door NaughtyNick

Toy Tuesday: Vegan Fetish Paddle

22 september 2020 door NaughtyNick

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw speeltje in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de 100% Vegan Paddle. Er komen steeds meer vegan producten op de markt, dus waarom ook niet diervriendelijke SM-toys! Dit sierlijke SM speeltje heeft een leren uiterlijk, maar is gemaakt van kunstleer.

  • 100% Vegan
  • Perfect om je partner mee te straffen
  • Mooi afgewerkt
  • Verstevigde handgreep
  • Duurzaam materiaal

De Vegan Paddle is geschikt voor alle sadisten die hun partner graag zien leiden, maar niks met dierenleed te maken willen hebben. Deze paddle is namelijk volledig gemaakt van vegan leather. De klassieke leren look is aanwezig, maar er zijn geen dierlijke producten gebruikt bij het maken van het SM-speeltje. Het kunstleren speeltje is licht flexibel en ligt erg prettig in de hand. Dit maakt het een uitstekende zweep voor diegenen die voor het eerst met een kinky seksspel willen experimenteren!

“De klassieke leren look is aanwezig, maar er zijn geen dierlijke producten gebruikt bij het maken van het SM-speeltje.”

Word jij ook gelukkig van deze vegan paddle?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Toy Tuesday: Vegan Fetish Paddle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid