Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.672 keer bekeken

De beste & spannendste sextoys van 2019

31 december 2019,

geschreven door

Seksspeeltjes blijven zich ontwikkelen en daarmee blijven ook de fabrikanten zich ontwikkelen. Je ziet steeds vaker interessante en innovatieve technologieën terug komen en mogelijkheden die je niet voor ogen had! Zo zijn er in 2019 interactieve speeltjes in ons assortiment gekomen, bijzondere samenwerkingen en heel veel nieuwe merken. Daarnaast hebben merken hun horizon verbreed en dat heeft geleid tot spannende nieuwe speeltjes. Een aantal van deze toppers uit 2019 hebben wij gebundeld in dit blog!

Inhoud (per merk)

Womanizer

Womanizer vierde dit jaar haar vijfde verjaardag en dit is niemand ontgaan in het land der sextoys. Het werd groots aangepakt met speciale uitvoeringen van speeltjes en met een heuse limited edition toys! Het merk is niet geheel onbekend bij de meeste vrouwen en Womanizer is nog steeds razend populair. Zoals je misschien wel weet, is het merk erg enthousiast en zo overtuigd van hun kracht, dat ze hun klanten 100% orgasme garantie meegeven!

Logo Womanizer

Womanizer Starlet 2

We hebben de Womanizer Starlet 2 dit jaar al behandeld in een Toy Tuesday editie, maar dit speeltje willen we hier graag alsnog even benoemen. Deze kleine luchtdrukvibrator heeft een mooie upgrade gekregen als je kijkt naar zijn voorganger. Zowel de kleur als de interne technologie heeft een verbeterslag doorstaan en dit is terug te zien in het eindresultaat!

“Deze kleine luchtdrukvibrator heeft een mooie upgrade gekregen qua looks en tech!”

Eigenlijk kun je de Womanizer Starlet 2 maar op één manier omschrijven: een elegant en compact genotsspeeltje! Hij is te verkrijgen in twee kleuren en je beleeft hiermee echt bewezen intense hoogtepunten. Ook is hij waterproof en oplaadbaar met een USB-kabel.

  • Geen producten gevonden

Womanizer Duo

De Womanizer Duo brengt het beste van twee werelden dichter bij elkaar met zijn unieke vorm. Het stimuleert namelijk tegelijkertijd de G-spot én de clitoris. Naast het ‘zuigende mondje’ dat de clitoris stimuleert, heeft de Womanizer Duo ook een gedeelte dat je kunt inbrengen.

Dankzij deze vorm is de Womanizer Duo een vreemde eend in zijn categorie, maar zeker niet minder fijn. De vibrator heeft twee motoren die los van elkaar kunnen worden bediend. Het speeltje heeft verder een touch-sensor die ervoor zorgt dat het speeltje het alleen doet wanneer deze in contact komt met de huid.

  • Geen producten gevonden

Limited Edition Toys

Zoals hierboven al benoemd, bestaat Womanizer dit jaar 5 jaar, en dit laten ze niet ongezien voorbijgaan. Zo hebben ze een speciale variant van de welbekende Womanizer Liberty uitgebracht ter ere van dit event! Deze Anniversary Edition heeft een beperkte oplage en komt vrijwel overeen met zijn grotere broers en zussen. Maar deze parelwitte uitvoering heeft wel een speciaal doosje waarin je slingers, snoepjes en confetti kunt vinden. Wat wil je nog meer?

“Ter ere van hun verjaring heeft Womanizer een speciale Womanizer Liberty uitgebracht.”

Daarnaast is er dit jaar gekozen voor een tweevoudige samenwerking met het merk We-Vibe. Zo heeft het merk een Tease & Please Premium Collection uitgebracht. Het is een sensationele set dat bestaat uit een Womanizer Premium en een We-Vibe Sync! Beide toys hebben een mooi zwart met gouden kleur en passen perfect bij elkaar. Stiekem is dit hét cadeau voor jezelf of je partner.

  • Geen producten gevonden

We-Vibe

Het merk We-Vibe heeft zich inmiddels flink gevestigd in de sextoy branche en daar zijn wij blij mee. Deze premium toys zijn vrijwel allemaal voor koppels en geïnspireerd op de ergonomische vormen van het lichaam. Zo kun je bijvoorbeeld de We-Vibe Vector buigen tot het perfect past en is de We-Vibe Moxie voorzien van magnetisch gemak.

Logo We-Vibe

We-Connect app

We-Vibe heeft iets wat veel andere merken niet hebben of in sommige gevallen missen. De populaire vibrators van We-Vibe zijn gemakkelijk te gebruiken en vrijwel allemaal te bedienen met de We-Connect app! Dit is in veel gevallen erg handig en eenvoudig te doen, want elk speeltje is voorzien van een bluetooth sensor. Zo kun je onder andere de onderstaande seksspeeltjes bedienen met deze app, maar ook hun topper de We-Vibe Verge. Het voordeel van deze app is dat je speeltjes hiermee over de gehele wereld op afstand kunt besturen! Je kunt de app gratis downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

We-Vibe Moxie & Sync

Het merk kwam dit jaar met een aantal clitoris vibrators op de proppen. Hieronder valt onder andere de Moxie, want deze is speciaal ontwikkeld om tegen de clitoris aan te liggen. Met een magneetje plaats je de Moxie in je ondergoed en met de app ben je van alle gemakken voorzien. Perfect als je een intiem avondje uit wil gaan of als je kilometers van elkaar bent verwijderd.

Daarnaast kennen we allemaal de We-Vibe Sync, het paradepaardje als het om koppelvibrators gaat! Hier heeft We-Vibe een Limited Edition uitvoering van uitgebracht met de toepasselijke naam, Under The Stars, want het heeft glitters aan alle kanten!

We-Vibe Vector

Lang geleden heeft We-Vibe het al eens geprobeerd, een echte top toy maken voor prostaat stimulatie. Helaas heeft dit destijds niet voor de nodige commotie gezorgd rondom het merk, maar dit jaar probeerde ze het opnieuw. Met succes! De We-Vibe Vector kun je gerust in het rijtje plaatsen van premium prostaat vibrators. Het stimuleert de prostaat en masseert tegelijkertijd je perineum met diepe vibraties. Natuurlijk is ook de Vector weer te bedienen met de We-Connect app.

“De Vector heeft een comfortabel ontwerp met een verstelbare kop en flexibele basis.”

We-Vibe Melt

De Melt is alweer zo’n fijne samenwerking tussen Womanizer en We-Vibe! De Pleasure Air technologie van Womanizer wordt gecombineerd met de diepe vibraties van We-Vibe. Samengevoegd staat dit seksspeeltje voor puur genot en zal het jou ook zeker in extase brengen. De We-Vibe melt heeft in totaal 12 krachtige intensiteiten waarmee je jezelf kunt vermaken of je partner mee kan verwennen.

“De Melt past perfect in je handen of tussen je benen in werkelijk elke positie!”

Fun Factory

Het is één van Europa’s grootste merken op het gebied van seksspeeltjes, Fun Factory! Al jaren maakt het top kwaliteit en luxe seksspeeltjes voor hem en haar. Je hebt een ruime keuze aan dildo’s, vibrators, buttplugs en zelfs vaginale balletjes. Alle toys worden uitgebracht in mooie frisse of felle kleuren en zijn gemaakt van medisch siliconen. Ook dit merk houdt van innovatie en vooruitgang, juist daarom hebben ze een sextoy speciaal voor mannen uitgebracht!

Logo Fun Factory

Manta Masturbator

Het ultieme speeltje voor mannen, je zou denken dat het niet bestaat, maar De Manta van Fun Factory komt echt dicht in de buurt. Je kunt ‘m solo gebruiken om je masturbatie game naar een hoger niveau te tillen, maar dit speeltje komt het allerbeste tot zijn recht als koppelspeeltje. De ring valt perfect om je penis heen en hierdoor zit hij als gegoten. In totaal heeft de Manta zo’n 6 snelheden en 6 vibratiestanden. Door de groeven blijft het glijmiddel goed zitten op de vibrator en daarnaast kan de Manta ook een uitkomst bieden bij erectiestoornissen.

Rosy Gold Collectie

Je kunt jezelf helemaal terug wanen in de jaren 20 met deze collectie. Dit rosé gouden merk, Rosy Gold, heeft dit jaar voet aan land gezet en was meteen een grote hit! Het zijn echt juweeltjes voor je nachtkastje en leuk verpakt in een art deco verpakking. De collectie bestaat uit verschillende toys en spreekt een breed vrouwelijk publiek aan. Tevens zijn de speeltjes van Rosy Gold perfect om te bestellen als eerste vibrator.

Logo Rosy Gold

Rosy Wand Vibrators

Rosy Gold heeft power! Althans, dat kun je met recht zeggen over de (mini) Wand Vibrators van het merk. Elk speeltje heeft diepe vibraties die worden aangestuurd door een krachtige motor. De klassieke vormen sieren Rosy Gold en ze liggen comfortabel in de hand, ze zijn schattig en ook nog eens lekker vrouwelijk!

  • Geen producten gevonden

Meer Rosy Gold

De hele vormgeving van dit merk is geïnspireerd op de jaren 20 en dat zie je ook echt. Veel toytesters, waaronder Climaximaal, zijn hier ook fan van. Je krijgt niet alleen een toy, maar ook een stukje beleving!

Good Vibes Only

In de collectie van Good Vibes Only vind je alleen maar toys die een grote glimlach op je gezicht brengen. Het is een hip merk dat helemaal tot zijn recht komt in de slaapkamers van toy-fanaten. Elk speeltje heeft een unieke naam, speciale vorm én een bijpassend verhaal. Ook heeft dit merk een geweldige collectie aan GIFjes op Giphy.com

Logo Good Vibes Only

Alleen maar vrolijkheid

Een (eerste) vibrator is altijd een spannende aankoop. Het is goed om te weten dat je altijd op de juiste plek bent met Good Vibes Only. Alle toys zijn gemaakt van veilige materialen en zijn goed betaalbaar. Met een uitgebreide collectie en verschillende modellen weet je altijd zeker dat je de beste vibrator kiest voor jezelf (en je partner).

“De Tedy is je beste vriendin, maar ook je allerliefste huisdier tegelijkertijd.”

Neem bijvoorbeeld de Tedy Clitoris Stimulator. Dit is je hipste clitoris stimulator en je liefste huisdiertje tegelijk. Met dit konijntje kun je jezelf goed verwennen, maar bijvoorbeeld ook je partner. Tedy heeft twee lange oren om op de juiste plekken stimulatie te bieden.

Satisfyer

Moeten we Satisfyer eigenlijk nog toelichten? Bij iedereen is wel bekend met het merk, de speeltjes en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Satisfyer heeft zich in ieder geval goed gevestigd tussen alle andere topmerken en heeft dit in 2019 maar weer eens bewezen. Zo heeft het merk dit jaar maar liefst 22 nieuwe toys uitgebracht en verwachten we in 2020 nog veel meer! Hieronder vind je het complete overzicht van toys die Satisfyer heeft gelanceerd dit jaar.
Logo Satisfyer

Satisfyer Layons

Naast de luchtdruk vibrators heeft Satisfyer ook kleine clitoris vibrators toegevoegd aan hun assortiment, namelijk de Layons! Dit is een groepje van vier toys met ieder een eigen soort stimulatie Zo heeft de Sweet Sensation diepe groeven en de Dark Desire weer wat minder diepe groeven. De White Tempation en Purple Pleasure zijn dan allebei gladder van structuur. Deze kleine vibrators zijn eenvoudig te gebruiken en zijn zeker een welkome toevoeging aan de collectie!

“De Satisfyer Layons zijn een welkome toevoeging aan de collectie!”

  • Geen producten gevonden

Satisfyer Partner Multifun 3

Het submerk van Satisfyer is Partner Toys en dat is hét merk als het gaat om koppel speeltjes. Elke toy van dit merk is gericht op stimulatie voor hem en haar. Dit jaar heeft het merk hun Partner lijn uitgebreid met alweer de derde generatie Partner Multifun toys. De Multifun 3 is een uitgebreide koppel vibrator die je in 3 verschillende kleuren kan aanschaffen. Het unieke model gaat geheid zorgen voor enkele slapeloze en spannende nachten.

Dit multifunctionele seksspeeltje kan aan alle kanten worden gebruikt en beschikt over 3 krachtige motoren welke elk 10 vibratiestanden heeft. De motoren zijn alle drie apart van elkaar te bedienen en bieden jou samen ongeveer 100 vibratie combinaties! Ook kan je de kop draaien, waardoor je nog meer opties krijgt.

  • Geen producten gevonden

Satisfyer Men & Rings

Laten we even beginnen met de Satisfyer Men collectie, want dit zijn toch wel echt unieke toys. Zo heeft de Heat Vibration dit jaar zijn intrede gemaakt en dit is, zoals we zeggen, een unieke mix van vaginale en orale seks. De elegante en stijlvolle penisstimulator is het helemaal voor de moderne man!


Daarnaast heeft Satisfyer ook een Wand Vibrator voor de man uitgebracht. Met de flexibele vleugels kun je meer dan alleen je eikel stimuleren, want je neemt gemakkelijk de gehele schacht mee! Met de plus- en min-knop bedien je de Wand met gemak en dankzij de ribbels aan alle zijden kom je aan genot niet te kort.

“Deze elegante en stijlvolle toys zijn het helemaal voor de moderne man!”

De Rings daarentegen zijn weer speciaal voor koppels gemaakt, want deze cockringen tikken tijdens de seks ook tegen de clitoris aan. Het zachte siliconen voelt goed aan en zorgt niet alleen voor meer genot, maar ook voor een sterkere erectie én intenser orgasme!

Satisfyer Vibes

Sunny side up! De Satisfyer Vibes zijn vrolijke seksspeeltjes die in vernieuwde uitvoeringen komen. Elke vibrator is een warm welkom tussen de lakens en is gemaakt van zacht siliconen. In totaal zijn er 6 vibrators die allemaal een andere stimulatie geven, van G-spot tot clitoris.

  • Geen producten gevonden

Als je nog niet gecharmeerd was van de zon of een bos bloemen, dan zal je dat nu wel worden, want de vibrators hebben allemaal een pakkende naam. De flexibele bladeren van de Flower Power vibrator kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de clitoris, tepels, penis, balzak en eigenlijk alle andere gevoelige plekken van jezelf of je partner. De Hippo is dan weer alleen bedoeld voor stevige G-spot stimulatie en hij zal gegarandeerd je nieuwe lievelingsdier worden!
  • Geen producten gevonden

“Straal zoals de zon en laat je betoveren door de Satisfyer Vibes”

  • Geen producten gevonden

Satisfyer Luxury

Satisfyer heeft in 2019 de Luxury-lijn toegevoegd aan de al bestaande collectie van luchtdruk vibrators. De nieuwe Satisfyer Luxury lijn omvat 3 nieuwe vibrators: de Satisfyer Luxury Haute Couture, Satisfyer Luxury Prêt-à porter en de Satisfyer Luxury High Fashion. De speeltjes hebben een slank en elegant uiterlijk en zijn afgewerkt met elementen van goud, geborsteld aluminium en leer.

  • Geen producten gevonden

Lovense

Het merk Lovense is geen nieuwkomer op de markt, maar het is wel sinds dit jaar te koop op EasyToys.nl. De producten zijn populair in onder andere de webcam wereld en daar wordt ook zeker veel gebruik van gemaakt. Het is namelijk zo dat je de Lovense toys wereldwijd kunt bedienen met een app én je kunt hier je chatroom aan koppelen.
Logo Lovense

Wereldwijd genieten

Naast dat je wereldwijd aan de slag kunt met de app, kun je er ook solo gebruik van maken. Koppel de toys aan je telefoon en laat ze vibreren op het ritme van de muziek. Of vraag je partner om de controle over te nemen tijdens een diner! De app, waarmee je wereldwijd de toys kunt besturen is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

De speeltjes zijn los te gebruiken, maar ze kunnen ook op elkaar reageren! Zo kunnen de Max Masturbator of Max 2 Masturbator en Nora Vibrator via de app aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor voel je elkaar perfect aan. Dit kan je lange afstandsrelatie een hele nieuwe boost geven!

Doxy

Het gezicht achter grote en kwalitatief goede wand vibrators & massagers is natuurlijk het merk Doxy! Je vindt ze in grote en kleine formaten, maar ook in verschillende kleuren. De wand vibrators van Doxy heben een langer handvat waardoor je ze gemakkelijker kunt gebruiken dan andere merken.
Logo DOXY

Doxy Butt Plug

Dit jaar heeft Doxy twee buttplugs toegevoegd aan haar assortiment. Deze mogen zeker niet ontbreken in jouw nachtkastje, want het zijn fijne metalen buttplugs. Ze voelen zwaarder aan dan siliconen buttplugs en zijn tevens geschikt voor onder andere Temperature Play. Je hebt de keuze uit een een gladde of geribbelde schacht, beide hebben een taps toelopende top en een platte voet.

  • Geen producten gevonden

Doxy Number 3

Dit is het nieuwste model van de Wand Massagers; de Doxy Number 3. Ook deze is zeer krachtig en heeft een sterke behuizing met een zijdezachte siliconen top. Het mooie aan deze Number 3 Massagers is, dat ze er gaaf uit zien! De behuizing zit vol met glitters en het is echt een feestje om deze te gebruiken.

Rocks-off

Rocks Off is een sterk merk met vele successen. Het Britse Rocks Off is bekend geworden met de lancering van de Rock-Chick. Tegenwoordig brengt het merk seksspeeltjes op de markt voor mannen en vrouwen, welke uniek zijn in ontwerp en heerlijk in gebruik. Rocks Off heeft de standaard voor seksspeelgoed, ook in 2019, volledig herschreven!
Logo Rocks-Off

Bijzondere collecties

De focus van Rocks-Off ligt stiekem wel bij de vrouw, maar het merk heeft ook een fantastisch uitstapje gemaakt richting mannen toys. Je vindt onder andere een scala aan mini-vibrators en bullet vibrators op de merkpagina van Rocks-Off en heel wat prostaat vibrators. Als je op zoek bent naar een bijzonder en niet standaard product, dan zit je bij Rocks-Off over het algemeen wel goed.

  • Geen producten gevonden

LELO

De vibrators van LELO zijn van de beste kwaliteit en hier staat het merk ook om bekend. Je kunt gemakkelijk tot een hoogtepunt komen met een LELO toy. De Mona, Noa en Soraya zijn de echte toppers van het merk, maar ook de Smart Wand kan toegevoegd worden aan dit lijstje. Als vrouw die van kwaliteit houdt ben je bij LELO zeker aan het goede adres.
Logo LELO

LELO Smart Wand

De Smart Wand van LELO is geen nieuwe toy. We benoemen ‘m toch even, want hij is toegevoegd in 2019 én het is gewoon een fantastisch speeltje. De Smart Wand van het merk LELO is een krachtige wand massager. De massager kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen voor (intieme) massages. De Smart Wand is voorzien van 8 verschillende standen die zijn te bedienen met de drukknopjes op het handvat.

SenseMax

SenseMax is het merk dat zich inzet voor VR-porno! Met zowel de bril als de masturbator en de SenseBand kun je genieten van een levensechte ervaring. De discrete toys van het merk SenseMax kun je rustig laten liggen op je nachtkastje en niemand zal dit doorhebben. Het is een innovatief en luxe merk met kwalitatieve toys voor hem en haar.
Logo SenseMax

SenseVR

De VR set van SenseMax bevat een Virtual Reality bril, die niet alleen voor porno gebruikt kan worden, en een SenseBand. Beide zijn compatibel met de technologie van SenseMax en Bluetooth. Hiermee til je je masturbatiegame naar een hoger niveau! In combinatie met de SenseTube ga je nog een stapje verder, want deze kun je ook koppelen aan de VR set en hierdoor voelt alles ook nog eens realistisch!

  • Geen producten gevonden

SenseVibe

Het idee van de SenseVibe is simpel, het stimuleert je G-spot en clitoris tegelijkertijd. Alleen het design en de behuizing is een heel ander verhaal, want het heeft een Yoga Neck; de flexibele schacht. Dit komt zeker van pas tijdens het gebruik en als je optimaal wil genieten van de twee motoren. De behuizing van de SenseVibe ziet er uit als een brillenkoker en daardoor ontzettend discreet. De vibrator is hier ook nog eens draadloos in op te laden!

  • Geen producten gevonden

Overige noemenswaardige merken

Slow Sex

Logo Slow SexDe Slow Sex lijn van Bijoux Indescrets is een mooi concept en het heeft voorspel als hoofdact. Tijdens het voorspel kun je hele fijne, intieme en lekkere dingen doen. Voorspel heeft niet altijd iets met penetratie te maken en daar is deze lijn voor ontwikkeld.

Nexus

Logo NexusNexus is een specialist op het gebied van siliconen toys en anale seksspeeltjes. Het merk richt zich vooral op de gebruiksvriendelijkheid van hun speeltjes en daarmee ook het gevoel, want de kwaliteit ligt hoog.

Liberator

Logo LiberatorAls je een positiekussen zoekt kun je deze zeker vinden bij het merk Liberator! Ze hebben een divers aanbod en zijn allemaal ergonomisch vormgegeven. Daarnaast hebben ze ook rekening gehouden met het gebruik van toys en dat je de hoezen kunt wassen.

  • Geen producten gevonden

Heb jij eens speeltje uit deze lijst in je nachtkastje liggen? Zo ja, welke? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.216 keer bekeken

Geschreven door

Zijn jouw huidige seksspeeltjes niet meer uitdagend genoeg of ben je op zoek naar een toy die iets meer stimulatie biedt? Geen zorgen. De wereld van seksspeeltjes is enorm divers en daardoor is er altijd wel een seksspeeltje om jou van nieuwe impulse…
7.216 keer bekeken