Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.910 keer bekeken

Toy Tuesday: Senzi Vibrator

14 april 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met een wel heel fraai gevormd seksspeeltje. De vibrator is bedoeld voor gerichte stimulatie van de clitoris en andere hotspots. Hij is ook nog eens verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren!

 • Voor gerichte stimulatie
 • Elegant design
 • 12 vibratiestanden
 • Waterproof
 • Oplaadbaar
 • Inclusief opbergkoker

Met de prachtig vormgegeven Senzi vibrator kan je jouw meest gevoelige plekjes supergericht stimuleren. De pinpoint vibrator heeft 12 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig bedient middels de knopjes op het handvat. De vibrator is overigens volledig waterproof, waardoor je hem gerust met je mee kunt nemen onder de douche of in bad. Met de Senzi vibrator komt een luxe opbergkoker, waar je het sekspeeltje veilig in kunt opbergen.

Win een Senzi Vibrator – Deep Pink!

Ben je enthousiast geworden voor een Senzi Vibrator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 21-04-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze vibrator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

162 reacties

 1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want mijn vriend en ik kunnen helaas niet naar elkaar toe met deze coronacrisis en de spanning begint zich wel op te bouwen bij mij. Dit speeltje zou die spanning weer lekker weg kunnen halen

 2. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want hiermee kan ik mijn vriendin zowel in de slaapkamer als onder de douche mee verwennen.

 3. Omdat soms wil je jezelf een beetje teasen, hier….daar…en dan lager…. ogen dicht en fantaseren…. als alleenstande vrouw zou ik hier veel uurtjes mee kunnen spelen…

 4. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…na het weggooien van verouderde sexspeeltjes ben ik toe aan nieuwe, spannende en opwindende speeltjes

 5. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben nog steeds opzoek naar het ideale speeltje & dit zou ideaal zijn om uit te proberen

 6. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Mijn vriendin heeft sinds kort voor het eerst gesquirt! en wij zijn benieuwd of het met de senzi vibrator nog een keer lukt!!

 7. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…Hij past Perfect bij mijn ander speelgoed en kan ik eens wisselen

 8. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn droomvrouw nog beter, langer en vaker laten schreeuwen van plezier 🙂

 9. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik wil mijn vrouw op een hele sensuele manier verrassen…..om haar vervolgens te laten kronkelen in mijn armen.

 10. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… 101 manieren om schreeuwend klaar te komen en te experimenteren met mijn stoutste dromen!

 11. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik, mijn vriend en mijn ‘mr. Pinguïn’(satisfyer pro) houden van afwisselen *wiebeld met wenkbrauwen*.

 12. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want door de C-crisis heb ik een aflossing voor mijn lamme vingers🤞🏻nodig.

 13. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…dan heb ik mijn nieuwe “vriendje”altijd bij de hand en in de buurt als ik hem nodig heb. Senzi ziet er uit als een gladde en lieve vriend, die doet wat ik wil.. dus mijn ideale partner!

 14. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik kan wel wat leuks gebruiken in deze rare tijd!

 15. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…wil samen met mijn partner op zoek naar onze speciale plekjes om die extra intens en intiem te stimuleren.
  Heel benieuwd hoeveel we er samen kunnen vinden

 16. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn vriendin daar mee verrassen en nog beter verwennen!

 17. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want als newbie Submissive zijn alle nieuwe toys om samen met mijn Dom te testen onwijs spannend en heerlijk om samen te delen.. deze nieuwe leefstijl is geweldig om te mogen en kunnen doen met de juiste persoon en daar horen goede lekkere toys ook bij..

 18. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…daar wil ik mijn vriendin mee verrassen voor een heerlijk avondje.

 19. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Sinds we thuis zitten met drie kinderen we toe zijn aan ontspanning met zijn tweeën.
  En de Senzi vibrator missen we nog in ons nachtkastje!

 20. Ik wil de sensi vibrator in mijn nachtkastje want ik ben net verhuisd en heb nog heel veel ruimte in mijn nachtkastje om op te vullen.

 21. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Door de corona tijd moet je binnen blijven en het is de laatste tijd ook lekker zonnig en ben ik daar door mega geil en als single wil je toch ook wel aan je genot komen….. geen geluk in de liefde maar misschien wel geluk om deze super heerlijke prijs in ontvangst te nemen. (Letterlijk in me) 👌🏻

 22. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want het is tijd de inhoud van het nachtkastje weer eens wat uit te breiden na de grote schoonmaak.

 23. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb een vergelijkbare uit China gekocht omdat mijn budget het niet toelaat, maar helaas voldoet hij niet aan de verwachtingen.
  En heb zo het vermoeden dat deze dat wél doet……. eindelijk 😉

 24. Ik wil de Senzi vibrator wel in mijn nachtkastje want dit zou voor mij wel een orgasme kunnen opwekken tijdens de seks wat ik normaal gesproken niet krijg🤭

 25. Omdat wanneer ik aan het videobellen ben met mijn vriendje in het buitenland, ik dit speeltje kan uittesten, terwijl hij aan de andere kant kijkt en meegeniet, samen virtueel tot een giga hoogte punt klaarkomen.En….zodat hij weer mag reizen, snel naar mij toekomt.

 26. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want wij hebben nog geen waterbestendig speeltje. Kunnen wij samen in bad onze hotspots verwennen. Eveneens leuk om mee te nemen op reis, vanwege de toffe vormgeving kun je deze makkelijk op het nachtkastje laten liggen 😁

 27. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Dan kan ik mijn vrouw verrassen als we stoute dingen willen doen.

 28. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil graag met mijn vriendin nieuwe dingen ontdekken om elkaar op te winden in bed.

 29. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… door de pinpoint vorm zou ik dan eindelijk klaar kunnen komen tijdens de penetratie.

 30. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb met deze corona-maatregelen tijd over om wel weer lekker te experimenteren 😉

 31. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… hiermee kan ik mijn vriendin heel goed vermaken tijdens deze lastige periode

 32. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb nog héél véél plaats in mijn nachtkastje en door de corona maatregelen wil ik mijn zinnen en die van mijn partner wel eens op een bijzondere manier verzetten. Ik kijk er zo naar uit om zijn gezicht te zien als ik zeg…. schatje kijk eens in het nachtkastje😜🥰

 33. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje voor mijn vrouw omdat ik al 27jr van haar hou.
  Met Senzi geef ik haar genot en kan ook de komende 27jr niet kapot 🙂
  Dus voor genot en plezier geef dan Senzi maar hier.

 34. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…in deze tijden zou het leuk zijn om op afstand toch met elkaar te kunnen spelen😏

 35. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn nieuwe vriend verrassen met wat spanning.

 36. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje om mijn vrouw mee te verwennen ❤❤🤗🤗 Groetjes Anneliese

 37. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… nu we binnen zitten zijn we wat actiever, dus het is een prima moment om nieuwe toys te testen.

 38. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want met deze staaf, ben ik ongelooflijk braaf. Geruisloos in bed en in bad, dat belooft wat! Geheime humor, met deze Sensuele Senzi vibrator! 😉

 39. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb nog nooit zoiets als dit gebruikt, en wil het nu een keer proberen, ik denk dat dit ideaal is.

 40. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben op zoek naar iets nieuws. Ik heb een vibrator, maar ik wil iets wat compleet gericht is op mijn clitoris. Want mijn clitoris…. Daar komen mijn beste orgasmes vandaan. Ook vind een een hete, vochtige plek als de douche geweldig om mijn seksuele handelingen te volbrengen. Het feit dat deze waterproof is, maakt hem nog fantastischer. Vooral in deze tijden, kan ik niet wachten om deze elegante hulptool in mijn nachtkastje te leggen, en hierna er heerlijk van te genieten.

 41. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje zodat ik de volgende dag ook nog een goed gesprek met mijn vriendin kan voeren zonder met kramp in mijn tong alleen maar met mijn hoofd te kunnen schudden en hmmm,mmmm… te kunnen brommen.

 42. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…dan kan ik in dit gekke jaar mijn vrouw eens helemaal gek maken, maar dan op de goede manier..😏

 43. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Mijn (tot nu toe) kleine collectie kan wel een aanvulling gebruiken en ik wil de Senzi vibrator heel graag ik bad gebruiken

 44. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… mijn vrouw is onderwijzeres en heeft in deze rare tijd haar ontspanning meer dan ooit nodig. En met zo’n nieuw speeltje moet dat haar wel lukken. Dus eigenlijk zou dit een geweldig kado voor haar zijn 😀

 45. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik ben nu bijna jaar getrouwd en mijn man woont in VS ( we zien elkaar een keer per maand aangezien ik bezig met mijn fulltime baan en hij ook daar) en nu dat grenzen dicht zijn , zijn wij als new-weds zonder elkaar … en ja ik heb wat grotere libido (en al 1 “visite” per maand is tja … niet best maar goed .. ) dus het is super lastig … easytoys please help me met dit leuke toy te winnen!!

 46. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik en mijn vriend willen graag wat nieuws proberen voor tijdens de sex. We hebben nog nooit iets gedaan met speeltjes. Maar we hebben ook niet zo heel veel geld. Het zou natuurlijk super zijn als ik deze kon winnen 🙂

 47. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vrouw er helemaal wild mee maken. We hebben nu alle tijd voor elkaar en kunnen op deze manier samen ontdekken hoe we meer (ont)spanning kunnen toevoegen aan onze gezamenlijke hobby.

 48. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik probeer mijn vrouw al jaren gek te krijgen voor een speeltje, maar ze durft de stap niet te zetten om er eentje te kopen (en ik mag er geen kopen van haar😕), dus een speeltje winnen zou top zijn. Hoop dat deze Senzi haar kan doen inzien dat je nooit te oud bent om met speelgoed te spelen🙃

 49. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…het lijkt wel leuk om toch een keer uit te proberen.

 50. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  inmiddels heb ik een kleine collectie speeltjes vergaart, maar zoiets als dit zit er nog niet tussen! Ik zou deze dan ook graag willen winnen! Misschien is er dan wat meer ontspanning tijdens deze pandemie😉

 51. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… mijn vriend heeft het net voor de quarantaine uitgemaakt en ik kan dit nu ik alleen thuiszit wel gebruiken 🙂

 52. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… hij is zo stijlvol en sexy! Een echte musthave😍😳

 53. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want tijd om even te ontladen is wel nodig na een dag thuiswerken met twee kleine monsters waarvan er eentje ook nog les moet krijgen.

 54. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want mijn eerste vibrator is helaas in hele korte tijd kapot gegaan. En ik zou heeel graag iets nieuws proberen. Het zou dan toch een heel gezellig feestje kunnen worden met mijn verjaardag in quarantaine samen met mijn vriend.

 55. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik kom toch alleen maar klaar met toys en dit zou een leuke en welkom additie zijn om mee te spelen 😉

 56. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik ben in deze vreemde tijden helemaal alleen maar wel op zoek naar iets spannends om uit te testen met manlief als we weer bij elkaar kunnen zijn.

 57. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want met mijn fulltime baan in de zorg en onze verbouwing van ons huis kan ik wel wat extra ontspanning gebruiken en die ontspanning moet met deze prijs zeker lukken! 😉

 58. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik hou ervan om mijzelf seksueel te verwennen. Droog of nat en hoe meer standjes hoe lekkerder. Twaalf verschillende manieren om met deze elegante toy om me tot verschillende hoogtepunten te krijgen. Is toch een cadeautje om in je nachtkastje te hebben en er veel uit te halen om eigen verwen momentjes te gaan hebben. Of leuk samen met een lekkere vent km hem te verrassen en hem ermee te laten spelen samen met mij. Lijkt me helemaal top totaal genieten.

 59. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…ik zou mijn vriendin geen verrassend genot willen ontnemen.

 60. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want als single moet je toch wat om aan je trekken te komen, zeker in deze gekke tijd van het Coronavirus.

 61. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…

  In deze tijd in ik niet mijn tinder dates uitnodigen om mijn u spot te stimuleren 😉

 62. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben hard toe aan iets spannends nadat mijn relatie over is en na de fantasieloze sex met mijn ex!

  1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…heb als single mama van 3 geen vent in mijn bed.. Dus dan maar wat leuks in mijn nachtkastje 😅 en in mijn hand 😋

 63. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb geen relatie en ik wil heel graag lekker verwend te worden:P

 64. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want Ik heb nog geen enkel speeltje heb gebruikt en lijkt mij ideaal moment om is uit te proberen in de tijden van corona om het met maximale genot te kunnen beleven.

 65. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want wat extra ontspanning in bad na dag hard klussen thuis is een echt genot!

 66. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik vind de kleur gewoon zo fantastisch! Mijn huidige speeltjes zijn wel aan vervanging toe 😉

 67. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb zelf 0,0 ervaring met speeltjes – ik vind dit ergens veel te spannend – maar raak door dit elegante design (en na ervaringen van m’n beste vriendinnen) wel heel erg getriggered om dit te proberen..

 68. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  we hebben al een paar leuke speeltjes, maar Senzi gaat hier volgens mij weer iets heel nieuws aan toevoegen. De stimulatie zo direct en alleen gericht op de lekkerste plekjes; kan niet wachten tot ik de reactie van mijn vriendin ga zien als we deze mogen proberen.

  1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…. Als verpleegkundige in een academisch ziekenhuis ben ik maar al te druk deze periode! Ik doe m’n werk met alle liefde, maar kan ook wel wat zelfliefde gebruiken. Daar is Senzi een goede oplossing voor.. Duimen!

 69. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… M’n vriendje zit ver weg vast en kan niet hierheen komen dus tja kan m nu wel gebruiken..

 70. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje,want dit speeltje is voor mij echt een schot in de roos.Ik begin spontaan te kronkelen wanneer hij afdaalt naar mijn doos!

 71. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… dan hebben ik en me vriend iets om naar uit te kijken als we spannende dingen willen doen 😏😜

 72. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw is een clitoraal type, en ze vindt het zalig als ik mijn tong rond haar knopje draai, misschien vindt ze dit speeltje nóg beter, of alleen al voor de afwisseling

  1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
   Mijn (tot nu toe) kleine collectie kan wel een aanvulling gebruiken en ik wil de Senzi vibrator heel graag ik bad gebruiken

 73. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want na bijna 11 jaar huwelijk kunnen wij wel wat nieuws gebruiken tussen de lakens 😜

 74. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben erg nieuwsgierig naar dit speeltje! En in deze tijden… is er genoeg tijd om hem uit te proberen!

 75. Ik wil een Senzi vibrator in mijn nachtkastje, omdat ik al meer dan een maand geïsoleerd zit in mijn huisje. Samen met mn baby van bijna 3 maand, mn hormonen lekker opkomen en mn sexuele behoeftes aardig sterk omhoog komen. Ik geen vent of vrouw heb die me kan helpe me te vermaken. En ik soms ook mezelf wil laten genieten ipv alleen maar knuffel mama te zijn:)

 76. Ik wil de Senzi Vibrator in mijn nachtkastje want mijn vent woont in België dus ik kan er niet naar toe. #coronakillssexlifes

 77. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik hou wel van een subtiele massage van mijn clit 😋🥰

 78. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… het ontbreekt nogal aan hoogtepunten in mijn leven; Senzi kan mij die vast wel geven.

 79. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want een keer komen zonder toestanden zou super fijn zijn! Dit speeltje lijkt me echt super want gewoon komen gaat helaas niet vanzelf…

 80. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want in deze tijd van lockdown staat mijn seksleven ontzettend stil daarom zal deze senzi vibrator mij fantastisch door deze tijd heen kunnen helpen!

 81. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…ik wil deze ‘on spot’ voor een heerlijk orgasme!

 82. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtskastje want… Ik en mijn vriend kunnen nu niet bij elkaar zijn. Verder heb ik ook geen sextoys maar ik zou er wel graag eentje uitproberen!

 83. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… soms is het moeilijk voor mij om klaar te komen en dit zou me hopelijk enorm kunnen helpen

 84. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…nieuw huis, nieuw leven.

  Na een aantal jaren nu weer vrijgezel. Eindelijk mn eigen plekje kunnen creeren en nu wel toe aan wat plezier met mezelf.

 85. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb nog niet zo veel seks toys maar ik ben heel geïnteresseerd if de Senzi vibrator. Ik weet ook zeker dat mijn vriend deze vibrator heel leuk zou vinden om bij mij te gebruiken!

 86. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ben er nu heel nieuwsgierig naar geworden. Ben al paar jaar single en hoop dat met deze Senzi mijn nachten een beetje “spannender” te kunnen maken :p

 87. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want het model is uniek en maakt mij nieuwsgierig over het gebruik ervan

 88. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik heb nog nooit een vibrator gehad,en zo kunnen mijn vriend en ik samen wat spannends uitproberen!

 89. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want met gerichte stimulatie onder de douche op mijn clit. Dat klinkt als muziek in de oren en is vet lit!

 90. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…ik heb al veel verschillende soorten vibrators maar deze nog niet dus hij past er perfect tussen!!

 91. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… dit speeltje kunnen mijn vriend en ik op elkaar proberen.

 92. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn genot graag op punt stellen. Zo’n stijlvol speeltje krijgt zeker een ereplaats

 93. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje. Om mijn lieve mooie vrouw nog meer te verwennen dan we nu al doen🥰.
  Sinds een jaar zijn wij weer samen. En dit na 30 jaar elkaar niet gezien te hebben. Oftewel echte liefde overwint alles❤️

 94. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…het lijkt me heerlijk om zo mijn vrouw te verwennen!

 95. Ik wil de Sensi vibrator in mijn nachtkastje, omdat mijn klitje en g-spot smachten naar dit geweldige speeltje. Niks beter dan een lekker orgasme terwijl mijn ventje toekijkt en lekker geil wordt om me daarna nog een tweede of derde orgasme te geven.

 96. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want, het speciale gevoel terug te geven aan mijn vrouw. Zij is 7 jaar geleden een pap3 aan de baarmoederhals. Daar door heeft zij veel hinder gehad, met het klaar komen. In 2018 hebben wij elkaar leren kennen en wij hebben dit uitvoerig besproken en heb daar altijd veel begrip voor getoond. Toch blijft het altojd lastig om tijdens de sex, relaxt tot orgasme te komen en het moet soms uit de tenen weg komen. Wij hebben alles al geprobeerd, maar met deze tot zal het vele malen makkelijker gaan en ik gun het van harte, om relaxter en ontspannender te zijn, tijdens de sex, zonder de gedachten te hebben, dat het weer niet lukt.

 97. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik zit al een hele tijd te twijfelen of ik hem zou kopen ik heb zelf nog geen ervaring met pinpoint stimulatie en zou dit graag een keer proberen

 98. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want in deze tijden is het echt saai aan het worden, we kunnen nergens naartoe 🙁 deze sensi vibrator zou ons vrolijker maken en deze nare tijden een beetje doen vergeten.

 99. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want de pinguin is kapot, mijn vriend zit in een andere stad in isolatie, mijn kind is full time thuis en ik snak naar even wat verwenneritis.

 100. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want dan ken ik ‘m er héél vaak úíthalen om mezelf te helpen in deze lockdown tijden. Ben benieuwd naar het gebruik in combinatie met m’n andere toys, misschien worden ze wel vriendjes!

 101. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want, in deze corona tijd als moeder, juf, schoonmaakster, politieagent en partner kan ik met de Senzi eindelijk Sandra zijn en heb ik mijn moment voor mijzelf. Klaarkomen op zn best zo kan ik er weer een paar uur tegen aan…

 102. Ik wil de Senzi vibrator in mij nachtkastje want door alle stress kan ik niet goed meer ontspannen. Maar met deze topper zal dat zeker wel gaan lukken. En kan ik er weer even tegenaan.

 103. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn vriendin verwennen zonder lamme hand.

 104. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…gerichte stimulatie, daar kab mijn mannetje misschien nog iets van leren 🤣 komt tevens zeer goed uit wanneer hij voor zijn werk zomaar een week weg is

 105. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik ben zo benieuwd naar deze vibrator. Opzoek naar een spannende vibe

 106. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want Ik zou wel een onwijs lekker orgasme willen hebben van dit prachtige speeltje !

 107. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want, buiten deze corona/quarantaine periode om is mijn liefdesleven ook ruk.

 108. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want inmiddels heb ik al een flinke verzameling aan speeltjes, maar dit mooie speeltje ontbreekt nog! Ik heb ook niks dat er op lijkt, dus zou deze graag eens willen proberen.

 109. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Nu de kids thuis zijn zit een hete vrijpartij er niet echt in.

 110. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want hiermee kan ik mijn vrouwtje nog meer en beter stimuleren!

 111. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… hij ziet er geweldig uit en zou heel goed in m’n groeiende collectie passen. Hij lijkt me heel fijn om mee te experimenteren!

 112. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik zou graag nog een leuk speeltje erbij willen hebben, ik ben namelijk ontzettend fan van speeltjes. Mijn vriend zou hier ook erg blij mee zijn 😉

  (Nadeel is dat ik nog student ben en vaak geen geld heb om dit soort speeltjes aan te schaffen)

 113. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want die doet me keihard denken aan de boor van een tandarts en misschien kom ik door hem vaak te gebruiken wel van mijn angst voor de tandarts af. 😄

 114. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik ben al heel lang op zoek naar een seksspeeltje. Ik vind jullie site echt tof en ik lees al jullie blogs. Ik stop heel vaak leuke speeltjes in mn winkelwagentje op de site maar aangezien ik student ben heb ik erg weinig geld te besteden is 60 euro al echt te veel voor mij.. Ik hoop echt dat ik deze kan winnen!

 115. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik hou erg van gerichte stimulatie en ben op zoek naar iets nieuws voor in mijn nachtkastje.

 116. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik kan wel wat meer spanning met mezelf gebruiken, aangezien mijn “scharrel” en ik elkaar niet zo vaak zien en we elkaar dus laten mee genieten via snapchat als we onszelf vermaken is dit denk ik wel iets waar ook hij van zal mee genieten!😏 en ik zelf ben gewoon super benieuwd🤩

 117. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik sta altijd open voor nieuwe ontdekkingen. De senzi vibrator sprak me dan ook tamelijk snel aan. Ik zou al niet kunnen wachten op deze uit te testen en mezelf steeds beter te ontdekken. Oooh en dan zou ik deze zeker ook graag met mijn vriendin willen uitproberen om onze sensatie gevoel nog steeds groter te maken.

 118. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kunnen ik en mijn vriend lekker spelen en komt zijn wens wellicht uit,, mij laten squirten :p

  1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want….wellicht krijg ik mijn vrouw dan zover dat ze met zichzelf durft te gaan spelen. Helaas is dat voor haar een taboe. Desondanks kan ze met mij heerlijk klaar komen.
   Maar ik gun het haat zo enorm dat ze gewoon eens een lekker momentje voor haarzelf kan nemen ;), en in ziet dat het helemaal geen taboe is maar juist iets moois.

  2. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben heel nieuwsgierig of deze mij tot andere hoogtepunten kan brengen dan mijn favoriete Pooh-in-halloweenkostuum-beertje! (neen niet mijn man :))

 119. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik vind het er ten eerste super mooi uitzien. Ik heb nog geen seks toy die voor de clitoris is bedoeld en ben daarom super benieuwd!!

 120. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Dit is een toy waar ik nog geen ervaring mee heb, en wel ontzettend benieuwd naar ben hoe deze werkt! Tijdens deze ‘blijf in je kot’ periode, kun je je dan ook maar beter op een goeie manier gaan bezighouden en met dit speeltje zou dat zeker lukken!

 121. Ik wil deze vibrator graag in m’n nachtkastje omdat.. als ik naar dit speeltje kijk ik gelijk zin krijg om te spelen met mezelf (en m’n vriend ook met mij)

 122. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…Mijn oude ik kapot, zou er graag een willen winnen, ook omdat mij buget het niet toelaat om een nieuwe te kopen, en dit is een prachtig ding. Dus ik ga duimen dat ik een keer win

 123. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want dan kom ik in tijden van veel dieptepunten door self-isolation en social distancing tóch tot een hoogtepunt 🙂

 124. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…deze match mijn stoute gedachten. Die kleuren, die vorm, ik kan niet wachten. Al die standen, maak me gek. Als ik daar niet van kom, schiet me dan maar lek..

 125. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik heb zoveel van jullie geleerd en hier heb ik nog niet eerder van gehoord, ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede stimulator maar ik zie soms door de bomen het bos niet meer. Ik lees graag jullie blogs en tips maar zelfs die kunnen mij op het moment geen steun bieden… ik weet namelijk zelf nog niet wat ik fijn vind🙄 daarom lijkt mij dit een goed startpunt en wie weet volgen er wel veel meer dingen die ik ga kopen😊😍😍

 126. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want we zijn nog op zoek naar een nieuwe ervaring. We hebben al wat uitgeprobeerd maar deze lijkt mij een hele nieuwe ervaring die we nog niet eerder hebben geprobeerd en ben heel benieuwd naar clitoris stimulatie.

  1. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben nog nooit in contact gekomen met een speeltje en ben wel eens nieuwsgierig naar een nieuwe ervaring! 🤭

  2. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want
   na een relatiebreuk van 22 jaar wil ik mezelf verwennen…..

 127. Ik wil de Senzi vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik er hoognodig aan toe ben . Na breuk van mn relatie na 17.5jr.. en middelmatig sex en nooit met speeltjes ben ik toe aan nieuwe dingen en nieuwe uitdaging op alle vlakken dus kom maar door met die fantastisch uitziende speeltje..
  😍😍😍😍😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

760 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij jou kennis laten maken met een krachtige wand vibrator van We-Vibe. De We-Vibe Wand Massager is het paradepaardje in de categorie wandvibrators. Én de toy zit vol…
760 keer bekeken