door NaughtyNick

How to… een sexschommel gebruiken

16 oktober 2022 door NaughtyNick

Een sexschommel is dé koppeltoy om wat meer schwung aan je seksleven te geven en verveling tussen de lakens tegen te gaan. Niet alleen kun je met een sexschommel diverse nieuwe standjes uitproberen, je bereikt gegarandeerd nieuwe hoogtes. 😉 In dit artikel lees je welke schommels er zijn en we laten zien hoe je deze speelse toy kan gebruiken!

Wat is een sexschommel?

Een sexschommel kun je misschien wel het best typeren als een hulpstuk die jou en je partner in staat stelt om op een nieuwe manier seks met elkaar te hebben. De schommels bestaan uit een zitvlak en vaak een aantal lussen om de armen of benen mee te ondersteunen.

Waarvoor gebruik je een sexschommel?

Een sexschommel kan een handig hulpstuk zijn bij verschillende standjes. Heb je doorgaans een kussentje nodig om diepe penetratie mogelijk te maken? Dan is dat met een sexschommel verleden tijd! Je kunt de schommel naar wens afstellen, waardoor moeilijke standjes makkelijker zijn uit te voeren en vol te houden. Zwaartekracht speelt immers geen rol meer met een sexschommel.

Ook voor liefhebbers van BDSM kan een sexschommel een leuke aanvulling zijn op hun gebruikelijke spel. Met je partner in de schommel heb jij als Dominante partner de volledige controle. Helemaal wanneer je ook nog extra bondagetouwen toevoegt aan het geheel.

Welke sexschommels zijn er?

Sexschommels zijn door hun verstelbare banden geschikt voor verschillende lichaamstypes. De meeste schommels kunnen daarnaast een maximaal gewicht aan van tussen de 150 en 180 kg. Naast de verschillende bevestigingsmethodes hebben een aantal schommels ook extra padding om het comfort te verhogen. De schommels verschillen onderling het meest in de manier waarop je ze bevestigt.

“De meeste schommels kunnen daarnaast een maximaal gewicht aan van tussen de 150 en 180 kg.”

Sexschommels

Hoe gebruik je een seksschommel?

De meeste seksschommels onderscheiden zich door de manier waarop je ze bevestigt. Hieronder hebben we de verschillende vormen van bevestiging voor je uiteengezet.

1. Aan het plafond

De meeste seksschommels worden aan het plafond bevestigd. De verschillende banden komen samen op één punt dat in het plafond of op een balk kan worden geschroefd. Bijna alle schommels worden daarnaast geleverd met handleiding, waar precies in wordt vermeld hoe je de schommel veilig bevestigt.

2. Doorswing

Ben je nieuwsgierig naar een seksschommel, maar heb je weinig ruimte thuis? In dat geval is een seks schommel met twee uiteinden die je achter je deur kunt bevestigen een goed alternatief. Deze schommels zijn over het algemeen voor een lager bedrag aan te schaffen en heb je binnen een minuut weer opgeborgen!

3. Bevestiging aan standaard

Vertrouw jij je plafond niet helemaal en wil je zeker weten dat hij niet naar beneden komt vallen? Dan is er ook de mogelijk om een standaard voor je seksschommel aan te schaffen. Een standaard beschikt in de meeste gevallen over meer verbindingspunten om eventueel extra beugels, hoofdsteunen of manchetten aan te bevestigen.

De leukste seksstandjes met een sex schommel

1. Dog in space

dog in space
Doggystyle is een heerlijk standje om al hangend in de lucht uit te proberen. Vooral wanneer je een beetje lui bent aangelegd, is dit standje perfect! Zorg dat je buik op één van de verstelbare banden komt te liggen en de rest van je lichaam door een andere band wordt ondersteund. Je partner houdt je heupen of dijen vast en trekt jou naar hem toe. Het voordeel van dit standje is dat jij je handen vrij houdt om met jezelf te spelen, of om juist helemaal niks te doen.

2. Fidget Spinner

fidget spinnerVoor dit standje heb je een schommel nodig die 360 graden kan draaien. Je partner gaat bij dit standje op zijn rug op de grond liggen. Jij laat je vervolgens naar beneden zakken en laat je kont net over de schommel heen zakken. Laat alleen je voeten nog op de schommel staan. Je partner pakt vervolgens je heupen vast en kan jou – als een fidget spinner – naar wens heen en weer bewegen.

3. Het magische tapijt

magisch tapijtZorg dat je stevig in de schommel zit en leun achterover. Je partner gaat boven jouw gezicht staan, alvorens hij voorover buigt om jou oraal te stimuleren. Door zijn armen om jouw middel te slaan, kan hij jou laten heen en weer laten schommelen, zodat ook jij hem oraal kunt bevredigen. Een soort standje 69 in de lucht dus!

4. De kroonluchter

kroonluchterSchommelen is nog leuker met z’n tweeën! Je partner zit op de schommel en houdt zich stevig vast. Jij gaat vervolgens op zijn schoot zitten, met je gezicht naar hem toe, en je kan je vervolgens naar hartenlust op en neer laten zakken.

5. De deurwachter

deurwachterGa in de schommel zitten, zet je voeten in de beugels en houd jezelf goed vast. Eventueel kan je je polsen vastmaken aan je partner om het extra kinky te maken. Trek je benen een beetje omhoog, kies de perfecte hoek uit en geniet!

Heb jij al een keer een sex schommel uitgeprobeerd? Deel je ervaring met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

4 reacties op How to... een sexschommel gebruiken

  • Wij hebben een sexschommel. Het lengteverschil was een reden om dit aan te schaffen. Met succes. Hij kan me staand penetreren terwijl ik open voor hem hang. Door de zwaartekracht krijg ik een goede doorbloeding in mijn vaginawand waardoor ik intens klaar kan komen. Enige lastige is de zichtbare ring in plafond. Tja daar hangen we nu een vlinder aan zodat het niet zo opvalt…
    Een van mijn meest favoriete sextoys.

    • Met een lengteverschil is een sexschommel inderdaad een mooie oplossing, Brigitta! De ring aan het plafond is inderdaad lastig. Misschien kun je er een leuk hangplantje aan hangen wanneer de schommel niet in gebruik is 😉

      • Tip: koop een rookmelder, haal het binnenwerk eruit en bevestig het omhulsel met een haakje over de ring aan het plafond. Als je de schommel gaat gebruiken, kun je de rookmelder makkelijk weghalen en aan de slag…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid