Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

4.325 keer bekeken

Seks tijdens de vakantie? Bezoek deze 5 landen!

15 juli 2019,

geschreven door

De zomer is in volle gang. Misschien kom je net terug van een tropisch eiland of wellicht staat er nog een leuke citytrip op de planning! De vakantie is hét moment om nieuwe plekken te ontdekken en de spreekwoordelijke koffer in te duiken. Vind je seks belangrijk op vakantie, maar heb je geen idee waar je dan naar toe moet? De beste landen voor vakantieseks onthullen wij in deze blog! 

Griekenland

Griekenland beschikt over circa 6000 eilanden, waarvan ‘slechts’ 227 eilanden zijn bewoond. En wat is nou spannender dan met een vakantieliefde op een onbewoond eiland de liefde te bedrijven? Grieken hebben op jaarbasis het meeste seks, blijkt uit een onderzoek van Durex. Zo heeft de gemiddelde Griek maar liefst 164 keer per jaar seks. Onze tip? Ga naar Griekenland op vakantie, open de jacht naar een knappe Griek en laat je aansteken door hun seksdrive!

Zwitserland

De Zwitsers mogen dan neutraal zijn op het gebied van politiek. Dat geldt zeker niet als het op seks aankomt. Seks is verreweg van een taboe. Legale prostitutie en porno zijn in dit Alpenland de normaalste zaak van de wereld. Ook beschikken de Zwitsers over een flinke seksdrive. Zo doet 72% van de bevolking doet het iedere week met elkaar! Nog een leuk feitje: 32% van de bevolking zet de bloemetjes letterlijk het liefst buiten. Kunnen we begrijpen met zo’n mooi landschap. Reden genoeg voor een bezoekje!

Wist je dat… maar liefst 350.000 Zwitsers per jaar bij een prostituee binnen wippen!

Nigeria

Het land van de marathonlopers. En de marathonwippers! Uit onderzoek blijkt dat de Nigerianen het gemiddeld het langst volhouden in bed, namelijk zo’n 24 minuten. Gek is het dus ook niet dat 67% van de Nigerianen dik tevreden is met hun seksleven.

vakantieseks

Spanje

In het land van de zon heb je niet veel nodig om het heet te krijgen. Spanjaarden schijnen wereldwijd namelijk het beste te zijn in bed. Het zijn echte levensgenieters die houden van eten, muziek én het bekende blauwe wonderpilletje op zijn tijd. Het gebruik van dit pilletje schijnt in Spanje namelijk een stuk hoger te liggen dan in andere landen.

“Spanjaarden schijnen wereldwijd het beste te zijn in bed.”

Volgens insiders is er echter geen vuiltje aan de lucht. Spaanse mannen gebruiken dit blauwe wonderpilletje namelijk om hun vrouwen zo lang mogelijk te kunnen plezieren in bed en willen er niet met een vluggertje vanaf komen. Tijd voor een tripje naar de Spaanse Costa!

Australië 

Van alle vrouwen ter wereld fantaseren die uit Australië het meest over een trio! Dus ga jij dit jaar down-under en staat een trio hoog op jouw verlanglijstje, dan is dit misschien wel je uitgelezen kans. Bovendien heeft maar liefst 75% van de volwassen in dit land wel eens buitenshuis seks gehad. Daar komt ook nog eens een enorm hoog gemiddelde qua sekspartners bij. De gemiddelde Aussie heeft namelijk met maar liefst 25 partners seks gehad. Oftewel de perfecte vakantiebestemming als jij op zoek bent naar seks!

In welk land heb jij de beste sekservaring opgedaan? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.911 keer bekeken

Geschreven door

Vreemdgaan is door het digitale tijdperk niet meer wat het geweest is. Het real-life, face-to-face en recht voor zijn raap flirten buiten je relatie om gebeurt steeds minder. Vandaag de dag hebben we Tinder, datingsites als SecondLove en Lexa.nl, waa…
2.911 keer bekeken