NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Toy Tuesday: DIGIT Vinger Vibrator

31 december 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we jullie graag kennis laten maken met de DIGIT Vinger Vibrator van Hot Octopuss. Deze clitoris stimulator lijkt niet heel speciaal, maar dat is hij zeker wel!

  • Vinger vibrator
  • Gerichte stimulatie
  • 10 vibratiestanden
  • Oplaadbaar
  • Waterproof

Een vinger vibrator zoals deze zie je niet snel, want het heeft een aanhangsel waar je je vingers doorheen kunt halen. Op deze manier kun jij jouw masturbatie-game met gemak naar een hoger niveau tillen! Je houdt de DIGIT Vinger Vibrator vast en met je andere hand verzet je de standen.

De clitoris vibrator van Hot Octopuss blijft goed zitten en je beweegt hem gemakkelijk over je lichaam. In totaal heeft de DIGIT vibrator 5 vibratiestanden én 5 verschillende snelheden. Ook is de vibrator waterproof en op te laden met een USB-kabel.

Nymph Stimulor review van de experts

Sexmachinereviews.co.uk: “Ik hou echt van de DiGiT, de kleine vorm en unieke manier van gebruik maken het een zeer flexibel seksspeeltje. Door het compacte formaat is het een ideaal speeltje om mee op reis te nemen.”

Vind jij het fijn dat je een vinger vibrator op deze manier kunt vasthouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.463 keer bekeken

Geschreven door

Kip, het meest veelzijdige stukje… DE MEEST VEELZIJDIGE VIBRATOR. Kip is misschien een beetje een vreemde naam voor een vibrator, maar het gaat hier dan ook om een bijzonder seksspeeltje. De Kip is er voor hem en haar en je neemt hem eenvoudig over…
3.463 keer bekeken