Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

982 keer bekeken

Toy Tuesday: We-Vibe Vector

3 september 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de We-Vibe Vector prostaatstimulator aan de beurt. Deze toy masseert je prostaat en perineum tegelijkertijd door middel van diepe en intense vibraties. 

  • USB-oplaadbaar
  • Dubbele stimulatie
  • Met We-Connect App
  • 10+ vibratiestanden
  • Waterproof
  • Met afstandsbediening

De Vector van We-Vibe is een prostaatstimulator die tegelijkertijd je perineum masseert. Je brengt de Vector net zoals een buttplug in en met een enkele druk op de knop begint de sensatie. Met diepe trillingen die op de prostaat en het perineum zijn gericht, leidt de Vector de weg naar genot die veel verder gaan dan andere prostaatstimulators.

De We-Vibe Vector heeft 10+ vibratiestanden en is met zowel de knop aan de onderzijde van de basis als de draadloze afstandsbediening te bedienen. Ook is het mogelijk om de We-Connect App van We-Vibe te gebruiken om de Vector overal ter wereld te besturen.

We-Vibe Vector review van de experts

ToyTester Marc: “Ik ben super-enthousiast! De We-Vibe Vector voldoet op elk vlak. Gemakkelijk in te brengen? Check. Diepe intense vibraties? Check. Eenvoudig te bedienen? Check. Hands free? Check. Compleet? Check. Voor iedereen? Check. Echt, als je dan toch een P-spot vibrator wilt kopen, ga dan voor deze.”

Ga jij de We-Vibe Vector uitproberen? Wij zijn benieuwd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

811 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Sway Vibes No.1 met jullie delen. De Sway Vibes No. 1 is een krachtige wandvibrator die aan twee kanten worden gebruikt….
811 keer bekeken
1.366 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator. Dit is het allernieuwste seksspeeltje op het gebied van luchtdrukstimulatie! [edc-product pid=”37…
1.366 keer bekeken