Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.293 keer bekeken

Toy Tuesday: Tenga Flip Zero

12 maart 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Tenga Flip Zero met jullie delen. De Tenga Flip Zero is een unieke masturbator, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

  • Genopte en geribbelde binnenkant
  • Open te klappen
  • Uniek design
  • Waterproof
  • Optimale zuigkracht

De Tenga Flip Zero is een masturbator die er op het eerste gezicht niet uitziet als zodanig. Wanneer je de masturbator openklapt is het eerste wat je opvalt de vele en verschillende kamers waar de penis doorheen kan bewegen.

Het elastomeer materiaal voelt zacht en flexibel aan en neemt elke keer weer zijn oorspronkelijke vorm aan. De masturbator maak je eenvoudig open door middel van de schuifclip aan de zijkant. Hierdoor is het speeltje eenvoudig te reinigen na gebruik.

Door in de zijkant van het speeltje te knijpen, wordt er lucht naar buiten geperst en ontstaat er een zuigkracht . De Tenga Flip Zero is daarnaast onder de douche en in bad te gebruiken.

Tenga Flip Zero review van de experts

Toytester TessTesst: “Goed in elkaar te zetten, makkelijk schoon te maken, ook makkelijk te drogen, het is eigenlijk een ideale herbruikbare masturbator. En gezien de variaties in de familie denk ik dat de Flip 0, of je nu de white, de black of de EV wil kopen, zeker de moeite van de aanschaf waard zullen zijn.”

Tenga

Wat is jouw favoriete masturbator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.413 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het een wel heel vrolijke toy! Het speeltje waar we het vandaag over hebben is de Rainbow Gem Buttplug van Booty Sparks. Een toy waarmee je jouw sterretje extra kan laten …
1.413 keer bekeken