Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.371 keer bekeken

Toy Tuesday: Svakom Ella Neo (App Controlled)

3 november 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over het Svakom Ella Neo Vibratie Eitje App Controlled. De Neo is klein van stuk, waardoor je hem in elke situatie comfortabel kunt dragen. De trillingen zijn echter sterk genoeg om je een overweldigend hoogtepunt te bezorgen.

  • Krachtig Vibratie Eitje
  • 11 vibratiestanden en patronen
  • Te koppelen aan de FeelConnect App
  • Mogelijkheid om zelf vibraties te creëren
  • Ergonomisch design
  • Zacht siliconen
  • Oplaadbaar met USB-kabel

De Svakom Ella Neo maakt onderdeel uit van de Svakom Connexion Serie en kan met behulp van de FeelConnect app op afstand worden bediend. De vibrator is daarnaast uitstekend zonder app te gebruiken. Het vibrerende eitje is aan de buitenkant voorzien van een knop waarmee tussen de 11 verschillende vibratiestanden kan worden gewisseld.

De app geeft het vibrerende eitje echter veel meer mogelijkheden. De FeelConnect app maakt het mogelijk om waar dan ook ter wereld met je partner – of een wildvreemde, whatever rocks your boat – verbinding te maken. Ideal voor koppels in een langeafstandsrelatie, maar bijvoorbeeld ook voor webcamdames. Zij kunnen het speeltje synchroniseren met hun webcamomgeving. Het speeltje kan dan bijvoorbeeld gaan trillen, wanneer iemand de dame in kwestie tipt. De app maakt het voor fervente webcammers eenvoudiger om interactie met hun publiek te hebben.

“Het speeltje kan dan bijvoorbeeld gaan trillen, wanneer iemand de dame in kwestie tipt.”

De geribbelde textuur van de Ella Neo maakt het speeltje ook geschikt voor externe stimulatie van de clitoris. Het speeltje heeft een waterproof design, waardoor je hem gerust met je mee onder de douche of in bad kunt meenemen.

Heb jij al ervaring met een op afstand bestuurbaar seksspeeltje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

535 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Roze Rabbit Vibrator met jullie delen. Dit konijntje brengt jou graag naar een ongekend hoogtepunt met behulp van 12 verschillende standen. 
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}