NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.666 keer bekeken

Toy Tuesday: Feisty Stotende Vibrator

15 december 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag willen we je graag meer vertellen over de Feisty Stotende Vibrator van Pillow Talk. Dit stijlvolle seksspeeltje vibreert niet, maar zorgt met zijn stotende bewegingen voor een levensecht gevoel. 

  • Krachtige stotende vibrator
  • Luxe design
  • 2 Stotende functies
  • 3 Patronen
  • Inclusief houder
  • Handsfree te gebruiken
  • Zacht siliconen
  • Oplaadbaar met USB-kabel

Deze Feisty Vibrator maakt heerlijke stotende bewegingen, vergelijkbaar met dat van echte penetratie. De vibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen en heeft geribbelde textuur om jou nog beter te kunnen stimuleren. De Feisty beschikt over 2 stotende functies en 3 verschillende patronen. Deze zijn gemakkelijk te bedienen met de knop aan de onderzijde van de vibrator.

De Feisty komt samen met een verstelbare houder, waarmee je ook handsfree – en in elke mogelijke positie – van het speeltje kunt genieten. De zuignap onder aan de houder zorgt ervoor dat de stotende vibrator stevig op zijn plek blijft staan. Daarnaast heeft de Feisty een handig beschermkapje, die over het penetreerbare gedeelte van de toy heen valt. Hiermee bescherm je de toy tegen stof en heeft niemand door wat jij in je handtas hebt zitten!

Heb jij al ervaring met een stotende vibrator?

3 Responses

  1. Heb jij al ervaring met een stotende vibrator? Nou om heel eerlijk te zeggen nee eigenlijk niet. 18 jaar samen en we gaan nu pas eigenlijk een beetje rond kijken qua speeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.698 keer bekeken

Geschreven door

De maand is bíjna voorbij, maar op het nippertje is er nog tijd voor onze toy van de maand. Om alvast in de lentestemming te komen (we zijn klaar met de winter!) is het deze keer een toy met een mooi bloemdesign. Tijd voor een floral feestje in…
1.698 keer bekeken
767 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij jou kennis laten maken met een krachtige wand vibrator van We-Vibe. De We-Vibe Wand Massager is het paradepaardje in de categorie wandvibrators. Én de toy zit vol…
767 keer bekeken