Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

646 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Luxury Line

28 mei 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij onze favoriete sextoys toe. Vandaag laten wij je kennis laten maken met de Satisfyer Luxury Line. Dit zijn de meest luxe luchtdruk vibrators van het merk Satisfyer. De toys zijn schitterend afgewerkt met echt leer en metaal voor een unieke look. 

  • Combineert luchtdruk en vibratie
  • Luxe uitvoeringen
  • Afgewerkt met echt leer
  • 11 luchtdrukstanden
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Oplaadbaar

Satisfyer Haute Couture is een vibrator met zuigfunctie voor clitorale stimulatie. Ze raakt de clitoris niet echt aan, maar werkt om de clitoris heen. Dit is een zeer effectieve manier van clitorale stimulatie. De Satisfyer is hierdoor zeer geschikt voor vrouwen die het lastig vinden om tot een orgasme te komen of vrouwen die meerdere orgasmes willen bereiken. De luchtdruk vibrator beschikt over 11 verschillende luchtdrukstanden met daarbij 10 verschillende vibratiestanden. Voor ieder wat wils!

Satisfyer Luxury Line review van de experts

Toytester Climaximaal: Heel tof is het feit dat je de trillingen kan combineren met de luchtdrukstimulatie. Dit voegt voor mij, ondanks het feit dat de trillingen niet geweldig zijn, toch iets heel lekkers toe. Het tuutje trilt dus om je clitoris heen. Is nice! Is very nice! Zeker als je kiest voor een vibratiepatroon in plaats van een steady patroon.”

Meer Satisfyer Luxury

De Satisfyer Luxury lijn bestaat uit twee juweeltjes. Namelijk de Satisfyer Luxury Haute Couture en de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter. Voor welke ga jij?


Wat is jouw favoriete luchtdruk vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.545 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. De Flamingo Metalen G-spot Vibrator wilden we jullie niet onthouden. Deze luxe sextoy presteert net zo fantastisch als hij eruit ziet en beschikt tevens over een verwarmende functie om he…
1.545 keer bekeken
1.358 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Daarom laten we jou deze dinsdag kennis maken met de Booty Sparks buttplugs! Dit merk bestaat uit meerdere metalen buttplugs welke allemaal iets speciaals hebben. [edc-product stock=”fal…
1.358 keer bekeken