Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.973 keer bekeken

Toy Tuesday: Adventskalender 2019

15 oktober 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Easytoys Adventskalender 2019. Een spannende, sexy kalender die jou helpt aftellen naar de kerstdagen. Lees snel meer! 

  • Sexy cadeau
  • Luxe verpakt
  • Perfect om te ontdekken
  • 11x sextoys
  • 5x glijmiddel
  • 4x soft bondage
  • 4x accessoires
  • Voor hem & haar

Een adventskalender is een aftelkalender voor Kerstmis. Deze kalender bestaat uit 24 luikjes die geopend kunnen worden. Traditioneel is er achter ieder luikje een surprise te vinden in Easytoys stijl. De seksspeeltjes en producten in deze kalender zijn geschikt voor iedereen en dus ook voor beginners.

Naast spannende verrassingen voor koppels zijn er ook genoeg speeltjes aanwezig voor een fijne solo-sessie. De adventskalender bevat geen extreme producten of toys met een lastige bediening. Daarnaast zijn alle producten volledig op elkaar afgestemd qua design. Hierdoor beschik je niet alleen over een complete, maar ook een uiterst stijlvolle collectie.

Win de EasyToys Adventskalender!

Maak van koude dagen hete nachten met deze luxe box die tot op de nok toe gevuld is met 24 spannende cadeaus waarmee je het gegarandeerd heet krijgt in de slaapkamer. Wil jij met je lover aftellen tot Kerst samen met de EasyToys adventskalender? Dan hebben wij erg goed nieuws voor jou! Wij geven namelijk de aankomende week* een EasyToys adventskalender weg.

Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 22-10-2019 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Welk speeltje hoop jij te vinden in de Adventskalender?

207 reacties

  1. Ik wil hete nachten beleven met de easy toys adventskalender, want mijn vriend en ik zijn bijna 2 jaar samen en we hebben nog steeds heel veel leuks en lekkers te ontdekken in bed. En daar zal deze adventskalender een leuke spannende aanvulling bij zijn.

  2. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want met mijn nieuwe vriendin kan ik dan de toys uitproberen en elkaar tijdens het spel beter leren kennen.

  3. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Zo kan ik de koude winterdagen soms eventjes vergeten ….🌞

  4. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want dat is het enige die me tot grote hoogte brengt.

  5. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik heb iemand ontmoet waar ik echt een enorme seksuele aantrekkingskracht bij voel! En wat is nou mooier om samen met zo’n persoon nieuwe dingen uit te proberen. Eindelijk iemand gevonden die net zo gek is al ik! Met of zonder winactie, alleen met hem kan ik nog hele spannende dingen beleven, en ik verheug mij daar ook zeker op! En nu ga ik eerst een nieuw speeltje bestellen, want mijn magic wand is vorige week stuk gegaan, dat was een zeer triest momentje haha. Ik kan bijna niet zonder dat ding 🙂

  6. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik de drempel niet zo goed over durf om zulke dingen te bestellen / kopen maar ik zo graag mijn vriend er mee zou willen verassen, lijkt me een geweldige kalender!

  7. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik en mijn vriend hebben het de laatste tijd zo druk en komen amper aan elkaar verwennen toe, met deze advent kalander moeten we wel tijd voor elkaar vrij maken zodat we extra fijn van en met elkaar kunnen genieten <3

  8. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…mijn vriend en ik zijn twee sex-beesten en houden er van om elk excuus aan te grijpen om het bed in te kunnen duiken 😆. Mochten wij deze advent-calender winnen, dan staat me een heerlijke december-maand te wachten!

  9. Het zou weer een extra verrijking zijn van ons seksleven. Ondertussen hebben we al een aantal speeltjes en het is steeds weer leuk om deze speeltjes uit te proberen. Dus van mijn partner en mij mag ons assortiment nog wat uitgebreid worden met deze leuke adventskalender. En kunnen we 24 dagen lang iets anders uitproberen.

  10. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want de summer heat is voorbij dus er moet zelf werk gemaakt worden van tot in het zweet druipend, stomend en met kloppend hart het bloed laten koken wanneer de regendruppels tegen het raam tikken, de sneeuw de straat beslaat en de kerstlampjes de slaapkamer doen oplichten.

  11. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender want de koude en kille nachten worden hierdoor zeer heet en hebben we ook weer puur genot van alle heerlijkheden van EASYTOYS, die brengen vreugde en aangenaam genot mee.

  12. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want elke dag een verassende wending is precies wat ons leven spannend houdt.

  13. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…ik hoop er leuke spulletjes te vinden om met mijn ega weer hete nachten te gaan beleven

  14. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want … net verhuisd na heel veel klussen, en kan wel wat spannende ontspanning gebruiken…

  15. Ik wil hete nachten beleven met de Easystoys Adventskalender, want..

    Wij allebei dol zijn op cadeautjes en zeker met deze spannende kalender 😈
    Begin december verwachten wij ons 2de kindje en je dus na de bevalling 6 weken geen bed pret mag hebben ( WAT DUS ONTZETTEND LANG IS!!) wij waarschijnlijk een droge kerst hebben 😯 Mogen wij dan het geluk hebben om wel alvast een vooproefje te hebben door iedere dag iets leuks uit te pakken en te fantaseren wat wij na 6 weken eindelijk kunnen gaan doen en gebruiken dus toch een spannend momentje voor ons 2en te hebben😊 🍀🍀

  16. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… De december maand is al zo kil en koud.

  17. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want 24 maal 18+ kriebels voor down under zou echt een feest zijn!

  18. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik heb sinds de scheiding al een mooi assortimentje Easytoys-speelgoed aangeschaft. Wat een mega-feest. Zelfs mijn minnaar is onder de indruk. Dus verras me met meer. Light my fire until christmas.

  19. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik verhuis naar het buitenland voor studie en de nachten bij elkaar moeten nu dus extra bijzonder zijn.

  20. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Ik wil mijn seksleven met mijn vriend spannender maken en samen meer spanning beleven en genieten

  21. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want met de koude dagen voor de boeg staan 24 mooie, lange nachten vol plezier en avontuur staan bovenaan mijn hete lijst.

  22. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want de cadeautjes in deze kalender zijn ongetwijfeld super en wie wil daar nou geen plezier mee beleven?! 😉

  23. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik wil de spanning in mijn relatie op peil houden…

  24. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik kan niet wachten om alle vakjes tegelijk te openen, hihi. Passioneel geduld duurt het langst. 😋

  25. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…samen met mijn vrouw zou ik ons sexleven opnieuw een boosd willen geven zoals het 20 jaar geleden was. Door elke dag een hokje te openen en te kijken wat voor verrassing in de kalender zit wat we verplicht dienen te gebruiken.

  26. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… eindelijk verhuisd mijn vriend (30 nov, na 2 jaar lange afstandsrelatie ) naar Nederland 😍❤ dus zou super leuk zijn 😈

  27. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik zou mijn vriend graag willen verassen voor onze 5 jaar relatie. Ik weet dat hij het spannend vind om dit soort dignen te gebruiken maar als studenten is het geld voor deze speeltjes soms ver te zoeken. Ik hoop dat ik hem hiermee goed kan verassen en dat dit ons sex leven een boost geeft.

  28. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik en mijn vriendin houden van experimenteren met elkaar en met speeltjes. Deze kalender kan daar heel goed bij helpen. Ik denk dat deze kalender een heel mooi cadeau is voor de kerst en dat deze nog vele kersten gebruikt zal worden

  29. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… binnenkort zijn mijn vriend en ik een jaartje samen. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

  30. Ik wil hete nachten beleven met De Easytoys Adventskalender, want…
    Wat is er nu leuker dan aftellen naar de gezelligste periode van het jaar, en het elke dag nog een beetje gezelliger kunnen maken met elkaar? Dat tikkeltje extra puur genot in drukke tijden, wat er voor kan zorgen dat je niet langer koud hoeft te lijden. Zelfs na het hebben van een lange zware werkdag, toch weten dat die kunt afsluiten met een lach. Een instant goedmaker voor zowel hem als haar, en elkaar kunnen verwarmen voor het nieuwe jaar. 1 ding staat al vast : dat deze kalender zeker bij mij past! 😏

  31. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender want, sex mag een tikkeltje ondeugend zijn en dat kan perfect met elke dag een verrassing in petto 😏

  32. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn toekomstige vrouw heeft nog zo heerlijk veel te leren…

  33. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys adventskalender omdat sex een tikkeltje ondeugend mag zijn en dat kan perfect met elke dag een verrassing in petto 😏

  34. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik ben juist eind oktober 6 maanden samen met mijn nieuwe vriend. we willen graag met zijn verjaardag in november iets speciaals doen en zijn van plan om dan misschien onze eerste sextoy samen te kopen. Dit zou dus perfect zijn en en complete verassing voor hem, plus het is leuk voor ons beide.

  35. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik ben zelf aan het ontdekken met speeltjes en dan zo’n pakket kan het avontuur met de speeltjes alleen maar spannender maken , lijkt me ook onwijs spannend om samen met mij vriend de speeltjes te ontdekken en zo’n pakket lijkt me er heel geschikt voor.

  36. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik en mijn vriendin experimenteren graag en met speeltjes lijkt ons enorm leuk en lekker. We houden beide veel van sex (en elkaar :p) en het lijkt me leuk om voor kerst nou eens een echt lekker cadeau aan haar te geven. Een cadeau waar ze (en wij samen) vele avonden van zou kunnen genieten.

  37. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik dit heb verdiend na twee kindjes te krijgen en nu eindelijk mijn sekslust langzaam terugkomt! Uiteraard heeft mijn vriend dit dus ook verdiend en kunnen we hier samen zeker hele leuke avonden mee hebben

  38. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…mijn vrouw (die juf is) wel wat ontspanning kan gebruiken na zo’n half jaar voor de klas staan. dan verdient ze wel zoiets! en ik geniet zeker mee 😀

  39. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want door de druk bezette levens (werk en studie) van mijn partner en ik is de ochtend en middag al koud genoeg… Je moet het ergens mee zien te compenseren, right? HELP.

  40. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    In de donkere stressvolle maanden kun je altijd wel een beetje meer vuur gebruiken ☺️

  41. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Ik en mijn vrouw nog steeds heerlijk van sex genieten

  42. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Want wat? Wie wil dat nu niet …
    ik hoop mijn lieve vrouw echt eens te verrassen met elke keer iets nieuws.
    Variatie na 18 jaar huwelijk zou voor ons beiden een mooi eindejaarsgeschenk zijn.
    Bovendien zou het een jaar vol tegenslagen een beetje goedmaken 🥺

  43. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want rondom de kerstmis alle hulp nodig voor een warme sfeer in bed

  44. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ander blijft mijn vriendin met koude voetjes zitten in bed

  45. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… de dagen worden donkerder, kouder, de adventskalender is ideaal om deze dagen/avonden warm in te vullen.

    Het speeltje dat ik hoop te vinden is telkens opnieuw een verrassing om verder te ontdekken wat mij en ons een extraatje biedt.

  46. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… We kunnen wel wat extra spanning gebruiken tijdens deze koude maand

  47. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik en mijn vriendin zouden graag onze grenzen verleggen in de slaapkamer en iets nieuws uitproberen. Nu leek mij dit een ontzettend leuke en hete verrassing voor haar om tijdens de kerstdagen uit te pakken. Met deze advent kalender zouden wij veel knusse en warme kerstdagen tegemoet gaan.

  48. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… in de koude decembermaand is extra vuur en spanning niet verkeerd.

  49. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik hou wel van variatie en uitdaging in de slaapkamer en wil dolgraag mijn nieuwe vriend hier ook kennis mee laten maken en wat meer spanning en romantiek in ons seksleven brengen is zo leuk.

  50. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… onze slaapkamer is altijd koud, zeker in de winter. We kunnen dus wel wat heets gebruiken..

  51. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… bij de gedachte alleen al krijg ik het warm. Het samen ontdekken van al dat nieuws… Mocht het zo zijn zal ze niet meer klagen van koude voeten denk ik.

  52. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… mijn seksleven staat op een laag pitje.
    Ik hoop dan ook dat er zowel voor mijn vrouw als voor.mij een leuk seksspeeltje in zit.

  53. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik wil wel eens iets nieuws in de slaapkamer introduceren maar weet niet goed hoe…. Perfecte manier… één cadeautje van Easytoys. Laat maar komen

  54. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…

    Na het stuklopen van een relatie van 7 jaar incl. een heel kort huwelijk heb ik een nieuwe vriendin. Zij heeft mij een nieuwe wereld laten ontdekken op het gebied van seks. Graag wil ik dat verder met haar ontdekken en daarvoor zou dit helemaal perfect zijn!

  55. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… mijne schat kan nie zo goed tegen de koude….zal ik eens zorgen dat ze de ganse winter niet meer weet wat koude is😜

  56. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want Zo kunnen we elkaar beter ontdekken in onze nieuwe relatie! Plus, heerlijk toch om iemand goed te kunnen verwennen! Plus, easytoys heeft altijd de beste speeltjes 😀

  57. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Wij willen meer spanning
    Meer plezier
    Meer verwachting
    Meer klaar komen
    Meer ontdekken
    Met elkaar en de advent kalender

  58. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want extra spanning van het onthullen is altijd een leuke extra!

    1. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… zo kunnen we samen de koude winter maanden wat heter maken. En we laatste voor het eerst een speeltje hebben besteld en het ons heel goed beviel, en dus graag nog wat meer willen experimenteren 😋

  59. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want dit is de ideale manier om verschillende sex toys te leren kennen tijdens koude nachten.

  60. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventkalender want omdat elke dag na het openen een feestje word

  61. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…ik ben klaar met panda punten sparen! Op naar meer tijgerpunten 🐯

  62. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… mijn vriendin willen graag wat meer experimenteren in de slaapkamer en dit kan ons heerlijk helpen!

  63. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want dan wordt het wel een hele spannende maand december met mijn partner en met mijn Dominant.. met zn 3en de luikjes openen maakt het wel heel erg heet en spannend..

  64. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik experimenteer graag samen met mijn vriendin

  65. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want in de aankomende donkere dagen kan je wel wat extra genot gebruiken!

  66. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, wat rond die periode zijn ik en m’n vriend 11jaar samen en zouden we ons seksleven terug wat spannender kunnen maken, zouden we fantastisch vinden!

  67. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Zeg nu zelf hoe geweldig ziet het design van deze kalender eruit, alleen daarvoor zou je hem al willen kopen om op je kast uit te zetten! Niet alleen het uiterlijk van de kalender spreekt mij aan, maar ook zeker de nieuwsgierigheid om te gaan ontdekken welke speeltjes en producten er allemaal aanwezig zijn! Elke dag opnieuw vol spanning kunnen ontdekken hoe elk item je avond zal doen eindigen 😏
    Op deze manier leer je ook nieuwe toys en items kennen waar je voordien misschien niet helemaal voor open stond, dus je kan alleen maar nieuwe dingen leren! Deze kalender lijkt mij echt enorm de moete, en ik kan niet wachten om alle vakjes te mogen openen!

  68. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Sfeer en gezelligheid komt eraan en dan zeg ik graag tegen mijn vriendin, lekker gat, poepen schat

  69. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Wat is er nu leuker dan aftellen naar de gezelligste periode van het jaar, en het elke dag nog een beetje gezelliger kunnen maken met elkaar? Dat tikkeltje extra puur genot in drukke tijden, wat er voor kan zorgen dat je niet langer koud moet lijden. Zelfs na het hebben van een lange zware werkdag, toch weten dat je die kunt afsluiten met een lach. Een instant goedmaker voor zowel hem als haar, en elkaar kunnen verwarmen voor het nieuwe jaar! 1 ding staat al vast: dat deze kalender zeker bij mij past! 😏

  70. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik heb onlangs mijn eerste speeltje gekocht op Easytoys en mijn vriendin en ik hebben er al veel plezier aan beleefd. Deze adventkalender lijkt ons dan ook ideaal om nog verder te experimenteren en samen nieuwe dingen te ontdekken.

  71. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want tijdens de adventsperiode wordt het buiten kouder dus tijd om het sammen lekker warmer te maken .

  72. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    We allebei graag een keer een seksspelletjes willen proberen maar hier nog geen ervaring mee hebben. Om elke dag iets nieuws te proberen lijkt ons dan fantastisch

  73. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want nu ik recent terug single ben na vele jaren een vast partner wil ik mij helemaal laten gaan en alles uittesten. Mijzelf nog beter leren kennen. Met deze adventskalender heb ik direct allemaal leuke dingen om uit te proberen en een nieuwe sexy mij te ontdekken..

  74. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender kalender, want…
    als je moet toegeven , wat is er leuker dan even na te beven?
    In plaats van in de zetel te zitten met een dekentje en een warme choco, je aan elkaar opwarmen, een beetje loco!
    Het dekentje en de choco, wat een cliché, beter de temperatuur een beetje opkrikken in je privé.
    Als ik in het bezit zou zijn van deze kalender, zou niemand mij nog horen klagen over de koude winterdagen. Het is nu al mijn favoriete periode van het jaar, dit gecombineerd met het genot van elkaar, zal zeker zorgen voor een spetterend nieuwjaar!

  75. Ik zou graag deze adventskalender willen winnen want het seks leven van mij en mijn vriendin zit een beetje in een behoorlijke dip en hoop het hiermee weer wat spannender en levendiger mee te krijgen.

  76. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    wat zou het geweldig zijn dat mijn vrouw en ik geweldige mooie hete nachten zullen beleven aan
    deze geweldige Easytoys Adventskalender, want er zullen vele spannende Easytoys,producten in deze kalender zitten die voor vele hete nachten zullen zorgen .
    En zeg nu zelf het mee doen aan deze geweldige Easytoys Adventskalender actie maakt het al spannend laat staan heet .

    Dus een ieder die hieraan de Easytoys Adventskalender actie mee doet veel succes gewenst .

  77. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Wat is mooierom samen elke dag iets nieuws te ontdekken 😘 Dat houdt de liefde spannend ❤️

  78. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    wij zouden geweldige Erotische ervaringen willen beleven uit deze geweldige Easytoys Adventskalender.
    Want alleen het mee doen aan deze geweldige Easytoys Adventskalender maakt het al spannend,
    laat staan als je deze mag winnen wat er dan gebeurd na het openen van deze Easytoys Adventskalender dat zou ik en mijn vrouw wel willen beleven want er zitten altijd wel spannende Easytoys producten in die dit tot geweldige hete nachten zal brengen .
    Dus het mee doen aan deze actie maakt het al spannend laat staan heet.

    Nou een ieder die mee doet aan deze actie ook veel succes gewenst en het wordt spannend !!!.

  79. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Nou wij willen hete Erotische dagen avonden of nachten met en van deze geweldige Easytoys Adventskalender
    beleven en genieten .
    Want er zal genoeg in de geweldige Easytoys Adventskalender verborgen zitten die voor jou en je partner een geweldige ervaring zullen zijn of worden .
    En het mee doen aan deze geweldige actie van de Easytoys Adventskalender maakt het al heel spannend .
    nou een ieder veel succes die mee doet om deze geweldige Easytoys Adventskalender te mogen winnen .

  80. Nou wij willen hete Erotische dagen avonden of nachten met en van deze geweldige Easytoys Adventskalender
    beleven en genieten .
    Want er zal genoeg in de geweldige Easytoys Adventskalender verborgen zitten die voor jou en je partner een geweldige ervaring zullen zijn of worden .
    En het mee doen aan deze geweldige actie van de Easytoys Adventskalender maakt het al heel spannend .
    nou een ieder veel succes die mee doet om deze geweldige Easytoys Adventskalender te mogen winnen .

  81. Nou er zal altijd iets bij zijn dat voor een geweldige Erotische ervaring met je partner .
    Dus daarom is het winnen van zo’n geweldige Easytoys Adventskalender al geweldig om aan mee
    te doen .
    En ja de tijd zal uitwijzen hoe geweldig deze Easytous Adventskalender dan zal zijn als je deze mag winnen .
    Nou allen veel succes gewenst die mee doen aan deze win Actie.

  82. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Er is niets lekkerder dan één (of twee, of drie…) nieuw orgasme elke dag, dat de Easytoys Adventkalender brengen mag. Een adventkalender maar dan beter, deze kalender maakt het tussen de lakens alleen maar heter😏

  83. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want we zijn net verhuisd en willen het hele huis ontdekken.

  84. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Na een relatie van 23 jaar kan wat extra spanning in de slaapkamer wel deugd doen. We zitten momenteel in een ontdekkingsreis en zo een adventskalender die elke dag iets nieuws geeft lijkt ons wel heel spannend.

  85. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Hoe geweldig was het al om als kind een adventskalender te hebben, elke dag uitkijken om het volgende vakje met chocolade te kunnen openen. Dus lijkt het mij zalig omdat kinds gevoel weer boven te kunnen halen, maar dan met producten die als volwassene super zijn! 😏 Naast dat kinds gevoel terug te krijgen, zullen de donkere en kille dagen opslag veel kleurvoller worden! Wetende dat je telkens na een werkdag dat nieuwe vakje, met opnieuw een super verrassing, open kunt doen.
    Naast het feit dat het een adventskalender is, ben ik ook echt enorm benieuwd naar de toys. Zo een nieuwe bries in het seksleven brengen, met nieuwe producten waar je nu misschien nog niet voor open staat!

  86. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    We zijn 2 jaar samen en we hebben idee dat we alles al hebben gehad en we hebben geen ideeën meer het word eentoning we willen er zeker wat doen en hete bries terug blazen we zoeken dan ook nieuwe uitdagingen voor de hete mooie prachtige hoogtepunten vooral de kerstdagen avond ochtend

  87. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Dan kan ik samen met mijn partner genieten van spontane nachtelijke hoogtepunten voordat de sleur van de kerst gaat beginnen.

  88. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…de maand December is een koude maand en ik hou niet van kou. Dus elke morgens dag of avond kan ik tot en met advent mij lekker verrassen en opwarmen met speelgoedje van advent kalender 😉 . ik kijk er naar uit :-)/ Groetjes vanuit België.Zuzana

  89. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik ben dol op verrassingen!
    Mijn vriend werk door de weeks in het buitenland dus lijkt me het perfecte pakket voor ons omdat we niet altijd het bed met elkaar kunnen delen.

    1. Ik wil hete nachten beleven met de easytoys adventskalender,want kerst mag niet het enige hoogtepunt van het jaar zijn.Spanning in onze relatie doet deze dagelijks groeien.Sexperimenteren hoort daar zeker bij.

  90. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… na alle ellende in prive sfeeren mag er nu eens genoten gaan worden op hoger niveau voor ons beide. Even tijd met elkaar voor elkaar ❤

  91. Want, ik heb het erg snel koud en denk dat de speeltjes mij wel goed kunnen warm houden de aankomende tijd. Daarnaast is het leuk om het spannender te maken en uit te zoeken wat jij en je partner fijn vinden en deze advent kalender heeft volgens mij alles wat daarvoor nodig is

  92. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… zo kan ik oefenen professioneel toytester te worden😍

  93. Ik hoop dat ik een cockring vind – we hebben deze nog nooit geprobeerd , en een butt plug ook – het zijn mini’s maar het is toch wel experimenteren 🙂

  94. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…elke dag een nieuw speeltje en een nieuw geil standje…

  95. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want deze maakt mijn single nachten wel wat spannender. Alleen of met een lover voor de nacht, naar een orgasme wordt gesmacht. Met elke dag een spannend cadeau, is het gebruik van de adventskalender op eigen risico ;-).

  96. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…het zou de koudste winter worden in 100 jaar we zouden elkaar wel warm moeten houden. Om elke dag een vakje te mogen openen is al super spannend! Elk dag een hoogte punt en explosie in bed😊.

    Was het maar al december want wij 2 kunnen niet wachten!😋

  97. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want easy toys is er niet alleen voor de girls maar ook voor de boys.

    Lijkt me supertof om deze box te winnen.

  98. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… altijd koude voeten gaat ook vervelen!

  99. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik wil verder gaan in ons seksleven.
    Meer ontdekken samen, maar liefst ook alleen. Ik heb nog nooit mezelf een orgasme kunnen laten krijgen… En daar ben ik toch heel benieuwd naar

  100. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, omdat de glow van sexueel genot op mijn gezicht alles is wat ik voor kerst wens.

  101. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Er lijkt me niks lekkerder dan elke dag weer uit te kijken tot ik samen met mijn vriendin weer een vakje kan openen, met haar nieuwe avonturen kan beleven, te experimenteren en te ontdekken wat wij lekker vinden! Zo komen we nog meer over elkaar te weten en misschien nog wel veel meer over ons zelf! #kannietwachten

  102. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want koude nachten, hete seks, orgasme-overload, gevolgd door snacks.

  103. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys adventskalender, want ik zit nu in het 2e trimester van mijn zwangerschap, waardoor ik ontzettend geil ben en mijn vriend het amper kan bijhouden. Met de kalender heeft hij tenminste een klein beetje hulp 😉

  104. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… de winter is met zijn kou toch al deprimerend genoeg. Deze adventkalender zal de nachten zeker wat spannender en warmer maken!

  105. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Kerst is op alle vlakken al de mooiste tijd van het jaar, en hoe geweldig zou het niet zijn om die tijd nog beter te maken met deze kalender! Elke dag kunnen uitkijken om dat volgende vakje open te kunnen doen, en te ontdekken welke geweldige producten er achter zitten!
    Op een leuke en geheimzinnige manier nieuwe producten gaan ontdekken, die je seksleven enorm kunnen gaan opfleuren! Ik kan alvast niet wachten om de kalender te ontvangen!

  106. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Mijn vriend is net terug van buitenlandse missie voor 4 maand, dus we hebben wel wat in te halen! Met de deze kalender lijkt het mij zeker mogelijk om onze verloren ‘nachten’ op een creatieve en aangename manier in te halen 😏

  107. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… we tellen af naar onze eerste kerst in onze nieuwe stek.

  108. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender want.. Ik moet het origineelste kerstcadeau hebben voor mijn zus om tijdens de cadeau’s uitpakken, wat met de hele familie gebeurd onder de kerstboom.. zodat ik haar nu even lekker kan terug pakken hiermee. Jaarlijks houd ze mij, der kleine zusje voor de gek.. Maar dit zou wel de actie van het jaar zijn denk ik zo!

    Mocht er iets leuks bijzitten, kan ik dit zelf ook altijd nog bestellen 😉

  109. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want wat is leuker dan experimenterend het nieuwe jaar in te gaan?!?
    who knows what happens :3

  110. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn vriendje en ik!! Willen graag de hete zomerdagen voortzetten in de winter. Ook in de winter geen tv aan, maar een goed glas wijn, goede gesprekken en vooral heerlijke intimiteit!

  111. Ich möchte heiße Nächte mit dem Easytoys-Adventskalender erleben, weil … Früher gab es einen Kick, um jeden Tag etwas zu öffnen, aber jetzt mit Sexspielzeug ist total erstaunlich!

  112. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want hete nachten zonder easytoys bestaat in onze ogen niet.
    Elke dag samen een sexy verassing uitpakken yihaa, mag het vast december zijn?
    😘😘

  113. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Mijn vriendin en ik zijn nu 2.5 jaar samen en hebben het nodige meegemaakt.
    Nu zijn we al 2.5 jaar lekker op een ontdekkingstocht en hebben elkaar al lekker vermaakt.

    Nu komen de donkere dagen er weer aan
    En hebben we weer wat meer tijd om vroeger naar bed te gaan.

    Om deze tijd om te laten vliegen en zonder te slapen,
    Wil ik iedere avond wel in een luikje gapen.

    En met de verrassing achter ieder luik elkaar goed te verwennen,
    Zonder elkaar al te veel te jennen..

    Gaat de maand december weer wat rapper
    En begint de kerst met een echte klapper!!

  114. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Aftellen tot kerst. Iedere dag een verrassing. Heerlijk m’n vriend verwennen en anders om metondeugende speeltjes. Samen nieuwe dingen ontdekken en uitproberen

  115. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…

    De december maand is een hele
    Sexy maand , waarin ik meestal veel tijd doorbreng in bed met m’n lover ,
    Zo kunnen we het extra spannend maken met elke dag een vakje te openen en een spannend item te vinden en natuurlijk gelijk te gebruiken !
    Ik kan niet wachten ….

  116. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik ben een grote fan van Easytoys! Ik heb al enkele producten gekocht en ben er zeer tevreden over!! Ook zijn jullie klantvriendelijk, als er een vraag is zijn jullie steeds bereikbaar en antwoorden jullie.En ik experimenteer graag met ons seksleven. Ik hou het graag spannend in bed met mijn vriendin, elkaar teasen en verwennen en verwend worden natuurlijk 😁 ook is het leuk om met de easytoys advent af te tellen, super romantisch en gezellig. Ook zou het een laat geschenk zijn voor ons omdat we 4 maand geleden trotse ouders zijn geworden, en je mag eens raden door wie of wat dat deels te maken heeft;) (door jullie speeltjes, lingerie,..

  117. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Als transgender wil ik wat nieuwe dingen proberen met mijn vriendin om de avond activiteiten spannender te maken en nieuwe ervaringen te beleven met ons 2!

  118. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik ben een grote fan van Easytoys! Ik heb al enkele producten gekocht en ben er zeer tevreden over!! Ook zijn jullie klantvriendelijk, als er een vraag is zijn jullie steeds bereikbaar en antwoorden jullie.En ik experimenteer graag met ons seksleven. Ik hou het graag spannend in bed met mijn vriendin, elkaar teasen en verwennen en verwend worden natuurlijk 😁 ook is het leuk om met de easytoys advent af te tellen, super romantisch en gezellig. Ook zou het een laat geschenk zijn voor ons omdat we 4 maand geleden trotse ouders zijn geworden, en je mag eens raden door wie of wat dat deels te maken heeft 😉 (door jullie speeltjes, lingerie,..)

  119. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik wil graag mijn vriend er mee verassen om ons seks leven wat meer pit te geven. En hopelijk helpt het ons een beetje tot rust te krijgen na een hectisch jaar met veel stress

  120. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik wil graag mijn vriend er mee verassen om ons seks leven weer wat pit te geven

  121. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…ik hou van leuke en nieuwe dingen uit te proberen. En deze mooie pakket zal daar zeker mee helpen om de koude nachten, lekker heter laten worden, en ben gek op toy voor volwassenen.

  122. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want deze is geschikt voor iederéén óók voor transgender !

  123. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn vriendin en ik zijn sinds kort verloofd, en bestaat er een betere aftelkalender dan deze om ons te begeleiden naar onze grote dag?

  124. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik wil al mijn fantasieën en die van mijn vriend in leven blazen en deze adventskalender kan hier zeker een extra spannende en leuke touch aan geven!

  125. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… zo kunnen ik en mijn vriend ons seksleven een extra boost geven om het extra spannend te maken.

  126. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Mijn slaapkamer is de enige in het huis zonder dubbel glas, dus zo kan ik de ruiten een beetje ijsvrij houdende de winter en warm er zelf ook lekker van op ! Ik zeg win-win ! Scheelt weer stookkosten 😜😜#co2uitstootverminderen
    #verbeterdewereldbeginbijjezelf😜
    #zonderslipdewinterdoor😈

  127. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik mijn vriendin heel graag wil verassen met kerst.
    Omdat ik vaak van huis ben zijn onze weekend vaak heel gek 😉
    Daarom lijkt het mij tof om mezelf/vriendin veel plezier te geven!!

  128. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want de koude nachten komen er weer aan. En wil toch warm en heet blijven deze winter. En lekker samen met mijn vriend experimenteren onder de lakens. En bij dit cadeau wordt je elke dag weer verrast met iets heets of spannends. Zou heb je wel hete nachten in de koude tijden.

  129. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want wat doe je anders tijdens die koude donkere dagen? Achter ieder vakje een nieuwe kans elkaar over de grens heen te jagen. Glijmiddeltjes, vibrators en andere speeltjes in overvloed…. Mjah, zo komt het met december wel goed. Uitgeput zullen we zitten aan het kerstdiner, dankzij deze adventkalender met plezier voor twee! Nu maar hopen dat ik met dit antwoord op rijm, straks de gelukkig winnaar zal zijn!

  130. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want Het is zo koud in de winter en waarom mij alleen opwarmen aan mijn vriend in plaats van mét mijn vriend

  131. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want zo leer je elke dag nieuwe speeltjes kennen om je seksleven mee te verbeteren. Ook is het altijd spannend wat er uit het doosje zal komen en wat je dus zult ontdekken die avond samen

  132. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… telkens je een nieuw doosje opent, beleef je elke keer een ander sexy en spannend avontuur samen!

  133. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want elke opening kan je seksleven weer een nieuwe dimensie geven en je relatie een enorme boost geven

  134. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…

    Het wordt buiten kouder en dan zijn de nachten des ter heter!
    Elke dag een vakje open maken, benieuwd zijn wat voor een cadeautje er nu in zit.
    En dan elke dag spanning wat wij nu samen mogen proberen en wat voor een nieuws er toe wordt gevoegd aan onze collectie, love it!!

  135. Mijn vriendin en ik hebben deze dagen hard nodig! Om het niet al te koud te krijgen met de winterdagen.en elkaar te ontdekken

  136. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik wel van hete en spannende avonden hou en met deze adventskalender zal je niet weten welke spannende avond je gaat beleven

  137. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik hou wel van spanning en romantiek en met juist deze prijs weet je niet welke spannende avond het gaat worden

  138. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Na de geboorte van onze dochter in juli 2019 zijn we wel toe aan wat extra spice in ons leven 🤤

  139. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn vriendin verdient het om elke dag op een nieuwe manier verwend te worden.

  140. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want dan heeft onze eerste decembermaand samen zoveel meer te bieden…

  141. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want normaal ben ik nooit zo’n “big spender”. Ik krijg vaak van mijn vrouw te horen dat ik haar nooit verras. Ik dacht altijd dat je een vrouw kon plezieren als je haar helpt in het huishouden en met de afwas. Dus ik heb toch wel wat goed te maken. Ik hoop dat ze met deze sexy adventskalender weer in hogere sferen zal raken onder het laken. Dat lijkt mij een super idee. En natuurlijk help ik haar graag een handje mee. Elkaar opnieuw ontdekken op allerlei gebied….Samen beleven wij dan hopelijk nachten die je normaal alleen in (adult) films ziet. 😉

  142. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Mijn vriendin en ik willen wat meer experimenteren met dingen die we niet zo snel zelf zouden doen of kopen en dus is t super om verrast te worden met deze kalender! Ik kan niet wachten!

  143. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want normaal ben ik nooit zo’n “big spender”. Ik krijg vaak van mijn vrouw te horen dat ik haar nooit verras. Ik dacht altijd dat je een vrouw kon plezieren als je haar helpt in het huishouden en met de afwas. Dus ik heb toch wel wat goed te maken. Ik hoop dat ze met deze sexy adventskalender weer in hogere sferen zal raken onder het laken. Dat lijkt mij een super idee. En natuurlijk help ik haar graag een handje mee. Elkaar opnieuw ontdekken op allerlei gebied….Samen beleven wij dan hopelijk nachten die je normaal alleen in (adult) films ziet… 😉

  144. Ik wil hete nachten beleven met de
    Easytoys Adventkalender, want wij zijn met drie (1man 2 vrouwen) en dan zijn extra speeltjes altijd welkom, om die hete nachten nog wat heter te maken 😏😈

  145. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want de dagen zijn al zo koud en ik hou van heet

  146. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want wat kan nou beter joy zijn dan met deze spannende toys. Elke dag een nieuwe verrassing 🙂

  147. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Dat wordt een geweldige eerste kerst samen❤️

  148. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…Dat een heel leuke eerste kerst samen met mijn vriend zal worden!

  149. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik hou wel van variatie en uitdaging in de slaapkamer en wil dolgraag mijn nieuwe vriend hier ook kennis mee laten maken. En dit lijkt mij een leuke en speelse manier om ons seksleven nog leuker en spannender te maken.

  150. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Na een roerige periode hebben mijn vriend en ik toch besloten om géén punt achter onze relatie te zetten maar om hem nieuw leven in te blazen! En hoe? Het gaat beter dan ooit en dit zou echt een giga leuke kers op de toch al spannede en nieuwe tijd!

  151. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn vriendin en ik proberen alles uit op seksueel gebied! Van sexyfeestjes tot samen genieten!

  152. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik hou wel van variatie en uitdaging in de slaapkamer en wil dolgraag mijn nieuwe vriend hier ook kennis mee laten maken en wat meer spanning en romantiek in ons seksleven brengen.

  153. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik dacht dat ik wist hoe ik me moest gedragen maar je verandert me in een stoute seksfreak.
    De gedachten om deze leuke kalender te gebruiken met mijn vriendin maken me helemaal warm!
    Ze laat steeds subtiel zien dat ze die kalender heel graag wilt. Dus hopelijk met deze win actie kan ik ze geven wat ze wilt, en nog zoveel meer.
    Het zullen 24 hete nachten zijn! Aftellen tot kerst, zal nog nooit zo leuk geweest zijn! Hmmm

  154. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik zit al maanden lang niet lekker in mijn vel en mijn vriend is er altijd om mij hierin te steunen en mij op te vrolijken. Hopelijk kan ik nu iets voor hem terug doen met een prachtig pakket om met een dagelijkse verassing onze sexuele relatie weer een nieuw leven in te laten bloeien met de koude, natte winterdagen in het vooruitzicht

  155. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Sinds ik dit jaar een nieuwe vriendin in mijn leven heb gekregen na een vervelende scheiding gaat er een complete wereld voor mij open in bed! En dit wil ik graag verder uitbreiden met het meest geile Decembercadeau te verkrijgen. En ik zal van elk gebruikt item een verslag voor jullie schrijven!

  156. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want. Na 15 jaar samen te zijn is er op de slaapkamer ook wel weer wat vuur en spektakel nodig om weer helemaal los te gaan. Met deze adventskalender gaat dat zeker lukken

  157. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn vriend en ik vinden het fantastisch om nieuwe dingen te proberen!
    De adventkalender staat zeker op ons lijstje en zo zullen we weer nieuwe dingen ontdekken om te doen!

  158. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want het is niet dat ik altijd zin heb, het is dat jij altijd fucking sexy bent en ik jou niet kan weerstaan.
    Graag zou ik hiermee mijn vrouw willen verassen.
    En ons seksleven een extra boost geven in deze kiude dagen.

  159. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ben in het begin van mezelf te ontdekken op dat gebied en die box is de ideale kans.

  160. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik heb het snel koud en hopelijk kan dit mij snel opwarmen!

  161. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want jou kleren zoude leuk staan op mijn slaapkamervloer.
    Deze staat al even op mijn lijstje, hoopte het van lijn vriend te krijgen, maar winnen is natuurlijk vele leuker! 🤞

  162. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want mijn orgasmes worden daardoor ongekender!

  163. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ik zou graag mij vrouw willen verrassen, zodat wij een hele leuke en experimentele maand december tegemoet mogen zien.

  164. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Mijn vriend en ik zijn eind deze maand 6 jaar samen en ondanks dat we nog steeds gek zijn op elkaar is onze seks helaas naar het vriespunt gedaald. Sinds een tijdje hebben we maar een 1x per maand seks. Dit begint onze relatie op sommige momenten op te breken. Ik denk dat deze Adventskalender er voor kan zorgen dat tijdens de donkere en koude winterdagen onze relatie en seks naar een nieuw hoogte punt kan brengen. Nieuwe speeltjes en andere spannende dingen
    die mij misschien sneller in de mood brengen. Hopelijk zijn jullie en de advenstkalender onze reddende kerst engel.

  165. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Vroeger gaf het al een kick om elke dag wat open te maken maar nu met sex speeltjes is helemaal geweldig!

  166. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Na een mooi jaar en een baby is het tijd voor een beetje papa en mama tijd.

  167. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want,
    daarmee ontdekken wij samen onze meest intieme en seksuele kant… ❤

  168. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik vind het mezelf waard om ieder verrassende vakje uit te proberen en daarmee ervaringen te verrijken! 😍

  169. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want,
    daarmee ontdekken wij samen onze meest intieme en seksuele kant…

  170. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    De spanning van wat er nu weer in zit is voor ons iets waardoor we zin krijgen in sex en willen experimenteren en dat is toch het mooiste wat er is.

  171. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…elke dag een nieuwe verassing waar we mee mogen spelen!en dat houd het spannend,om nieuwe dingen uit te proberen

  172. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… het elke dag openen van zo een spannend vakje is al het halve voorspel . Succes gegarandeerd 😁

  173. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… ik wil me vriend verrassen met deze box we zijn gek op de speeltje van Easytoys en het ons geweldig lijkt om weer nieuwe dingen kunnen uitproberen. 😍🤗
    En een geweldig nacht kunnen beleven samen.

    1. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…: ik ben net single geworden… en die hete nachten wil ik wel in mijn eentje beleven als ik na een drukke dag met 3 kindjes eindelijk op bed lig.!

  174. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want het lijkt me fantastisch om elke avond een nieuw doosje te kunnen openen met mijn partner en zo samen ook eens nieuwe dingen te kunnen proberen. Dit lijkt me heel spannend! Vandaar dat ik zou willen winnen..

  175. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want het lijkt me fantastisch om elke avond een nieuw doosje te kunnen openen met mijn partner en zo samen ook eens nieuwe dingen te kunnen proberen. Dit lijkt me heel spannend! Vandaar dat ik zou willen winnen.

  176. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want het lijkt me fantastisch om elke avond een nieuw doosje te kunnen openen met mijn partner en zo samen ook eens nieuwe dingen te kunnen proberen.

  177. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… het een geweldig nacht kan opleveren en we gek zijn op de speeltje van Eastoys 😍. En ik me vriend wil verrassen met deze geweldige box.

  178. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik wil meer experimenteren in de slaapkamer met mijn vriendin.

  179. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want in de winter kan het wel frisjes worden en hoe beter (en ecologischer) verwarmen, dan met lichaamswarmte! Deze adventskalender kan dan wel voor stomende nachten zorgen!!

  180. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want vorig jaar heb ik hem gekocht en het was echt onwijs leuk. We zijn er ook zeker verder door gekomen met experimenteren. Hartstikke leuk om hem dit jaar ook te kunnen ontdekken! Het moeilijkste is om niet smokkelen qua dagen. Nieuwsgierigheid is moeilijk in bedwang te houden!

  181. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want ik vind cadeautjes leuk en zeker als ze van Easytoys komen.

  182. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… Ik wil mijn vriend verrassen(omdat hij altijd voor mij klaar staat ook al hoort het zo in een relatie ) en waar ik kan hem perfecter mee verrassen als het met iets is waar hij behoorlijk van opwind !

    1. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want daardoor worden mijn orgasmes nog intenser en ongekender!

  183. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want…
    Ontspanning voor de feestdagen is nodig om ook een waar voedselorgasme op tafel te kunnen zetten.

    Dus hopelijk geen bevroren steak deze kerst.

  184. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… het is al weer zo lang geleden dat er plezier in bed (of ernaast, er aan vast gebonden 😉 ) is geweest. En nu na mijn scheiding, ben ik klaar om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. En waarmee zou dat beter gaan dan met de Adventskalender! Iedere dag iets nieuws en je weet niet wat je te wachten staat. Lijkt me heerlijk!!!!!

    1. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys adventskalender, want ik heb nog geen speeltjes en dan krijg ik elke dag iets nieuws cadeau waarmee ik eindelijk plezier mee kan hebben.

  185. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, because Santa just came early this year.

    1. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want sinds dit jaar zijn mijn vriend en ik samen en we zijn ik wel toe aan wat extra spanning tussen de lakens! Leuk als Sint cadeau voor hem 😉

  186. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want… het lijkt me fantastisch om elke dag een nieuw vakje open te mogen maken en dan de hele avond hiermee spelen.. En om steeds nieuwe dingen uit te proberen

  187. Ik wil hete nachten beleven met de Easytoys Adventskalender, want buiten is het koud dus wil ik vroeg naar bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.935 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuwe sextoy in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de bijzondere toy van MysteryVibe. De Tenuto is een draagbare penis vibrator en brengt jouw seksleven naar andere hoogtes. De multifunct…
1.935 keer bekeken