Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

812 keer bekeken

Toy Tuesday: Bamboo mini vibrator

4 februari 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met Bamboo mini vibrator van het merk Rocks Off. De Bamboo heeft een opvallend en stijlvol design en is perfect voor gerichte stimulatie.

  • Luxe design
  • Waterproof model
  • Gerichte stimulatie
  • Toelopende punt
  • 10 vibratiestanden
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Bamboo mini vibrator is net 10 centimeter lang, maar kan voor een heleboel plezier zorgen! De bijzondere vorm van deze mini vibrator ziet er niet alleen fraai uit, de vorm zorgt er ook voor dat je heel gericht kunt stimuleren. De brede zijkanten hebben een groot raakvlak, waardoor je de vibraties goed kunt voelen. Met de 10 verschillende vibratiestanden valt er daarnaast voldoende te variëren.

Bamboo mini vibrator review van de experts

Toytester Anna Vrij: “Ondanks dat de Bamboo kleiner van formaat is doet hij niet onder voor een reguliere vibrator. Het is een must have wanneer plezier graag meeneemt in je handtas. Met dit stijlvolle design is het een toy die je graag laat zien. Ik zou zeggen dat je collectie niet compleet is zonder deze toy.”

Win een Bamboo vibrator!

Enthousiast geworden voor de Bamboo mini vibrator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk de Bamboo weg. Je maakt kans op deze mini vibrator door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 11-02-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij een Bamboo vibrator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

59 reacties

  1. Ik wil de mini bamboo vibrator in mijn nachtkastje omdat deze door het formaat niet zo opvalt maar wel bij de hand is

  2. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… mijn vriend is geweldig in bed, maar er is altijd ruimte voor meer genot .

  3. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… Een spannend stijlvol speeltje voor mij alleen is heel erg welkom ❤

  4. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…dan is mijn vriedin haar ook verwennen als ik er niet ben

  5. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben vaak op reis en alleen! Zeker een mooie uitkomst voor eenzame tijden (*knipoog*) en geen rare gezichten bij de douane!

  6. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…
    Ik heb wat speeltjes betreft niets gewend maar wel nieuwsgierig.

  7. Ik wil de bamboo vibrator in mijn nachtkastje omdat ik geen vriend heb en ook wei ig speeltjes helpt om sneller tot een orgasme te komen

  8. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want het zou een mooi valentijnscadeautje zijn voor mijn vriendinnetje!

  9. Ik wil de Bamboo mini vibrator eigenlijk niet in mijn nachtkastje, want… hij lijkt me veel te lekker om mee te nemen; stout on the go… 😇

  10. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…I like any kind of wood, any time of day 😉

  11. k wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb er graag een naast mijn bed en een in mijn handtas.

  12. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want voordat mijn man zijn avonddienst erop heeft zitten lig ik al lang en breed te pitten.. 🙁

  13. Ik wil de Bamboo mini vibrator eigenlijk niet voor in mijn nachtkastje maar wel voor in mijn handtas. Ideaal voor onderweg, tijdens pauzes, elk vrij moment 😍

  14. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…ik hoop dat hij dan mijn beste vriendje zal zijn.

  15. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want hij is makkelijk mee te nemen in je tas, dus zo veel zou ie niet eens in mijn nachtkastje liggen 😉

  16. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want ik en mijn vriendin zijn altijd in voor vernieuwing en willen deze dan ook graag aan de collectie toevoegen

  17. Dit lekkere ding wil ik in mijn nachtkastje, omdat het graag uit het kastje komt om in mijn lekkere onderlijf inwendig te verwennen.

  18. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje omdat ik wel eens afwisseling wil. Ik vind dat dit naast een gezonde seksuele relatie mag staan.

  19. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…met de aankomende storm buiten, kan ik ook een grote storm in bed gebruiken 🤗🤗❤❤

  20. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje omdat ik binnenkort een tijdje in m’n eentje ga reizen en deze perfect is om mee te nemen!

  21. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want een extraatje zal ons sexleven een goede boost geven

  22. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… ik zou het graag willen uitproberen op mijn vriend. Zodat we ons eens helemaal kunnen focussen op zijn eigen genot.

  23. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want door zijn mooie design zullen mijn kinderen nooit in de gaten hebben wat dit voor apparaatje is…. ideaal. Daarnaast kan ik mij hier zeker goed mee vermaken!

  24. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… ik heb nog geen speeltje, dus het zou leuk zijn om als ik deze win!

  25. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want als ik me begin te vervelen dan kan ik hier mee spelen.

  26. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want ik hou wel van en pleziertje. It’s that simple!

  27. Ik wil de Bamboo mini vibrator, want die past perfect in onze luxe design slaapkamer, badkamer, Living en wie weet waar nog allemaal?!

  28. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mezelf verwennen, als mijn vriend naast me lig. In de hoop dat die het opmerkt. Maar ook voor onder de douche niet te vergeten

  29. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…met een kind van 7 in huis ben ik hiermee tenminste nog verzekerd dat deze vibrator er nog enig sinds discreet uit ziet 😉

  30. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… Valentijnsdag komt er aan en ik ben niet van plan om in m’n eentje sneu romantische films te kijken!

  31. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje..want…. nachtkastje? Deze gaat helemaal niet in het nachtkastje… maar mag gewoon worden gezien. Ik leg de Bamboo mini dus gewoon OP het nachtkastje. Dan hoeft vriendlief hem ook niet tussen de rest te zoeken..

  32.  Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want een nieuw speeltje kan een leuke en spannende ontdekkingstocht zijn. 

  33. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want deze vibrator is makkelijk mee te nemen op reis.

    1. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… hij zou – in tegenstelling tot mijn andere speeltjes – niet alleen in mijn nachtkastje passen, maar ook gewoon in mijn handtas! Niemand die ziet dat je een sexy geheimpje met je meedraagt, dankzij het discrete design. Hoewel ik een grote fan ben van rode lippenstift, heb ik nog nooit een lipstick vibrator zoals de Bamboo mini vibrator uitgeprobeerd… Dit stijlvolle exemplaar lijkt me een goeie kennismaking. Klein maar fijn, heet dat dan!

  34. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kom ik misschien wel klaar als een Koala! Schitterend design, net een lipstick alleen dan voor tussen mijn andere lippen 😉

  35. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want…om ook snachts mijn vrouw haar lippen “te stiften”

  36. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want als ik het allemaal lees dan ben ik wel eens benieuwd en zou ik supergraag mijn vriendin ermee verrassen

  37. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want dan heeft zijn grote broer Satisfyer pro 2 even rust.

  38. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want dan kom ik af en toe nog aan nachtrust toe als mijn vriendin weer zin heeft.

  39. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… ik wil best wel een meemaken wat voor een genot zo een klein dingentje mij zou kunnen geven er dan kan ik hem ook gelijk aan andere aanraden..

  40. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijzelf verwennen maar dan kan mijn vriend mij ook op nog meer manieren verwennen.

  41. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben volop mijn seksualiteit en eigen genot aan het verkennen en hoe kan dit beter dan nieuwe dingen uittesten?

  42. Ik wil de Bamboo mini vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kan ik mijn vriendin lekker gaan verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

693 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over de Aquatic Eloise. Deze stijlvolle oplegvibrator trilt ondanks zijn kleine formaat behoorlijk krachtig en brengt je binnen de kortste …
693 keer bekeken
601 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de Pixey Deluxe wand vibrator. De Pixey Deluxe is werelds meest krachtige oplaadbare massage wand. Ervaar orgasmes zoals nooit t…
601 keer bekeken