NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

930 keer bekeken

Toy Tuesday: SenseVibe G-Spot Vibrator

10 december 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de SenseVibe G-Spot Vibrator. Deze vibrator heeft de perfecte vorm waardoor je zowel je g-spot als clitoris stimuleert.

 • Clitoris & G-Spot stimulatie
 • USB-Oplaadbaar
 • Discrete behuizing
 • Geheel waterproof
 • Flexibele nek
 • Twee motoren
 • 18 snelheden & 8 vibratiestanden
 • Makkelijk schoon te maken

De SenseVibe is een flexibele vibrator die zowel je G-Spot als clitoris stimuleert met krachtige vibraties. Maar je kunt ook je prostaat stimuleren! Het heeft een flexibele schacht en de twee motoren garanderen een heerlijke sensatie. Het speeltje is geheel waterproof en is draadloos op te laden in zijn discrete behuizing.

Met maar drie knoppen is de SenseVibe eenvoudig te gebruiken en ligt de sensatie aan je vingertoppen. In totaal heb je keuze uit 8 vibratiestanden en 18 snelheden. Ook heeft de SenseVibe een travel lock waarmee je ‘m kunt uitschakelen als je de SenseVibe bijvoorbeeld meeneemt in je koffer.

Win een SenseVibe G-Spot Vibrator!

Sta jij ook zo flexibel in het leven als de SenseVibe G-Spot Vibrator? En lijkt het jou wat om deze te proberen? Deze week* geven wij dit fantastische seksspeeltje weg aan een gelukkige winnaar. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan de winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 17-12-2019 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Heb jij al ervaring geavanceerde G-Spot vibrators?

71 Responses

 1. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want mijn vriendin en ik zijn allebei dansers 😀

 2. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…

  Het is ook iedere keer weer een sensatie die aan mijn vingertoppen ligt!

 3. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want met dit speeltje kunnen er meerdere nieuwe standjes worden toegevoegd aan de Bucket list.

 4. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… lekker afwisselen en combineren met toys maakt elke dag weer anders 😉

 5. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… je kunt het op iedere plek, tijd, stand doen hoe je wilt. Zelfs je toys kun je overal gebruiken😏

 6. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want als single kan ik zelf beslissen waar, wanneer en hoe lang!

 7. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…Kronkelend tot een orgasme komen is wat iedereen wil toch?

 8. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… ik probeer samen met mijn partner elke keer wat nieuws tijdens het neuken

 9. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want wij kunnen er beide van genieten, op elk moment van de dag.

  Mmmm..lijkt mij en mijn partner verrukkelijk. Wij zijn dol op speeltjes.

 10. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want die is van alle markten thuis, net zo veelzijdig als de toy. Van g spot tot p spot massage we doen t allemaal

 11. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want we vinden het leuk om af en toe nieuwe speeltjes uit te proberen en te ontdekken of deze ook met onze behoeften meebewegen.

 12. Mijn sexleven is net zo flexibel als de SenseVibe,want ik pas me aan aan wensen aan en lig lekker in de hand !

 13. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… hij heeft veel standjes… nou wij ook en wie weet hoe deze standjes dan NOG lekkerder worden met een SenseVibe.

 14. Ja hoor enorm gevoel en zo een geweldige orgasmes, zelfs op mijn leeftijd …
  Mijn lichaam krult op in een explosieve kracht …..ik ben 67 .
  Ik blijf genieten ….
  Hebben jullie geen drankjes voor mijn man 😏
  Elisabeth

 15. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want buigen strekken of even lekker trekken, het gebeurt allemaal, elke keer op en neer.

 16. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…sex en orgasmes kan je gewoon niet genoeg beleven

 17. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want voor mij of mijn vriendin maak het nit uit wie er bovenop zit of wie ‘dat’ speeltje gebruikt.. genot is altijd het resultaat!

 18. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…seks kan op ieder moment van de dag op elke plaats, precies wanneer ik er zin in heb

 19. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…ik bepaal zelf wanneer en hoe ik mijn organsme beleef

 20. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want ik en mijn vriendin maken altijd en overal tijd vrij voor een potje hete sex.

 21. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…op ieder moment van de dag kan een orgasme leuk zijn

 22. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want je kan me buigen zoals barbie zonder iets te breken

 23. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want elke keer als ik denk dat ik de grens heb bereikt ontdek ik weer wat nieuws… ♡

 24. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want een leven zonder seks zou maar slapjes zijn. En met een toy erbij is het nog zo fijn.

 25. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… als ouders van jonge kinderen moeten we het ervan nemen wanneer het kan

 26. Het lijkt me supper leuk om deze te winnen omdat de vibrator die ik heb van ellende uit enkaar valt, ben je net bezig en dan stopt hij omdat alle batterijen er uit vallen, ook omdat ik over 10 dagen jarig ben en dat natuurlijk ook een feestje moet worden voor mij en mijn vriend en omdat al die kadotjes die je in de decembermaand haalt geen geld over laten voor een goede nieuwe vibrator!!

  1. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…
   Ik hou van mijn schatje met al mijn tenen,
   en ook met mijn open benen.
   Want daar zit een lekker poesje,
   die verlangd naar zijn groot flousje.
   Dit gevoel is niet voor even,
   Hij bent de liefde van mijn leven.
   Hem wil ik nooit meer kwijt,
   Want wij zijn voor altijd!
   Nu nog de vingers kruisen dat we dit winnen,
   Dan zal ik hem nog harder beminnen!

 27. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…door al de standjes die via jullie site hebben uitgeprobeerd!!!

 28. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… ik heb teveel last in men rug. Dit zou ons dan ook helpen om haar beter te laten genieten!

 29. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…het gaat van veel naar weinig van heftig tot soft, van enkele naar multiple orgasmes.

 30. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want wij houden van spanning en zijn wel in voor wat variatie en nieuwe ideeen.

 31. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… hoewel mijn vriend en ik verre van (letterlijk) flexibel zijn, ontdekken we genoeg standjes om tot een hoogtepunt te komen. Dat maakt ons seksleven flexibel zonder letterlijk flexibel te zijn.

 32. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want Voor ons is er echt veel mogelijk. Met een senseVibe erbij zouden we nog meer kunnen variëren

 33. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…alles kan en mag in onze relatie zolang het maar verteld word. Ook naast elkaar.

 34. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…..
  Mijn vrouw ligt al vaak genoeg vastgebonden. 😉

  Als ik dan de sensevibe gebruik weet ze helemaal niet wat haar overkomt, omdat we een dergelijk speeltje nog niet hebben.

 35. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…het is leuk om het alleen uit te proberen maar met zn 2e nog veel leuker 😈 daarbij zoek ik nog een goede gspot stimulator dus win win situatie lijkt me.
  Fijne kerstdagen allemaal!

 36. Mijn seksleven is net zo flexibel als de senseVibe, .. want ik ben zowel overdag als in de nacht in the mood for orgasms…
  .. want zowel ’s nachts als overdag lust ik er wel pap van…
  .. want ik zal er nooit nee tegen zeggen…

  1. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, helaas is mijn lieve Pinguïn speeltje overleden en de SenseVibe lijkt me een heerlijk nieuw maatje;-)

 37. .. want ik ben zowel overdag als in de nacht in the mood for orgasms…
  .. want zowel ’s nachts als overdag lust ik er wel pap van…
  .. want ik zal er nooit nee tegen zeggen…

 38. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…een orgasme kan op ieder moment van de dag

 39. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…ik ben net weer single en herontdek de speeltjes weer.. en deze nieuwkomer zou een welkome aanvulling zijn.

 40. Ons seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want genieten doe je samen en daarvoor hoeft niemand zich te schamen.

 41. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…ik kan mezelf behelpen wanneer ik wil! Jammer genoeg maakt mijn beperkte keuze in toys het nog niet zo flexibel als ik zou willen…

 42. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… ik en mijn vriend mogen overall bij elkaar komen, of we nou net wakker zijn of net gaan slapen. Alleen nog nooit sexspeeltjes kunnen hebben. Wel heel veel sekstandjes Al gehad maar er zijn altijd meer met deze site😁

 43. Mijn seksleven is NIET zo flexibel als de SenseVibe😢, maar dat kan veranderen als ik er binnenkort één in het nachtkastje heb😘

 44. Mijn seksleven is NIET zo flexibel als de SenseVibe 😢
  Dus het kan alleen maar beter gaan (met een sense vibe in het nachtkastje)

 45. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…. ik probeer minstens elke maand op een nieuwe manier en een nieuwe plek te masturberen ook in allemaal flexibele standjes

 46. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want ik ben biseksueel en woonachtig in zowel Nederland als Belgie. #optiesgenoeg

 47. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…
  Mijn vriend en ik switchen veel, ik ben non binair en we houden ons sowieso niet aan genderrollen 😊

 48. Mijn sexleven is net zo flexibel als de SenseVibe want in onze relatie kunnen we totaal onszelf zijn en genieten van de intimiteit & flexibiliteit tussen ons beide 🥰

 49. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe want wij hebben seks op alle manieren: oraal, vaginaal en anaal op alle plaatsen: in de slaapkamer, de keuken, de badkamer, de living, de tuin, het strand en het werk. Maar het belangrijkste van allemaal: met seksspeeltjes van Easytoys en met veel liefde!

 50. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want… sinds het na 2 jaar uit is met mijn vaste relatie kan niet ik meer zonder sextoys, ik kan nu doen en laten wat ik wil!

 51. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…
  dit speeltje wil ik straks wel graag gebruiken samen met mijn nieuwe ‘swipe’ 🔜👩‍❤‍👨

 52. Mijn seksleven is net zo flexibel als de SenseVibe, want…
  We doen het op alle plaatsen. Nu nog met alle speeltjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.931 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Meta Rabbit Vibrator van het merk PMV20. De prachtige vibrator van dit kleurrijke merk prikkelt als je zintuigen met zijn looks en kunnen. Deze week kan je h…
1.931 keer bekeken
1.050 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag gaan we het hebben over een koppeltoy van We-Vibe, het is de allernieuwste aanwinst in deze categorie: de We-Vibe Chorus! Het seksspeeltje kan geruikt worden voor zowel G-spot als…
1.050 keer bekeken