Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

29.712 keer bekeken

Een blowjob geven? Dit moet je vooral NIET doen!

27 september 2018,

geschreven door

Niet iedere vrouw is dol op het geven van een blowjob, maar voor de meeste mannen is gepijpt worden toch echt wel de absolute favoriet. Dus als je een man oraal wil plezieren, doe dan vooral deze 10 dingen absoluut NIET.

9 absolute blowjob fails

1. Stoppen voor de finish

Je bent lekker bezig en vlak voordat hij het hoogtepunt bereikt, trek jij de stekker eruit. Niet doen ladies, dit is een enorme afknapper voor hem. Het betekent niet dat je altijd sperma moet slikken, maar maak het op z’n minst af met de hand.

2. Er niet helemaal in zitten

Als jouw gedachten afdwalen en je in je hoofd bezig bent met andere zaken dan de zijne, dan gaat er iets mis. Hij zal voelen dat jij afgeleid bent en dat komt de sekspartij niet ten goede. Hij kan immers optimaal genieten als ook jij geniet van de blowjob.

3. De pijpbeurt onderbreken

Pauze nemen tijdens de blowjob is als reclame tijdens een spannende film. Ga door zolang je kunt en verander dan geheel van positie. Maar even stoppen om vervolgens weer door te gaan, vinden de meeste mannen niet echt prettig.

4. Teveel praten

Praten tijdens het pijpen is niet aan te raden. Subtiele aanwijzingen kunnen helpen om het elkaar meer naar de zin te maken, maar als er echte route instructies komen, is de pret snel bedorven. Het leidt ook alleen maar af.

5. Bijten

Pijpen doe je met je lippen, tong en mond. Tanden horen daar NIET bij. Bijten tijdens het geven van een blowjob is dus volledig uit den boze. Het is super pijnlijk en bederft het pijpplezier abrupt. Zo krijg je hem echt niet tot zijn hoogtepunt.

Tip! Je tong gebruiken is daarentegen wél aan te raden. Zo kan je hem makkelijk naar een hoogtepunt likken.

6. Te vroeg pieken

Als de blowjob dient als een opwarmer is het zonde om het tot een volledig einde te brengen. De meeste mannen moeten toch weer even op adem komen voordat ze aan de tweede ronde beginnen.

7. Met zonder handen

Over handen gesproken: je kan het beste een hand gebruiken! Graag zelfs, want als je het zonder handen doet én je haalt zijn jongeheer uit je mond op het moment suprême, dan wordt het een echte kledderboel.

8. Speeksel-loos pijpen

Een droge mond voelt alsof hij zijn geslachtsdeel in schuurpapier legt. Neem een slokje water voordat je start. Let wel op dat er niet teveel ruimte is tussen jouw mond en zijn penis, want met teveel speeksel kan het wel een erg natte boel worden.

9. Anaal vingeren

Sommige mannen houden ervan, maar niet iedere vent is ervan gediend: een vinger in zijn anus. Mocht je het willen testen, dan kan je altijd voorzichtig een vinger richting zijn kringspier brengen. Je merkt snel genoeg of dit wel of juist helemaal niet op prijs stelt. Vindt hij het geen succes, dan heb je een hand vrij om met jezelf aan de slag te gaan.

Wat is volgens jou de grootste blowjob fail?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.142 keer bekeken

Geschreven door

Je moet er een liefhebber voor zijn, maar wanneer je een voetfetisj hebt mag de Vajankle eigenlijk niet in je collectie ontbreken. We hebben het hier over een levensechte voet, die niet zou misstaan op een set van een slechte horrorfilm. Wat de voet …
5.142 keer bekeken
1.411 keer bekeken

Geschreven door

Het volgende speeltje is voor diegenen die het liefst zo weinig mogelijk doen om tot een bevredigend resultaat te komen. Met de Vibe Pad kan je ontspannend gaan liggen terwijl het speeltje de rest doet. Dit vibrerende kussen kan je op je stoel of ban…
1.411 keer bekeken