NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

613 keer bekeken

Toy Tuesday: Pixey Deluxe

19 november 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de Pixey Deluxe wand vibrator. De Pixey Deluxe is werelds meest krachtige oplaadbare massage wand. Ervaar orgasmes zoals nooit tevoren, dankzij de nieuw ontwikkelde vibratiemotor. Speciaal gemaakt voor lichaamsmassages en seksuele ervaringen.

  • Zachte en flexibele kop
  • USB Oplaadbaar
  • 10 vibratiestanden
  • Makkelijk te gebruiken
  • Extra krachtige vibraties

De Pixey Deluxe is een erg krachtige massager die oplaadbaar en draadloos is. Het product is spatwaterdicht en heeft 10 verschillende vibratiestanden die jou en je partner naar een nieuw hoogtepunt brengt. Je kunt de Pixey Deluxe gebruiken zonder dat je een directe stroom aansluiting nodig hebt. Daarnaast is hij ook te gebruiken als je de Pixey oplaad met zijn 2,5 meter lange oplaadkabel. De grote ronde kop van de Pixey Deluxe is voorzien van fijne ribbels en deze is flexibel. Gebruik de Pixey met glijmiddel op waterbasis en maak hem na gebruik schoon met toycleaner en lauwwarm water.

Pixey Deluxe review van onze klanten

Angela: “Wat een super vibrator! Heel krachtig en draadloos. Ter vervanging gekocht voor een ander duur bekend merk (met vast netsnoer) maar deze pixey deluxe is zelf nog krachtiger, heel mooi om te zien en gaat heel erg lang mee op de batterij!

Wat is jouw favoriete wand vibrator? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.724 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken we een wel heel bijzondere rabbit vibrator. De Henry Spuitende Rabbit Vibrator kan je vullen met lauwwarm water om het speeltje vervolgens te laten spuiten! [edc-l…
1.724 keer bekeken
1.067 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Limba Flex, een unieke dildo van het merk Fun Factory. Dankzij het buigzame ijzerdraad aan de binnenkant van de toy, kan je hem in alle vormen buigen en hem…
1.067 keer bekeken