Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.016 keer bekeken

Toy Tuesday: We Vibe Unite

19 maart 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de We-Vibe Unite met jullie delen. Met de We-Vibe Unite kunnen beide partners tegelijkertijd genieten.
  • Voor koppels
  • Clitoris & G-spot stimulatie
  • Zijdezacht siliconen
  • 10 vibratiestanden
  • USB-oplaadbaar
De We Vibe Unite is een vibrator die door partners tegelijkertijd gebruikt kan worden. Het brede gedeelte komt op de clitoris te liggen en het smalle gedeelte kan worden ingebracht. Voor de man blijft penetratie nog steeds mogelijk wanneer zij het speeltje draagt. Bij het penetreren worden de vibraties aan zijn penis doorgegeven. Deze koppelvibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen en heeft 10 vibratiestanden waaruit gekozen kan worden. Omdat het lastig is om tussen de verschillende standen te schakelen wanneer zij het speeltje draagt, wordt een afstandsbediening meegeleverd. Zo kunnen jullie samen je seksleven naar een hoger niveau brengen!

We Vibe review van onze klanten

Frank: “Leuk mee geëxperimenteerd met mijn vriendin. Vooral zij was er erg blij mee en ik natuurlijk ook. Heeft soms wel de neiging ‘eruit’ te vallen. En het materiaal trekt wat stof aan. Maar prima schoon te maken en te houden in het opbergtasje. Een echte aanrader voor koppels!” Mim: “Dit is een heerlijk speeltje voor samen. Voelt goed aan en past prima. Echt een aanrader.”
Heb jij ervaring met een koppelspeeltje? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

864 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen wij jou alles over de SVAKOM Bonnie Vibrator. Deze buigbare vibrator met twee vibrerende uiteinden is de perfecte tool voor de vrouw die opzoek is naar verschillende soo…
864 keer bekeken
794 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de LoveBoxxx BDSM Box. Deze cadeauset zit boordevol spannende speeltjes waarmee je als beginnende BDSM’er goed uit de voeten kun…
794 keer bekeken