badkamer is dan misschien nog het enige plekje waar jullie je eventjes snel kunnen terugtrekken. De douche is namelijk een perfecte plek voor een vluggertje! Je kunt even lekker stoom afblazen en je komt er ook nog eens schoon uit!

Een quickie in het zwembad

Seks in het water is geweldig. Seks in het zwembad ook. Maar wanneer je de overige zwemmers niet wilt lastig vallen, raden wij echter aan om het kleedhokje op te zoeken. Kijk uit voor hokjes met spleten in de deur. De meeste kleedhokjes zijn gelukkig helemaal afgesloten.

  • Doe het stilletjes! Dat dat maakt het ook weer spannend!
  • Doe het niet om een drukke zaterdag, maar neem liever een rustige doordeweekse dag.
  • Laat alles achter zoals je het hebt aangetroffen.

Een vluggertje op kantoor

Werk en intiem plezier zou je eigenlijk van elkaar moeten scheiden. Soms is het echter niet zo eenvoudig. Wanneer je gezellig met je collega wilt overwerken, is het goed om met de volgende punten rekening te houden:

  • Zorg dat je echt de laatste bent op kantoor – en dan bedoelen we niet alleen je collega’s, maar ook schoonmaakpersoneel!
  • Zoek een afsluitbare ruimte – lang leve de rolluiken – zodat je ook van buitenaf tegen nieuwsgierige blikken wordt beschermd.
  • Je wilt natuurlijk geen slapende collega’s wakker maken! Ruim daarom alles goed op.

kantoor seks

Een vluggertje in de sportschool

Word jij ook altijd zo hompig tijdens het sporten? Niet heel gek natuurlijk, met al die lekkere lichamen en yoga-broekjes om je heen! Gelukkig zijn de meeste sportscholen tot een uur of 11 geopend, waardoor je laat op de avond van de gelegenheid gebruik kunt maken om samen een toilet of douchehokje binnen te lopen. Is het in de mannenkleedkamer? Laat hem dan eerst even kijken of de kust veilig is, alvorens jezelf naar buitenkomt 😉

Wist je dat… Uit een Brits onderzoek naar voren kwam dat minstens 1 op de 4 volwassenen wel eens seks in de sportschool heeft gehad?

Op de parkeerplaats

Hebben jullie nog een lange reis voor de boeg en jullie kunnen het niet meer volhouden? Rust dan uit op een afgelegen parkeerplaats en heb plezier in de auto! Het is wel wenselijk dat je auto ruim genoeg is en dat je er verder geen andere parkeerders mee lastigvalt. Hoewel sommige mensen elkaar ook ontmoeten op parkeerplaatsen voor seks 😉

Wat is jouw ervaring met vluggertjes? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.229 keer bekeken

Geschreven door

Heb je altijd al een paar stevige ballen gemist bij je Fleshlight-ervaring? Met de Fleshsack komt Fleshlight tegemoet aan een langgekoesterde fantasie van een hoop anaalliefhebbers! Benieuwd naar de Fleshsack? Lees dan snel verder! Fleshsack masturba…
2.229 keer bekeken
1.193 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer eentje voor je gevonden hoor! Het volgende seksspeeltje lijkt misschien wel meer op een gamba dan op een vibrator, maar vergis je niet: deze…
1.193 keer bekeken