door CheekyCharly

Toy Tuesday: We-Vibe Vector

3 september 2019 door CheekyCharly

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de We-Vibe Vector prostaatstimulator aan de beurt. Deze toy masseert je prostaat en perineum tegelijkertijd door middel van diepe en intense vibraties. 

  • USB-oplaadbaar
  • Dubbele stimulatie
  • Met We-Connect App
  • 10+ vibratiestanden
  • Waterproof
  • Met afstandsbediening

De Vector van We-Vibe is een prostaatstimulator die tegelijkertijd je perineum masseert. Je brengt de Vector net zoals een buttplug in en met een enkele druk op de knop begint de sensatie. Met diepe trillingen die op de prostaat en het perineum zijn gericht, leidt de Vector de weg naar genot die veel verder gaan dan andere prostaatstimulators.

De We-Vibe Vector heeft 10+ vibratiestanden en is met zowel de knop aan de onderzijde van de basis als de draadloze afstandsbediening te bedienen. Ook is het mogelijk om de We-Connect App van We-Vibe te gebruiken om de Vector overal ter wereld te besturen.

We-Vibe Vector review van de experts

ToyTester Marc: “Ik ben super-enthousiast! De We-Vibe Vector voldoet op elk vlak. Gemakkelijk in te brengen? Check. Diepe intense vibraties? Check. Eenvoudig te bedienen? Check. Hands free? Check. Compleet? Check. Voor iedereen? Check. Echt, als je dan toch een P-spot vibrator wilt kopen, ga dan voor deze.”

Ga jij de We-Vibe Vector uitproberen? Wij zijn benieuwd! 

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid