Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

44.584 keer bekeken

How to… ballen stimulatie op diverse manieren

25 oktober 2023,

geschreven door

Als je denkt aan seksuele bevrediging bij mannen, dan komt het stimuleren van de penis waarschijnlijk het eerst in je op. Toch heeft het mannelijk lichaam nog veel meer erogene zones, waaronder de ballen! De balzak heeft talloze zenuwuiteinden, die je met de juiste stimulatie ook zeker naar een happy ending kunnen brengen. Maar hoe werkt ballen stimulatie precies?

De balzak en de ballen

testikels

De balzak – ook wel het scrotum – zit achter de penis en is een zak waarin de twee teelballen (testikel) met bijbehorende bijballen (epididymis) zich bevinden. Dit is een belangrijk onderdeel van het mannelijk voortplantingsorgaan, omdat in de teelballen de zaadproductie plaatsvindt. De opslag van zaadcellen vindt plaats in de bijballen.

Bij de meeste mannen hangt de ene teelbal vaak wat lager dan de andere teelbal. Daarnaast hangen de ballen natuurlijk buiten het lichaam. De ideale temperatuur in de balzak is namelijk 2 à 3° Celsius koeler dan de normale lichaamstemperatuur. Deze koelere temperatuur is nodig voor een goede zaadproductie.

“De balzak is dankzij de vele zenuwuiteinden een belangrijke erogene zone. Perfect voor sensuele stimulatie.”

De balzak als erogene zone

De balzak bevat ontzettend veel zenuwuiteinden. Logisch dus, dat een flinke klap of trap in de ballen zo pijnlijk is. Maar het scrotum is niet enkel gevoelig voor pijn. Het is ook een erogene zone; een plek die gevoelig is voor sensuele aanrakingen. Daarom kan het heel fijn zijn om de ballen bij de seks of masturbatie te betrekken!

ballen likken

Verschillende manieren van ballen stimulatie

Ballen stimuleren tijdens orale seks

Veel mannen kunnen het waarderen als bedpartners hun ballen niet vergeten tijdens orale seks. Je kunt de ballen vasthouden tijdens het pijpen, maar je kan de ballen ook kussen of likken. Een andere vorm van ballen stimulatie is een bal in de mond te nemen en er voorzichtig aan te zuigen.

Het succes van een ballen massage

Een ballenmassage vindt zijn oorsprong in Thailand, waar men spreekt van Jap Kasai. Dit is een massagetechniek die betrekking heeft op het scrotum, de ballen en het perineum. Deze zone is zeer gevoelig voor erotische prikkelingen, wat de ballen meer dan het stimuleren waard maakt tijdens het aftrekken.

Tips voor het masseren van de ballen (voor de partner)

  • Smeer het scrotum in met massageolie, zodat de wrijving soepel verloopt.
  • Masseer het gebied rondom de balzak en plaats vervolgens de duimen tussen de twee testikels in. Druk zachtjes in de balzak.
  • Masseer de balzak en neem in iedere hand één bal.
  • Speel met snelheid, druk en de grootte van het gebied dat je masseert.

De ballen stimuleren met een seksspeeltje

De ballen kunnen ook extra gestimuleerd worden met een seksspeeltje. Er zijn verschillende speeltjes te gebruiken voor ballen stimulatie.

Cockring met vibrerende bullet

Een cockring – of penisring – is in eerste instantie bedoeld om het bloed in de zwellichamen van de penis te houden, zodat deze langdurig stijf blijft.

Een vibrerende bullet aan de penisring zorgt voor extra clitoris stimulatie tijdens de seks. Maar de vibrerende cockring kan ook zo gedragen worden, dat het vibrerende gedeelte tegen het scrotum ligt. De vibraties zullen dan de balzak extra stimuleren.

Mini vibrator of wand vibrator

Het is ook mogelijk om de balzak rechtstreeks te stimuleren door middel van een vibrator. De meest geschikte vibrators zijn de mini vibrator en een wand vibrator, die normaal gesproken perfect te gebruiken zijn voor het stimuleren van de clitoris. Plaats de vibrator tegen de balzak aan en experimenteer met de trillingen.

Let op! Een wand vibrator staat bekend om zijn krachtige vibraties. Mogelijk zijn de trillingen te krachtig voor ballen stimulatie. Dan kan een mini vibrator uitkomst bieden.

Vibrerende penis sleeve

Een penis sleeve is een hulpmiddel dat om de penis kan worden geschoven. Zo’n sleeve kan de penis verlengen, verdikken of extra stimuleren. Vibrerende sleeves zorgen voor extra penisstimulatie.

Sommige sleeves zijn echter voorzien van een extra vibrerende bullet. Net als bij de vibrerende cockring, kan deze bullet de clitoris stimuleren. Wanneer de sleeve andersom wordt gedragen, leent deze zich perfect voor ballen stimulatie.

Wat vind jij de fijnste manier van ballen stimulatie?

2 reacties

  1. Tijdens een orgasme mag er best een beetje stevig in m’n ballen geknepen worden. Wel in beide ballen tegelijk en met 1 hand. Tijdens de ejaculatie is stevig vasthouden voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.833 keer bekeken

Geschreven door

Jij wilt tijdens de World Cup toch ook wel een paar ballen scoren? ⚽ Dan kun je niet snel genoeg beginnen met oefenen! Met Ben Wa ballen, ofwel vagina ballen, verbeter je niet alleen je hooghoudkunsten, maar ook je seksleven. Ze zijn makkelijk in g…
23.833 keer bekeken
13.247 keer bekeken

Geschreven door

De asslock, wie kent hem niet..? Misschien dat het bij jou niet direct een belletje doet rinkelen. In dat geval is het hoog tijd om je kennis te laten maken met dit spannende seksspeeltje voor mannen! Dus, wat is het precies? Een asslock is een combi…
13.247 keer bekeken