Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

1.903 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Penguin

7 januari 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag passeert een klassieker onder de luchtdruk vibrators de revue. Deze luchtdruk vibrator heeft super schattig uiterlijk en is voor veel vrouwen een garantie op een hoogtepunt. 
 • Luchtdrukstimulatie
 • Waterproof
 • 11 intensiteitstanden
 • USB-oplaadbaar
 • Verwijderbaar mondje
 • Makkelijk schoon te maken
 • Zacht siliconen
De Satisfyer Penguin is een luchtdruk vibrator en stimuleert de clitoris daarom niet met vibraties maar door middel van pulserende luchtdrukgolven. Omdat het siliconen mondje van de Penguin niet direct contact maakt met de clitoris, is overstimulatie van dit gevoelige plekje uitgesloten. Het is de perfecte vibrator voor vrouwen die doorgaans moeite hebben om een hoogtepunt te bereiken. Daarnaast maakt de luchtdruk technologie het mogelijk om meerdere orgasmes achter elkaar te ervaren.

Win een Satisfyer Penguin!

Wij geven deze keer een Satisfyer Penguin weg! Wil jij deze schattige luchtdruk vibrator winnen? Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 14-01-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. **= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren. De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.
Wil jij een Satisfyer Penguin winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

144 reacties

 1. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… dan kan ik aan de lijve gaan ondervinden wat er zo bevredigend is aan deze pinguïn.Het moment waarop zijn snavel met mijn clitje in aanraking komt,daar heb ik nu al zin in!

 2. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik ben heel benieuwd, vind het een geweldig leuk design en aan mijn vriend heb ik momenteel helemaal niks. Ik verdien hem. 😉

 3. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…dan kan ik mijn ex-vriendin toch nog wat meegeven na onze recente breakup.

 4. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…

  ik ben al heel lang op zoek naar een goede nieuwe vibrator die mij wél zelf tot het hoogtepunt kan brengen en ik ook alleen het genot kan ervaren. Ook lijkt het leuk om dit met mijn partner te proberen, die houd er ook van om mij te verwennen!

 5. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want.. Er zijn al veel aankopen gedaan door mijn vriend en mij bij Easytoys, maar de Satisfyer Penguin is nog geen deel van onze collectie.. Hij wil geen huisdieren, dus dan maar een oplaadbare Penguin toch?

 6. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want door stress op het werk kan ik wel wat ontspanning gebruiken, en hij ziet er zo leuk uit! Die zou je bijna op het nachtkastje zetten in plaats van erin 🙂

 7. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…

  … dit zou voor mij DE oplossing kunnen zijn om vlotter tot een hoogtepunt te komen 😌

 8. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik verwen mijn vriendin graag. Breng haar graag naar een ultiem hoogtepunt.

 9. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Het lijkt me een geweldige ervaring.
  Ik heb al enkele vibrators gehad maar toch niet wat ik helemaal zocht. Ik hoop dit bij deze wel te mogen ervaren 🙂

 10. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Er zat een test luchtdruk vibrator bij onze adventskalender. Mijn vriendin heeft erg veel moeite klaar te komen, maar het lukte met deze test luchtdruk vibrator 3x in een kwartier tijd! Heerlijke avond mee gehad die we graag nog eens herhalen.

  1. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
   Ik heb er zelf 1 en wil mijn vriendin deze topper kado doen voor haar verjaardag, zodat ook zij veel momenten van genot en hoogtepunten kan beleven.

 11. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik wil mn vriendin nog intenser laten genieten en haar graag vaker zien komen totaal buiten zinnen..

 12. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Ik wil zelf wel eens ervaren of het echt klopt wat “ze” zeggen over dit product ☺️

 13. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik wil van 2020 een ‘spetterend’ jaar maken op alle vlakken 😜! !!

 14. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik al genoeg om me heen vriendinnen heb gehoord die hier lyrisch over zijn. Ik heb nog steeds moeite om klaar te komen samen met mijn sekspartner. Ben heel benieuwd wat dit schattige speeltje zou kunnen doen voor mij/ons!

 15. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want mijn vriendin is gek op pinquins en kan luchtdruk vibrator niet weerstaan

 16. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want Mijn vrouw wil het hiervan zo heet krijgen dat ze de zuidpool laat smelten

 17. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… In mijn kleine collectie speeltjes ontbreekt nog een echte uitblinker! Mijn gentleman is wel eens langere tijd weg voor zijn werk en deze gentleman zou het perfect over kunnen nemen!

 18. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb totaal nog geen ervaring met dit soort speeltjes. En ik ben stiekem best wel benieuwd hoe het voelt.

 19. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… Deze hoef ik niet te verstoppen in het nachtkastje als ik klaar ben.

 20. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  … gedurende de week zit ik in een klein appartement in het buitenland met een stressvolle baan en ben niet bij mijn partner. Ik moet het met “machinale ontspanning” doen tot ik weer thuis ben.

 21. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want dan kan ik mijn vrouw ontdooien; en als het ijs dan gebroken is gaan we zwoele nachten beleven!

 22. Ik mij na de satisfyer pro 2 pas echt besefte dat ik klaar kon komen. De pinguïn ziet er geniaal uit en ik zou hem graag uitproberen!
  Ps; super fan van jullie blogs. Veel geleerd!!

 23. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…Ik ben nu toch wel heel benieuwd geworden naar die pulserende luchtdrukgolven en hoop dat het bij mij ook werkt!

 24. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…ben erg benieuwd met deze Penguin in bed wat er met mijn vriendin gebeurd ❤❤

 25. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik wil wel elke avond door een echte Tuxedo guy naar de 7de hemel gebracht worden.

 26. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want mijn vriendin had er eerder al een en gebruikte hem regelmatig tijdens onze seks. Super geil extraatje! Maar geloof het of niet, onze hond heeft het speeltje deels opgegeten… We vonden het speeltje naast het nachtkastje in stukjes met mijn hond ernaast…🤷🏽‍♂️
  We hebben 2 keer geprobeerd het opnieuw te bestellen maar het product was steeds niet leverbaar. Voor ons beide een groot gemis!
  Tip: als je huisdieren hebt, berg je seksspeeltjes echt IN je nachtkastje op en laat ze niet OP je nachtkastje liggen..

 27. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want die ligt lekker in de hand en met wat fantasie kun je héérlijke avontuurtjes verzinnen !

 28. Ik wil een satisfier penguin winnen omdat ik geen partner heb en aan het expirimenteren met Seks en orgasmes en ook weinig speeltjes heb

 29. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want mn vriendin heeft haar favorietje laten liggen op onze vakantie in Oostenrijk…😓

 30. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik wil het nog spannender en ontspannend maken met mijn vriend. Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd en wil graag mijn horizon verbreden. 😉

 31. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik ben 20 en ik ben nog nooit klaargekomen. Ik hoop dat deze sextoy me kan helpen, want ik verlies stilletjesaan de hoop.

 32. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… de vele enthousiaste reacties hebben onze gevoelens geprikkeld en zou de penguin een heerlijke verrijking zijn in onze collectie.

 33. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb moeite met het krijgen van een orgasme en ik lees dat deze toy daar misschien verandering in kan brengen en ik hoop dat het dan wel lukt. 😊

 34. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…

  Mijn beste vriendin heeft vrij veel moeite met klaarkomen, met deze satisfyer kan ze misschien toch wat meer genieten van seks, en gaat haar libido wellicht ook wat omhoog.

 35. Ik wil een satisfyer penguin winnen want mijn beste vriendin haar satisfyer is nu al een tijd kapot. Ik zou deze dus graag winnen om aan haar te geven zodat zij ook weer op en top kan genieten van dit geweldige speeltje!

 36. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…

  Na jaren niet gemasturbeerd te hebben, is mijn vrouw nu sinds een tijdje aan het experimenteren met vibrators. Deze Satisfyer Penguin zou daarbij een geweldige aanvulling zijn!

 37. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…het lijkt ons fantastisch om de luchtdruk onder de lakens te regelen.😘

 38. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want door luchtdrukstimulatie van mijn clitoris kom ik meerdere malen achter elkaar tot een heerlijk orgasme 👍😉

 39. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Al mijn speeltjes die ik had zijn kapot en ik zou graag een nieuwe willen. Door falliesement heb ik geen geld voor zoiets, dus ik zou het heel leuk vinden om er één te winnen.

 40. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… Dan kom ik niets te kort als mijn man voor zijn werk naar het buitenland is (en mijn collega niet langs kan komen omdat zijn vrouw thuis is….)

 41. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Wil goed klaar komen van speeltje en dit klinkt als een genot

 42. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want dan kan mijn tong eens wat rust krijgen tijdens het voorspel 🤣🤪

 43. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want mijn verkregen peguin knuffeltje dat inmiddels 20 jaar oud is, is guitig maar wiebelt, trilt of waggelt niet, noppes mag worden verwelkomd met een nieuw maatje dat je plezier doet wanneer je maar wilt.

 44. Een Penguin lijkt ijskoud, maar deze is heeeet!
  Deze wil ik wel uit gaan proberen, met of zonder mijn liefje.

 45. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want
  Dis is beter als de violet want,
  Heerlijk genieten op grote hoogte
  veroorzaakt bij mij echt geen droogte

  1. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik kom moeilijk tot een hoogtepunt, dus ben benieuwd of dit hét wondermiddel is

 46. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…pinguïns zijn mijn lievelingsdieren💗💗💗. Leuk voor mijn pinguïn collectie.

 47. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…met deze Satisfyer Penguin maken mijn partner en ik het net even een stukje spannender tussen de lakens.

 48. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want deze penguin zoekt een baasje en lijk ik daar nou net de geschikte persoon voor zijn

 49. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want bij het lezen wat deze pinguïn te bieden heeft, was voor mij direct het ijs gebroken. Als ik ‘m win maak ik het per direct uit met mijn vriend omdat ik vermoed dat zijn gezuig nog maar het topje van de ijsberg is en het als een paal boven water staat dat deze pinguïn mij intenser genot kan verzorgen dan hij ooit zou kunnen.

  Ik sta niet graag onder druk, behalve onder luchtdruk.

 50. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… dit lijkt me een fijn eerste speeltje om toe te voegen in de slaapkamer, zowel met mijn partner, als alleen;)

 51. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want zo’n leuke tot voor mijn vrouw zal ons sexleven een extra boost geven

 52. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want bij het lezen wat deze pinguïn te bieden heeft, was voor mij direct het ijs gebroken. ik heb het per direct uitgemaakt met mijn vriend omdat ik vermoed dat zijn gezuig nog maar het topje van de ijsberg was en het als een paal boven water staat dat deze pinguïn mij intenser genot kan verzorgen dan hij ooit zou kunnen.

  Ik sta niet graag onder druk, behalve onder luchtdruk.

 53. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…Dit lijkt mij oprecht een super leuke, spannende en nieuwe ervaring. En daarnaast.. kijk hoe leuk dat speeltje eruit ziet! Wie wil dat nou niet thuis hebben!

 54. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ook in het Nieuwe Jaar kom ik graag op een sensationele manier klaar.

 55. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik ben gewoon reuze nieuwsgierig naar dit schattige speeltje! Ik heb (nog) geen ervaring met een luchtdruk vibrator. Hopelijk komt daar snel verandering in want ik denk dat deze pinguïn en ik echte maatjes gaan worden 😉

 56. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik kan niet door penetratie alleen klaarkomen, is mij ook nog nooit gelukt en dan zou dit heel handig zijn 😉

 57. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen want ik ben onwijs nieuwsgierig naar dit speeltje en ik heb zo het gevoel dat je hier een goed orgasme van krijgt, en wie wil dat nou niet. Daar krijg je onwijs veel extra energie van en die kan ik zeker wel gebruiken in deze donkere maanden!

 58. k wil een Satisfyer Penguin winnen, want…ik ben er wel benieuwd naar wat hij kan en hij ziet er nog leuk uit ook.

 59. Zou zo iets zelf nooit kopen ben daar veel te laf voor,Maar wil het wel graag proberen.
  Lijk me vooral erg handig wanneer ik me alleen voel.

 60. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want Ik ons seksleven wat na 35 jaar wel ingekakt is….nieuw leven inblazen…!!

 61. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want, al sinds ik erover las op het blog van TessTesst ben ik benieuwd naar luchtdruk toys, zei klonk iig enthousiast 😚

 62. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…deze 2 lady penguins willen graag een keer uit hun vertrouwde zone komen en samen genietend van de bank afglijden 😂❤

 63. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… Ik voel me net een klein kindje met kerst wanneer ik nieuwe speeltjes uit mag testen samen met mijn vriend, heerlijk!

 64. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb er nog geen en ben reuze nieuwsgierig…
  Ik wil alles een keer uitproberen dus deze zou een leuke aanwinst zijn!

 65. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want deze staat mooi op mijn nachtkastje. Deze schattige toy hoeft niet verborgen te worden.

  Luchtdruk simulatie geeft hele fijne en meerdere orgasmes. Dit vinden ik en mijn vriend erg fijn. We gebruikten onze oude Satisfyer dan ook bijna altijd samen. Helaas werkt de oude niet meer goed.

  Satisfyer for the pleusurable Satisfaction in your life.

 66. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want; er zijn drie dingen die ik het liefste doe
  1. Sporten
  2. Dansen
  3. Klaarkomen (liefste in de ochtend)
  Deze kan mij daar wel bij helpen ;p

 67. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…mij vrouw kan moeilijk klaar komen daarom willen wij deze weg eens proberen.

 68. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…dat zou m’n eerste speeltje zijn. Het lijkt me een fijn ding om mee te beginnen, aangezien ik toch wel erg nieuwsgierig ben geworden 😊

 69. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik ben wel eens benieuwd of een pinguin het klaar krijgt haar even warm te krijgen al onze tarzan😜

 70. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb een andere satisfyer, maar deze lijkt me helemaal geweldig met de verschiilende standen om samen met mijn partner die m dan bedient tot ongekende hoogtepunten te komen.

 71. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…ik heb nog nooit een seks speeltje gebruikt en ik ben heel erg benieuwd! Heb al veel over de satisfyer gehoord en gelezen!

 72. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik wil mijn vrouw voor het eerst in haar leven laten squirten!

 73. Ik wil een satisfyer penguin winnen, want het is net uit met mijn vriend en nu moet ik het weer zelf doen. Een beetje hulp is dus wel welkom. 💕

 74. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want rozen zijn rood
  Heet zijn mijn dromen
  Daar zorgen mannen ervoor
  Dat wij vrouwen wél vaker komen

  Groetjes Helena!

 75. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want mijn beste vriendin is de laatste tijd veel te gestresst en zij kan deze ontzettend goed gebruiken.

 76. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik heb nog nooit een hoogtepunt kunnen ervaren ! Daarom lijkt het mij geweldig om dit seks speeltje te kunnen winnen en dit ook te kunnen ervaren !

 77. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb hele goeie verhalen gehoord en heb al een hoop speeltjes geprobeerd maar het lukt niet om klaar te komen.. ik hoop dat het met deze wel werkt.

 78. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…ik wil wel eens weten hoe zo’n schattig ‘beestje’ mij kan verwennen.

 79. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Ik zou willen weten dat deze mijn vrouw wel verwend, zoals omschreven en ziet er schattig uit.
  We hebben een alternatieve versie en die doet niet wat we gedacht hadden.

 80. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… een eerste speeltje moet nog steeds komen. Een beetje genot voor mezelf sinds ik niet zo makkelijk klaar kom en dit misschien wel werken kan. Een geruststelling voor mij en misschien ook wel me vriend. En er is niks miss met meer spanning en plezier voor ons samen. Door de reacties van andere lijkt dit me een goede tot om mee klaar te komen.

 81. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… K wil mijn vriendin er mee verrassen omdat ze het heerlijk vind om haar hoogtepunt te krijgen doormiddel van een speeltje!

 82. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want Ik heb nog nooit een orgasme gehad en ik heb gehoord dat deze toy een oplossing is! Ik zou hiermee graag mijn eerste orgasme willen krijgen en daarin mezelf verder ontwikkelen!
  Xx

 83. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik ben een alleenstaande moeder dus weinig/geen seksuele contacten en ik kom door zelfbevrediging moeilijk klaar. Ik zou graag een Satisfyer willen hebben, maar ik heb geen idee of dit ook echt bij mij zou werken en of het fijn is, dus de uitgave houdt mij tegen om er zelf een aan te schaffen.

 84. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Mijn vriend is er vandoor gegaan met een ander dus ik verdien wel wat extra’s🙈

 85. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik las via een van de eerdere blogs dat sommige vrouwen hier door wel klaar kunnen komen. En dat zou ik ook wel willen

 86. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want wil wel zo n uniek momet meemaken kijken of het waar is wat jullie zeggen

 87. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik ben 8 januari en dit is toch wel een leuk spannend cadeautje en ook heb ik nog 1 satisfyer die prima bevalt en ik krijg geen last van me baarmoeder als ik klaarkom 🙂

 88. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb zoveel lovende, goede verhalen gehoord, waardoor ik heel nieuwsgierig ben geworden of het echt een toegevoegde waarde is voor ons speeltjes-arsenaal. Ultiem genieten van en met elkaar.

 89. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…een pinguin vind ik een enorm leuk beest en ik zou graag willen ervaren hoe een luchtdruk vibrator werkt!

 90. It’s that simple!
  Was het dat soms maar…. een hoogtepunt bereiken is voor een vrouw niet altijd weggelegd. Mijn vriend doet enorm zijn best en op de g spot komen is dan ook zeker geen probleem. Maar oei, op mijn clitoris een hoogtepunt bereiken is nogal een uitdaging die maar af en toe lukt. Wie weet kan deze satisfyer mij wel daarmee helpen.

 91. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…hij is zo schattig en ik ben wel erg benieuwd naar een luchtdruk vibrator.

 92. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Mijn vrouwtje houdt wel van vogeltjes; zeker als ze goed gebekt zijn

 93. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Ik ben nu al een tijdje single en dat betekend helaas dat ook mijn poes wat minder aandacht krijgt! Dit speeltje zou natuurlijk helemaal geweldig zijn voor mijn poes🙈
  Beetje aandacht en liefde hebben we allemaal wel nodig!
  Met mijn ex gebruikte ik vele speeltjes, maar vooral speeltjes voor ons samen. Nu word het weer tijd om ook met mezelf te genieten, tot ik weer een man vind die ook lekker naughty in bed kan zijn!

 94. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik zou hem graag cadeau doen aan een single vriendin. Zelf zeer tevreden met de satisfyer die ik heb. Het genieten gun ik haar ook 🥰

 95. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want het lukt niet men een échte man of aparte stand en we weten ook niiks anders meer te verzinnen !

 96. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb de tester van jullie ontvangen bij de advent kalender en kan nu eigenlijk al niet meer zonder!! Wat een hoogtepunt sensatie, wauw!!

  1. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… deze 2 lady penquins willen graag uit onze vertrouwde zone komen door iets nieuws te proberen en samen van onze bank kunnen afglijden 🙂

 97. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Ik wil mijn vriendin hier heel erg blij meemaken als verrassing!

 98. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want dan kan ik hopelijk samen met mijn man tot onze hoogte punt komen tijdens de seks. Zou zo fijn zijn.

 99. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik moet toch iets, als ik mijn lief weer eens een tijdje niet kan zien, vanwege onze lange afstandsrelatie van 165 km ;-). Voor de We-Vibe bloom wordt ondertussen hard gespaard.

 100. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Mijn vriendin vind dit zo’n heerlijk speeltje, sinds ze deze Penguin heeft squirt en komt ze zo gemakkelijk. Ze kan met dit speeltje zelfs meerdere keren komen en ze is bang dat ie het misschien een keer niet meer doet dus zou ze graag 1 op reserve willen

 101. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want: ik wil mijn vriendin verassen met een nieuw speeltje aangezien ze pas 1 speeltje heeft. 🙂

 102. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want ik heb nogal moeite om klaar te komen met mijn sekspartner. Misschien maakt dit het makkelijker en verlaagd het bij hem de druk.

 103. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  dan kan de vrouw des huize zonder mij ook wat beginnen 😉

 104. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…Dan kan ik mijne thuis laten en deze bij mijn vriend neerleggen..zo grijpen we niet mis 😉

 105. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
  Lijkt me een geweldige ervaring.
  Heb veel vibrators gehad maar toch niet wat ik helemaal zocht.
  Het zou heel fijn zijn als ik deze zou winnen.

  Mvg

  Mariska

  1. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want…
   ik breng mijn vriendin graag naar ongekende hoogtes.
   De Satisfyer Penguin is een ongekende hoogte die ik haar heel graag laat ervaren, dus vingers gekruist voor heerlijke momenten 😋

   Mvg Mitch

  2. Ik wil een Satisfyer Penguin winnen, want… ik ben toch wel heel nieuwschierig naar deze. Vriendlief en ik maken graag gebruik van speeltjes en vinden het altijd erg leuk om iets nieuws te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.813 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! Deze keer hebben we iets leuks voor de mannen, namelijk de Boners Penispomp No. 1! Heb jij altijd al een grotere penis willen hebben en meer…
1.813 keer bekeken