Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

52.018 keer bekeken

11 gedachten die elke vrouw heeft als ze een blowjob geeft

5 april 2018,

geschreven door

Het geven van een blowjob wordt gelukkig alláng niet meer gezien als iets vrouwonvriendelijk. Nee hoor, er zijn genoeg dames die letterlijk smullen van het geven van orale seks. En toch, in het heetst van de strijd, kan je het als vrouw niet laten om de gedachten de vrije loop te laten. Deze 11 gedachten passeren de revue tijdens een blowjob. Van begin tot eind!

11 Gedachten tijdens het geven van een blowjob

1. “Ik doe het alleen omdat het sneller is dan seks…”

Tja, we kennen allemaal het moment waarop zij eigenlijk te moe is voor seks. Dan maar een blowjob! Snel en effectief: zij tevreden, hij tevreden 😉

2. “Damn, piemels zijn niet bepaald mooi.”

Hoe graag we ook willen toegeven dat de penis het allermooiste deel is van het mannelijk lichaam: dat is het niet. En zéker niet wanneer het jou recht in je gezicht aanstaart.

3. “Maak kennis met mijn goddelijke mond!”

Meneer mag dan wel een happy ending verwachten. Wie is daar verantwoordelijk voor? Dat bedoel ik.

4. “Oh nee. Niet mijn haar!”

Echt heren, de handen plaatsen op het hoofd van de dame is écht een no go. Een goede pijpbeurt vergt de juiste techniek met het juiste ritme. Met die handen op de haren haal je haar helemaal uit haar element. Niet doen dus!

5. “Wie zet Beyonce op? Ik verdien wel een anthem.”

Met Beyonce op de achtergrond maak je als vrouw toch duidelijk een statement. Who runs hier eigenlijk the world? En dat mag hij weten ook 😉

6. “Jaja, ik wéét dat je het fijn vindt als ik met je ballen speel.”

Maar hoe dan? Knijpen? Likken? Erop zuigen?

7. “Say my name, say my name”

Dit is het punt waarop je on a roll bent en hij jou dat ook duidelijk laat weten. Het horen van jouw naam is dan ook een uiting van waardering van jouw meesterwerkje.

8. “Ben je al bijna klaar?”

Tja, hier begint nu toch wel de kaak een beetje te verkrampen. Zijn we er al bijna?

9. “Oh boy, daar gaan we dan!”

Het moment is daar. En hoevaak je dit moment ook hebt beleeft: het blijft spannend. Je wil natuurlijk je mond tot de laatste snik goed gebruiken.

10. “Het toppunt van seksuele dapperheid!”

Missie volbracht.

11. “Nu is het mijn beurt 😀 “

Want zeg nou zelf: dat heb je wel verdiend!

Dames, een feest der herkenning? Of ervaar jij toch een blowjob heel anders?

2 reacties

  1. doe het ook graag, herken ook bovenstaande absoluut niet zegt zelf , je doet het graag hé , absoluut wordt zelfs zeer nat daar beneden laat me jou nat kutje voelen eindigt dan veelal in reen goede neukbeurt of zelfs klaarkomen in mijn mond, kijk hem zelfs aan als ik het doe af en toe een steelse blik toch fijn hé, nog nooit iemand bij mij gedaan zo, hoef zelf niet zo nodig orgasme te hebben geniet vooral om hem naar fantasialand te brengen, begin meestal bovenaan zijn lichaam masseren om zo naar beneden te gaan met handen en mond een beetje teasen voor wat volgt , stapelzot krijg ik die

  2. Nee, ik vind het leuk! En herken bovenstaande echt niet.

    Nu snap ik ook wat mannen bedoelen, als ze zeggen dat ze het zo fijn vinden dat ze merken dat ik er echt plezier in heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

155 keer bekeken

Geschreven door

Vind precies wat je zoekt in dit overzicht van al onze beste zomerblogs! Of je nu op zoek bent naar tips voor festivalseks, het een keer in de buitenlucht wil doen, je toy mee wil nemen op vakantie of een erotisch zomerverhaal wil lezen, hier vind je het…
155 keer bekeken