Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.628 keer bekeken

Toy van de maand: Lily Vibrator

8 augustus 2022,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! En deze maand is het tijd voor een toy die perfect is als eerste toy. Lees snel verder om meer te leren over de Lily Vibrator.

Maak kennis met de Lily Vibrator!

 • Perfect als eerste vibrator
 • Zijdezacht en flexibel materiaal
 • 10 vibratiestanden
 • 2 motoren
 • Makkelijk te bedienen
 • Kleur: roze

De Lily vibrator is niet alleen een hele elegante en mooie vibrator, hij is ook nog eens perfect voor de beginner. Een vibrator kan soms door een groot formaat of heftige vormgeving intimiderend overkomen, maar de Lily is alles behalve dat. Ontdek jij de wondere wereld van sextoys nog maar net? Dan mag de Lily vibrator absoluut niet in jouw nachtkastje ontbreken als eerste vibrator. Eén ding is zeker: wanneer jouw seksuele ontdekkingsreis begint met deze parel, dan ben jij verzekerd van een geweldige reis!

“Wanneer jouw seksuele ontdekkingsreis begint met een parel als de Lily vibrator, dan ben jij verzekerd van een geweldige reis!.”

De Lily vibrator is een G-spot vibrator met een clitoris stimulator, waardoor ze jou dubbel kan laten genieten. Ze heeft maar liefst 10 verschillende vibratiestanden. Met deze eerste vibrator ben jij verzekerd van heerlijke hoogtepunten wanneer jij wilt en hoe vaak jij wilt! Wat houdt jou nog tegen?

61 reacties

 1. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Aangezien ik komende week 40 jaar mag worden, gaat zoals ze zeggen mijn tweede jeugd beginnen😁 en de lily vibrator is dus precies wat daar perfect bij past!
  Nooit te oud om te (her)ontdekken!

 2. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… als ik/we niet kunnen slapen dan hebben we iets om mee te spelen om de nacht door te komen.

 3. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…zacht, roze, elegant, g-spot en clitoris vibrator om mee te beginnen dat lijkt me wel wat.

 4. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik zou graag eens een toy proberen met G-spot stimulator :).

 5. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want een vibrator met clitoris (en G-spot) stimulatie lijkt mij heerlijk. Uit kijken naar het genieten van een fantastisch orgasme nadat de kids op bed liggen.

 6. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… dat is nog erg leeg. Ik heb geen enkele ervaring met zo’n speeltje, en door mijn zwangerschap veeel meer zin..

 7. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want over een tijdje gaan ik en mijn vriendin op een grote vakantie en we missen nog een leuk… Extratje om mee te nemen!

 8. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil samen met mn vriend op ontdekkingsreis en elkaar het ultieme genot laten ervaren.

 9. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… zo eentje wil ik wel bij me collectie toevoegen, lijkt me echt een meerwaarde voor in me kastje

 10. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…om mijn vriendin iedere trilling als een extra ontdekking te laten ervaren.

 11. Ik wil de lily vinrator in mijn nachtkastje omdat ik maar één vibrator heb en graag nieuwe wil uitproberen

 12. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan in na de hete nachten van de afgelopen dagen. Een paar hete nachten beleven met de buurman en buurvrouw.

 13. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… Roze is mijn kleur, en aangezien zoonlief met vakantie is, en ik home alone, kan ik ook wel een verzetje gebruiken 😅

 14. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kan mijn vriendin nog wat verder gaan als ik al een hoogtepunt heb bereikt,

 15. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… deze nog mist in onze fijne collectie Vibrators en Dildo’s

 16. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want we missen nog een good old vibrator. het zou een welkome uitbreiding zijn van onze paar speeltjes.

 17. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want wij zijn op zoek naar ons eerste speeltje. Op die wijze heb ik mijn handen vrij voor andere lichaamdelen van mijn vrouw te bestrelen. En zo haar laten klaarkomen op een andere manier.

 18. Ik wil een Lily vibrator in mijn nachtkastje omdat ik van die vibraties zo opgewonden geraak dat ik het niet wil missen

 19. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  we hebben onlangs onze eerste toy gekocht, maar haar hier dubbel mee kunnen verwennen zou ik graag willen uitproberen!

 20. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… die wil ik graag uitproberen op mijn nieuwe matrasje. Na 3 kids weer tijd om mezelf te ontdekken, dus daarom zou ik ook heel graag de Lily Vibrator checken.

 21. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…het lijkt mij een genot om al vibrerend mijn vrouw naar haar hoogtepunt te mogen brengen

 22. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…We hebben een leeftijd bereikt dat Lily ons moet helpen nog een aantal jaren sexueel actief te houden. In het verleden sl wel eens wat geprobeerd met speeltjes maar toen konden die ons niet overtuigen. Inmiddels zal de techniek ons hebben ingehaald, vandaar het proberen waard!😉👍

 23. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb altijd al een vibrator willen hebben, maar heb hem op de een of andere manier nog nooit durven kopen.

 24. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…dan heb ik een geweldig cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw. Wwn prachtige aanvulling naast haar satisfyer.

 25. Ik wil de Lily vibrator altijd in mijn directe h
  Bezit hebben zodat ik elk moment gebruik kan maken van haar heerlijke hulp

 26. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…met dit weer een perfecte betrouwbare aanvulling op de makkelijk overhitte levende Willy.

 27. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…het wordt weer een hoogtepunt om mijn vrouw Willy met de Lilly te verrassen….

 28. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…morgen is het mijn verjaardag. En ik kan me geen mooiere manier bedenken om een nieuw levensjaar te vieren dat met een nieuwe vibrator in mijn nachtkastje. Gewoon omdat ik mijzelf een levensjaar vol sex, liefde en geluk toewens en dit daartoe een goed begin is.

 29. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil graag iets nieuws proberen. Een keer een andere tot is nooit verkeerd😉 En ik laat hem niet in mijn nachtkastje liggen ik gebruik hem dan liever.

 30. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik probeer mijn lieftallige vriendin ervan te overtuigen dat speeltjes het een stuk spannender in de slaapkamer maakt maar ze vindt het zonde van haar geld

 31. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want ik zou heel graag zelf mijn G-spot ontdekken! En heb het nog niet aangedurft om hiervoor een leuk speeltje te kopen 😁

 32. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want ik zou graag mijn vriendin willen verrassen met haar eerste toy. Zo ervaart ze hoe fijn dit kan zijn en zullen de nachten nog heter worden🥵

 33. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want samen spelen is het leukst, maar soms je vrouw alleen laten experimenteren zorgt voor nog meer vuurwerk! Met de Lily Vibrator kunnen we haar g-spot en clit stimuleren voor nog mooiere hoogtepunten.

 34. Ik wil de Lily vibrator in mijn nachtkastje. Nou eigenlijk liever niet in mijn nachtkastje, ik neem ‘m liever in gebruik. Als je dan toch wakker ligt, dan kan je beter liggen te genieten 🙂

  1. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben zoek naar mijn G-spot en zou het heerlijk vinden om tot een hoogtepunt te komen tijdens het stimuleren van mijn clitorisje. Zoals m’en zegt 2 in 1.

  2. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…het zou een leuke aanvulling zijn op ons seksleven en zo ook lekker zelf te experimenteren.

  1. k wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… die van mijn vrouw hield er recent mee op en ze baalt daar best van, dus zou deze winnen perfect zijn😁

 35. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want met deze zomerse hete nachten kan ik wel wat afleiding en plezier van deze betrouwbare vriend gebruiken en wordt het nachtelijke zweten een heerlijke bevredigende ervaring voortaan. Waardoor ik deze nachten als positieve fijne mag belevingen in mijn verdere alleenstaande bestaan .

 36. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik zou graag willen dat mijn vriendin die langzaam begint te experimenteren op mijn advies zichzelf meer en meer leert kennen….en deze toy kan gebruiken om nog meer te leren te mogen genieten van een orgasme door masturbatie…zij 37 ik 40

 37. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want er is nog ruimte nu mijn man mijn verlaten heeft voor een jonge vriendin

  1. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…als ik een keer wat meer of vaker wil dan mijn man, heb ik nog mijn Lily achter de hand.

 38. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want…mijn vriendin noemt Lydia, maar haar koosnaampje is Lily. Zo’ heeft ze meteen haar gepersonaliseerde vibrator. ❤️

  1. Ik wil de Lily vibrator in mijn nachtkastje zodat ik mijn vriendin kan overtuigen dat toys geweldig zijn!!

 39. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben nu volop aan het experimenteren en hoor alleen maar goede dingen over! Ik wil heel graag mijn gspot vinden, en ben er zeker van dat dit speeltje mij hiermee kan helpen! 😋

  1. Ik wil de Lily Vibrator in mijn nachtkastje, want, ik wil mijn vrouw wel eens lekker laten komen doormiddel van deze toy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.008 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Dit keer willen we jullie attent maken op een bijzonder vibrerend eitje. De Lovense Lush is niet alleen leuk voor solo-plezier, maar maakt het ook mogelijk om waar dan ook ter wereld met …
2.008 keer bekeken