door CheekyCharly

How to… luchtdrukstimulatie

3 april 2019 door CheekyCharly

Het stimuleren van de clitoris door middel van luchtdruk. Dat klinkt ingewikkeld maar met behulp van een luchtdruk vibrator word jij op deze manier gemakkelijk naar een hoogtepunt gebracht. In dit artikel lees je alles over over luchtdrukstimulatie. 

Luchtdrukstimulatie

Luchtdruk vibrators werken in tegenstelling tot de standaard vibrators niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk. Deze manier van stimuleren is erg uniek. Een orgasme wordt dan ook vaak bijzonder snel bereikt. Zelfs door vrouwen die doorgaans moeite hebben met klaarkomen.

Wist je dat…een luchtdruk vibrator geschikt is voor vrouwen die moeilijk klaarkomen

Je kan een luchtdruk vibrator herkennen aan het tuitje dat over de clitoris kan worden gelegd. Via dit tuitje worden luchtdrukgolven gepulseerd, waardoor de clitoris gericht wordt gestimuleerd. Op deze manier ontstaat een soort zuigend effect. Dit gevoel is vergelijkbaar met orale seks.

Verschillende soorten luchtdruk vibrators

De trend van luchtdruk vibrators begon met de Womanizer in 2014. Het was destijds een ware revolutie op vibratorgebied. Het grote succes van de Womanizer deed veel merken volgen. Zij brachten elk hun eigen soort luchtdruk vibrator op de markt. Zoals bijvoorbeeld Satisfyer, LELO en Fifty Shades Freed.

Doordat Womanizer een patent heeft op hun eigen luchtdrukstimulatie-techniek, waren andere merken genoodzaakt om op zoek te gaan een vergelijkbare techniek, die wel duidelijk anders moest zijn. Hierdoor zijn alle luchtdruk vibrators daadwerkelijk verschillend van elkaar in vormgeving, gebruik en ervaring.

Wist je dat…een luchtdruk vibrator een gevoel geeft dat te vergelijken is met orale seks

Womanizer versus Satisfyer

De Satisfyer is het meest bekende alternatief op de Womanizer. Beide merken maken gebruik van hun eigen luchtdruktechniek. Zo heeft de Womanizer een meer pulserende sensatie terwijl de Satisfyer een meer zuigende stimulatie geeft.

Een belangrijk verschil zit hem in de prijs. De Womanizer is in haar prijs een stuk hoger dan de Satisfyer. De Satisfyer wordt dan ook niet voor niets vaak het goedkopere alternatief van de Womanizer genoemd.

Heb jij wel eens een luchtdruk vibrator gebruikt? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Reageer

Gerelateerde berichten

8 reacties op How to... luchtdrukstimulatie

 • Ik heb de satisfyer nu 3 maanden in huis en kan zeggen dat een orgasme gegarandeerd is ! In het begin binnen 2min een overweldig maar toch wat opervlakkig orgasme nu ik de satisfyer wat langer gebruik kan ik mijn orgasme wat uitstellen en daardoor ook intenser beleef ! Een echte aanrader !😊

 • Hier wordt Satisfyer Pro 2 gebruikt gegarandeerd een orgasme.
  Zijn geld dubbel en dwars waard echt een aanrader

 • Ik heb de pinguin satifyer en dat is het enige hulpmiddel waarmee ik een orgasme kan krijgen!
  Echt een aanrader, dit luchtdruksysteem!

  • Bedankt voor je reactie! Fijn dat het met de Satisfyer wel lukt om tot een orgasme te komen 🙂

 • Ik heb de statiisfyer pro 2 al een poos en werkelijk, had hem veel eerder moeten kopen
  Wat een uitkomst.. waaauh
  Ik heb meestal lang werk om te komen, en gebruik er dus ook vaak 2….want wanneer de kracht van de eerste wat af neemt, laat de tweede me klaarkomen , ik hou dus van harde stimulatie, heb dit ook nodig..
  Maar nogmaals deze vibrator laat me soms 2 a 3 x klaarkomen achter elkaar
  Nog nooit eerder beleefd

 • Ik heb al een aantal jaren de statisfyer pro 2 en wil niks anders meer
  Heerlijk en voor mij een super fijne vibrator om de meest geweldige orgasmes mee te bereiken
  Iedere keer opnieuw..
  Wel op de hoogste stand…kan me niet hard genoeg zijn🤩

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid