Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.479 keer bekeken

Toy Tuesday: LELO HUGO Prostaat Massager

14 juli 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag hebben we een leuk speeltje voor de mannen die opzoek zijn naar het speeltje voor de ultieme prostaatstimulatie. Met de LELO Hugo Prostaatmassager zal jouw P-spot ongekende stimulatie meemaken. 

  • Luxe model
  • Zijdezacht materiaal
  • 2 sterke motoren
  • 8 vibratiestanden
  • Tot maar liefst 12 meter bereik
  • Met afstandsbediening
  • Sensemotion technologie

Over de toy

De LELO Hugo Prostaat Vibrator is een toy voor mannen. Het seksspeeltje is speciaal gemaakt voor anaal gebruik en richt op stimulatie van de P-spot. Deze luxe prostaatstimulator is voorzien van 2 zeer krachtige motoren. Een motor is geplaatst in de top van de vibrator voor een gerichte P-spot stimulatie. De andere motor bevindt zich in de perineum stimulator. Dit zorgt voor extra stimulatie op de meest gevoelige plekjes van de man.

Sensemotion

SenseMotion is een unieke vorm van bedienen. De sextoy volgt namelijk de bewegingen van de afstandsbediening. Wanneer je de afstandsbediening draait, zal Hugo harder gaan vibreren. Daarnaast vibreren de toy en de afstandsbediening synchroon. Hierdoor kan degene die de afstandsbediening vasthoudt, precies voelen wat zijn of haar partner voelt.

Is de LELO Hugo Prostaat Massager iets voor jou? Laat het ons weten in de comments!

5 reacties

  1. Ziet er leuk uit.
    Een prostaat orgasme is iets wat ik spijtig genoeg nog niet heb mogen ervaren.
    Dringend tijd dat daar verandering in komt!

    1. Bedankt voor je reactie, Wout! Alleen maar mooi toch, wanneer er nog nieuwe gebieden zijn om te verkennen? Met een prostaat stimulator wordt het in ieder geval een stuk eenvoudiger om dit orgasme zelf te ervaren. Had je al een prostaat stimulator op het oog?

  2. Hoi, ik vindt het heerlijk als me vriendin bij me neer gaat. Graag willen wij het een stap verder nemen(ook buiten de deur). Ze vindt het heerlijk als ze me ziet genieten. Daarom willen wij een sprong maken.
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

846 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het niet echt een toy, maar een fijne tool voor bij een seksspeeltje. We hebben het over het ON Insane Stimulerend Glijmiddel van Sensuva. Want iedereen weet dat een goed …
846 keer bekeken